Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@17:28:37 GMT

کويت توافقنامه امنيتي با انگليس را تصويب کرد

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۵۵۴۳

خبرگزاري آريا - دولت کويت روز دوشنبه توافقنامه امنيتي مشترک با لندن که شامل مبادله مجرمان و مبادله اطلاعات در اين زمينه است را تصويب کرد.
 العالم-آسيا
اين مصوبه فصل جديدي از همکاري هاي 2 کشور در زمينه امور امنيتي است.
تصويب اين معاهده در شرايطي است که کويت به تازگي به عنوان مرکز منطقه اي سازمان ناتو تعيين شده است و کشورهاي آمريکا و انگليس با توجه به تردد نيروهاي خود در سطح منطقه در تلاش براي توسعه بيش از پيش مناسبات خود با کويت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انگليس پس از سفر سال گذشته «ترزا مي» نخست وزير اين کشور به منطقه جنوب خليج فارس و خلأ عدم حضور فعال آمريکا به دليل سياست‌هاي دونالد ترامپ، سعي کرده است تا جاي پاي واشنگتن در حوزه جنوبي خليج فارس را پر کند.
کويت همچنين چندي پيش ميزبان هيأتي عالي رتبه از انگليس به سرپرستي توبايس الوود وزير مشاور در امور خاورميانه دولت انگليس بود و دو طرف مذاکراتي را در زمينه آخرين تحولات عراق، سوريه، يمن و روابط 2 جانبه انجام داده و بر لزوم مبادله اطلاعات امنيتي تاکيد کردند.
خروج از اتحاديه اروپا برخي از الزامات سياست خارجي مشترک اروپايي براي سياست خارجي بريتانيا از ميان بر مي‌دارد و اين کشور بايد به بازسازي روابط خارجي خود مبادرت کند. تا قبل از عضويت انگليس در اتحاديه اروپا، لندن با کشورهاي خاورميانه و به ويژه کشورهاي حوزه خليج فارس روابط تجاري و سياسي نزديکي داشت و به نظر مي‌رسد ترزا مي در صدد احياي اين روابط است.
به عقيده کارشناسان کمبود امکانات و منابع مالي، بحران‌هاي اقتصادي، اوج گيري رقباي سياسي در داخل اتحاديه اروپا و فاصله زياد انگليس با آنها، بحران هاي استقلال طلبي در مناطق اسکاتلند، ولز و ايرلند شمالي و خطرات ناشي از اعتراض هاي ملي، خروج از اتحاديه اروپا و ده‌ها مورد ديگر عوامل موثر در لشکرکشي به خليج فارس با هدف چنبره زدن بر منابع و ذخاير زيرزميني و غارت آن است.
انگلستان اين بار براي حضوري بلند مدت وارد منطقه شده و از يک سو به دنبال کسب منافع و اهداف خود در خليج فارس است و از سوي ديگر به عنوان مکملي براي آمريکا مهم‌ترين هم پيمان بين المللي خود در برابر ساير رقبا همچون چين و روسيه است.
ايرنا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: