Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -
از هزينه هايتان يادداشت برداريد

هنگامي که سخن از پولدار شدن به ميان مي‌آيد، يک فرمول ساده و البته همگاني براي اين کار وجود دارد؛ بايد کمتر خرج و بيشتر پس‌انداز کرد، البته گفتن اين حرف ساده‌تر از انجام آن است. براي آن‌که بتوان مبلغ قابل توجهي پس انداز کرد بايد شيوه‌هاي خاصي را به کار گرفت و به عبارت ديگر بايد شيوه زندگي خود را تغيير داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از کجا بايد اين تغييرات را شروع کرد؟ چه مواردي را مي‌توان تغيير داد.

از هزينه هايتان يادداشت برداريد
«جرمي جاکوبسون» و «ويني سنگ» که در ٣٠ سالگي با حساب بانکي دلاري خود را بازنشسته کردند، مي‌گويند: تمام مخارجتان را بنويسيد و آن را تحليل کنيد. بدانيد پولتان را کجا هزينه مي‌کنيد. به شما قول مي‌دهيم حتما در فهرست تان هزينه‌اي وجود دارد که نمي‌دانيد دليل آن چه بوده است يا تصور مي‌کنيد آن را بي‌دليل خرج کرده‌ايد. اين روش به يک خانواده چهار نفره کمک کرد تا ميليونر شوند. اگر نمي‌خواهيد در کامپيوتر خود يک فايل عظيم و طويل بسازيد، برنامه‌اي براي موبايل يا تبلت بيابيد که به‌طور خودکار هزينه‌هاي شما را رديابي مي‌کند. (برنامه‌هايي مانند Mint، You need a Budget و Learn vest که در اين زمينه بسيار محبوب هستند) يا آنها را در يک دفترچه يادداشت بنويسيد.

غذاي خانگي بخوريد
هزينه‌هاي رستوران و غذاي آماده خيلي سريع رشد مي‌کند و حقوق ماهانه شما را مي‌بلعد، بنابراين تا حد ممکن در خانه غذا بخوريد تا بتوانيد پول بيشتري پس‌انداز کنيد. علاوه‌بر آن غذاي خانه سالم‌تر از غذاهاي آماده است. اگر شاغل هستيد در آخر هفته‌ها مقدار زيادي غذا بپزيد و طي هفته آنها را مصرف کنيد. همچنين سعي کنيد يک پلوپز و آرام‌پز بخريد. در اين قابلمه‌هاي جادويي مي‌توانيد همه چيز بپزيد. شما مي‌توانيد در خانه با هزينه‌اي ٥ تا ١٠هزار توماني براي دو نفر غذا بپزيد، حال آن‌که هزينه دو وعده غذاي آماده بيش از ٣٠‌هزار تومان خواهد بود. با اين روش مي‌توانيد حداقل روزانه ٢٠‌هزار تومان پس‌انداز کنيد.

با شکم سير به خريد برويد
«دانيل واگاسکي» که پنج سال سعي کرد با بودجه سالانه ١٤هزار دلار (متوسط حقوق يک ماه در آمريکا) نيازهاي خانواده‌اش را تأمين کند، با اين روش هزينه خريد موادغذايي خانواده را نيز به نصف کاهش داد. او در اين‌باره مي‌گويد: هر وقت به خريد مي‌رويد، قبل از آن غذا بخوريد. هرچند اين کار به نظر بي معني مي‌رسد، اما در واقع خريد با شکم خالي ممکن است يک عادت پرهزينه باشد. با شکم گرسنه همه چيز به ويژه موادغذايي ناسالم مانند چيپس و پفک بسيار خوشمزه به نظر مي‌رسد و بدون آن‌که متوجه باشيم، انواع کالاهاي غيرضروري را به سبد خريد اضافه مي‌کنيم. بنابراين سعي کنيد قبل از رفتن به خريد غذاي سبکي بخوريد تا حواستان براي غذاهاي فرآوري و بسته بندي شده کنترل شود.

دفعات کمتري خريد کنيد
تا حد ممکن کمتر به فروشگاه هاي موادغذايي سربزنيد تا پول کمتري خرج کنيد. واگاسکي در اين‌باره مي‌گويد: به آخرين باري فکر کنيد که فقط براي خريد چند وسيله جزيي به فروشگاه خواربارفروشي قدم گذاشتيد. آيا فقط همان موارد کمي که مورد نظرتان بود را خريديد يا آن‌که کمي بيشتر پول خرج کرديد؟ دليل خريدتان چه بود؟ يک بسته بندي جذاب يا کالايي که حراج شده بود؟ البته اين اتفاق چندان عجيب نيست. بنابراين تا حد ممکن کمتر به فروشگاه مراجعه کنيد تا وسوسه خريدتان هم کمتر شود. واگاسکي مي‌گويد: نيازي نيست شما به‌طور آني عادت‌هاي خريد خود را تغيير دهيد. با تغييرات کوچک فعاليت خود را آغاز کنيد. اگر سه روز در هفته به خريد مي‌رويد، سعي کنيد دفعات مراجعه به فروشگاه را به يک‌بار در هفته برسانيد. به تدريج مي‌توانيد با ماهانه يک بار مراجعه به فروشگاه تمام مايحتاج خود را بخريد.

آنلاين عمل کنيد
امروزه با پيشرفت فناوري و آنلاين شدن خدمات بانکي مي‌توان بسياري از صورت‌حساب‌ها و آبونمان‌ها را از خانه پرداخت کرد. به محض دريافت اس‌ام‌اس يا قبض مي‌توان آنها را پرداخت کرد و ديگر نگران فراموش کردن آن نخواهيد بود. اين درحالي است که اين روش صرفه جويي زيادي در هزينه هاي شما از جمله حمل و نقل به همراه دارد.

نقدي پرداخت کنيد
تحقيقات نشان مي‌دهد هنگامي که افراد براي خريد به جاي وجه نقد از کارت الکترونيکي استفاده مي‌کنند، پول بيشتري خرج مي‌کنند. بنابراين اگر واقعا تمايل داريد هزينه هاي خود را بکاهيد، سعي کنيد خريدهايتان را با پول نقد انجام دهيد. اين روند بسيار ساده است. هزينه‌هاي خود را براي مدت زماني مشخص محاسبه کنيد و سپس همان مقدار را از دستگاه خودپرداز بگيريد و کارت‌هاي الکترونيکي خود را در خانه نگه‌داريد. در صورتي که بودجه‌تان تمام شد، مي‌توانيد دوباره پول برداشت کنيد. راميت ستي، نويسنده کتاب «به شما ياد مي‌دهم ثروتمند شويد» مي‌گويد: به جاي آن‌که کورکورانه از کارت‌هاي الکترونيکي استفاده و تا ريال آخر حسابتان را خرج کنيد، از بانک پول نقد دريافت کنيد و تصميم بگيريد آن را براي چه مصارفي بايد هزينه کرد.

با همسرتان صحبت کنيد
صحبت درباره امور مالي، الگوهاي خرج کردن و برنامه مالي يکي از مهم‌ترين گام‌ها در ايجاد يک خانواده موفق از لحاظ مالي است. ديويد باخ در کتابش به نام «زوج‌هاي باهوش پولدار مي‌شوند» مي‌نويسد: سروکله زدن با مسائل مالي مسأله‌اي است که هر زوجي بايد به آن بپردازند. اگر هر دو نتوانند اولويت هاي مالي مشترکي را براي خود مشخص کنند، نمي‌توانند موفق شوند.

محصولات برند را فراموش کنيد
تا حد ممکن از کالاهاي باکيفيت اما بدون نام مطرح استفاده کنيد. راميت ستي در کتابش به نام «به شما ياد مي‌دهم پولدار شويد» مي‌نويسد: بايد اولويت‌هاي مالي خود را مشخص کنيد زيرا نمي‌توانيد همه چيز را با هم در اختيار داشته باشيد. فقط هنگام خريد کالاهايي که برايتان اهميت خاصي دارند، به سراغ برندها برويد و به اين ترتيب از هزينه‌هاي اضافي خودداري کنيد. به‌عنوان مثال هنگام خريد کالاهايي مانند دستمال توالت، موادغذايي و برخي لباس‌هاي روزمره سراغ برندها نرويد.

انتخاب «روز بدون هزينه»
يک روز هفته را به نام «روز بدون هزينه» نام‌گذاري کنيد. در اين روز خود را به چالش بکشيد تا حتي يک ريال هم خرج نکنيد. اين بازي ساده سبب مي‌شود با آگاهي بيشتري هزينه کنيد. ستي در اين‌باره توضيح مي‌دهد: به‌طور فني حتي اگر شما کيف پولتان را هم باز نکنيد، باز هم براي هزينه‌هايي مانند اجاره‌بها، بيمه خودرو و غيره بايد پول بپردازيد. اما هيچ‌وقت اين هزينه‌ها را محاسبه نکرده‌ايد. اين خود دليل ديگري است که روز بدون هزينه را انتخاب کنيد زيرا به شما کمک مي‌کند به طور آگاهانه بر هزينه‌هاي خود نظارت کنيد.

به جاي خريد سرمايه گذاري کنيد
به نظر مي‌رسد خريد کردن و پس‌انداز کردن دو رويداد متضاد باشند، اما بيشتر افرادي که به‌طور موفقيت آميز پول پس‌انداز مي‌کنند، از اين شيوه استفاده بهره مي‌گيرند. بايد بدانيد که منظور از اين کار صرفا خريد وسايل نيست. شما با اين کار در کالاها و خدمات سرمايه‌گذاري مي کنيد. اين روند به تدريج و با گذر زمان به روند پس انداز کردن شما کمک مي‌کند. حال خواه خريد شما يک يخچال کم مصرف باشد يا يک برنامه کامپيوتري مورد نياز براي کارتان. با اين روش به سادگي متوجه کاهش پولتان مي‌شويد اما بايد بدانيد که با اين کار روي خودتان سرمايه‌گذاري کرده‌ايد. به‌عنوان مثال در ٣٠ سالگي افراد تصميم مي‌گيرند روي يک کيف اداري چرمي يا يک خودرو قابل اطمينان سرمايه گذاري کنند.

منبع : shahrvand-newspaper.ir

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۵۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: