Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگریگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهرستان بهشهر تا قبل از دوره صفوی، نام‌هایی مثل:تمیشه، نامیه، پنجهزاره و آسیابسر داشته است.به علت اینکه مادر شاه عباس بهشهری بود، این شهر را پایتخت خود انتخاب کرد و نام آن را «اشرف البلاد»یعنی:بهترین و شریف‌ترین شهرها تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاوش‌هایی که در این ناحیه و اطراف آن صورت گرفته قدمت این ناحیه را به دوره غارنشینی و 10000 سال قبل میلاد مسیح دانسته‌اند.

مجموعه تاریخی عباس آباد
عباس آباد بهشهریکی از دیدنی ترین مناطق شمال کشور است.این کاخ، در زمان آبادی خود یکی از مشهورترین باغ های صفوی بوده است.این مجموعه، به عنوان یکی از باغ های ایرانی در میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

عمارت باغشاه(پارک ملت-کاخ چهلستون)
باغ مصفا و دل فریب بهشهر، که به گفته سیاحان و گردشگران دوره صفوی پر از درختان سرو صدساله و گل های آراسته بوده است که در حال حاضر محل شهرداری بهشهر است.این مکان در سال 1021در دوره شاه عباس صفوی با نام «عمارت دیوانخانه» ساخته شد.علاوه بر ساختمان چهلستون، پند عمارت و باغ دیگر در حاشیه این بنا ساخته شد که تنها، باغ چشمه و بخش هایی از باغ تپه باق مانده است.

تالاب لپو و زاغمرز
مجموعه مرداب‌های لپو، شیرخان لپو و پلنگان به فاصله یک کیلومتری جنوب دریای خزر قرار گرفته است.این مرداب ها زمانی جزء دریای خزر بوده اند و بعد ها به صورت باریکه ای در آمده اند.این مجموعه، هر فصل، جلوه ی زیبایی دارد.به طور مثال:در فصل زمستان و پاییز، مآمن پرندگان مهاجر است که معروف ترین آنها، قو، فلامینگو، قره غازها هستند.

پناهگاه حیات وحش میانکاله
پناهگاه حیات وحش میانکاله، شامل شبه جزیره میانکاله، خلیج گرگان و جزیره آشوراده می باشد.این مکان، بعنوان یکی از ذخایر زیست محیطی کره زمین از سوی یونسکو به ثبت رسیده است.این منطقه بعنوان اولین تالاب بین المللی ایران و جزو با اهمیت ترین ذخیره گاه زیست کره محسوب می شود.این منطقه در سراسر سال میزبان جمعیت کثیری از پرندگان می باشد.این مکان در حال حاضر زیستگاه پستاندارانی مانند؛ گربه جنگلی، روباه، خرگوش، جوجه تیغی و انواع پرندگان و خفاش است.
کاخ صفی آبادکاخ صفی آباد در سال 1010هجری قمری به فرمان شاه عباس کبیر ساخته شده است.شاه عباس به علت علاقه اش به فرزندش آن را صفی آباد نامید.این عمارت در دوران قاجار به علت بی توجهی به کلی ویران شد ولی در زمان پهلوی دوباره باسازی شد.

غار هوتوغار هوتو، در حدود سال های 1949 و1951میلادی توسط«پروفسور استانلی کوور»استاد دانشگاه فیلادلفیا کشف و بررسی شده است.در این غار، بقایای زیادی از سه انسان، حیوانات بسیاری و چندین اشیا پیدا شده است که بیانگر آن است که، انسان های نوسنگی 8000سال پیش با پوشاک آشنایی داشته اند بقایای جدید تر در غار هوتو، شامل نخستین گونه های فلزی از جمله، مس و برنز است.
گزارش از یگانه عرب
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۶۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: