Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از رویترز، یک مقام بلندپایه در «پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو)، گفت این سازمان قصد دارد در چارچوب تلاش برای افزایش توانایی مقابله با خطرات جدید‏‏، ظرف سه سال آینده مبلغ سه میلیارد یورو (سه میلیارد و 240 میلیون دلار) صرف نوسازی فناوری ماهواره ها و رایانه های خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سرمایه گذاری‌ها زمانی پذیرفته شد که ناتو اعتراف کرد نبردها به همان اندازه که در هوا و زمین و دریا صورت می‌گیرد، از طریق شبکه های رایانه‌ای نیز در جریان است. هدف ناتو از این سرمایه گذاری‏، جلوگیری از نفوذ افراد و مقابله با تهدیدات دیگر از جمله تهدیدات موشکی است.یک مسئول بلندپایه در اداره اطلاعات و ارتباطات در ناتو گفت این طرح شامل یک میلیارد و 700 میلیون یورو سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات ماهواره‌ای با هدف افزایش پشتیبانی از سربازان و کشتی‌های مستقر در اقیانوس اطلس و استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین می شود.
هنوز معلوم نیست آیا کشورهای عضو ناتو هزینه ماهواره مخابراتی جدیدی را تأمین خواهند کرد یا ظرفیت ماهواره‌های موجود متعلق به آمریکا و دیگر کشورها را افزایش خواهند داد. ژاپن که عضو ناتو نیست، نخستین ماهواره ارتباطات نظامی خود را در ماه ژانویه 2017 به فضا پرتاب کرد.
این مقام ناتو که خواست نامش فاش نشود افزود سرمایه‌گذاری پیشنهادی که هنوز تأمین مالی بخش هایی از آن در انتظار موافقت کشورهای عضو ناتو است‏، شامل هزینه کردن 800 میلیون یورو برای ارتقای شبکه‌های رایانه‌ای و کنترل پدافند هوایی و موشکی است. مبلغ 71 میلیون یورو نیز صرف بهبود محافظت از 32 پایگاه اینترنتی اصلی ناتو در برابر حملات هکرها خواهد شد. ناتو اعلام کرده است طی سه سال گذشته موارد مشکوک به حمله به شبکه هایش پنج برابر شده است.
مبلغ 180 میلیون یورو نیز صرف تضمین تماس های سربازان ناتو در میدان نبرد با استفاده از تلفن همراه خواهد شد. ناتو فهرست مفصل نیازهای خود را در نشست ماه آوریل در «اتاوا» اعلام خواهد کرد و پس از آن‏، برگزاری مناقصه ها آغاز خواهد شد. مسئولان ناتو پیش بینی می‌کنند این مناقصه ها‏، شرکت‌های تسلیحاتی بزرگ غربی مثل «ایرباس»، «ریتیون» و «لاکهید مارتین» را جذب کند؛ زیرا شرکت‌های کشورهایی که عضو ناتو نیستند نمی توانند در این مناقصه شرکت کنند.
بر اساس قوانین ناتو‏، خرید از تولیدکنندگان روس یا چینی ممنوع است؛ مگر در مواردی که نیاز به محصولاتی باشد که کشورهای عضو ناتو نتوانند آن را تولید کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۲۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: