Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان کرمانشاه، توسعه این صنعت در استان را مستلزم تامین اعتبارت بیشتر و بهتر در این حوزه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی عصر امروز سه شنبه در جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه که با حضور زهرا احمدی پور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در محل سالن تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: استان کرمانشاه در هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دارای پتانسیل های خیلی برجسته ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه میراث فرهنگی، در زمره چند استان با پتانسیل بالا در کشور قرار داریم و برای همه تاریخ ایران- آنچه که تاریخ نام دارد- آثار باشکوه تمدنی و گذشته باستانی ایران در استان کرمانشاه وجود دارد.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: کتیبه باشکوه و جهانی بیستون، معبد آناهیتا و طاقبستان از جمله این آثار است.

وی افزود: کتیبه بیستون مشخصا به عنوان میراث فرهنگی از روز اول نوشته شده و بخشی از سرگذشت این کشور را به خط میخی و سه زبان نوشتند که برای آیندگان بماند و بزرگترین کتیبه خط میخی جهان است. این کتیبه مربوط به دوره ساسانیان است.

رازانی گفت: همه این آثار هم در امتداد جاده شاهی معروف و جاده ابریشم که از مسیر موجود می گذشته واقع شده است.

وی از وجود آثار دوره اسلامی چون کاروانسراها، تکایا و... نیز در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: تکیه معاون الملک از جمله این آثار است.

استاندار کرمانشاه، هم چنین بارش های استان کرمانشاه را نیز مطلوب دانست و گفت: استان کرمانشاه از بارندگی تقریبا دوبرابری نسبت به میانگین کشور در میانگین استان خبر داد و غالبا بالای ۱۰۰۰ میلیمتر بارندگی باران داریم و امسال که جزو سال های پر باران هم نیست، آمار بارندگی ما در پاوه به بالای ۱۰۰۰ میلیمتر رسیده و این در حالی است که میزان بارندگی ما در خیلی از شهرهای شمال به ۱۰۰۰ میلیمتر هم نمی رسد.

وی افزود: وجود بارش های فوق در استان کرمانشاه باعث شده که منطقه بسیار زیبا و چشم نوازی به لحاظ جاذبه های طبیعی ایجاد شود و پیشنهاد است که به عنوان یک منطقه طبیعی گردشگری ثبت جهانی شود و هم اکنون در سازمان میراث فرهنگی در دست اقدام است.

رازانی اشاره ای نیز به صنایع دستی استان داشت و گفت: صنایع دستی استان کرمانشاه در رشته های گوناگون از فرش تا گلیم، جاجیم، سازآلات سنتی و...تنوع دارد و این باعث شده که ما جرات کنیم و یکی از محورهای پایه توسعه در استان را میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بدانیم و به صورت ویژه در دوره دولت یازدهم و یک سال و نیم اخیر که من در خدمت مردم این استان هستم، به آن پرداخته شود.

وی اشاره ای نیز به طرح کریدور گردشگری در استان داشت و گفت: فکر می کنیم با مدیریت صحیح که بر کار اعمال کنیم و با تزریق امکانات و اعتبارات هم دولتی و هم غیر دولتی بتوانیم از این نظر به موفقیت دست یابیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه صنعت هتلداری در استان کرمانشاه رو به رونق است، گفت: گزارشی که همکاران شما در سازمان در استان داشتند، همه هتل های استان رو به توسعه است و در همین ایام یک مورد را - که فاز دوم هتل آپارتمانی بود و ظرفیت هتل را دو برابر کردند- افتتاح کردیم.

وی مرز استان کرمانشاه را دیگر پتانسیل موجود در زمینه رونق صنعت گردشگری دانست و گفت: هم دوره ای که استان درگیر جنگ بوده و امروز آثار جنگ یکی از زمینه هایی است که مردم نقاط مختلف کشور در قالب راهیان نور از آن بازدید می کنند و حتی گردشگری های موردی نیز برای دیدن آثار جنگ در استان صورت می گیرد.

رازانی افزود: تجارت تحت تاثیر مرز از دیگر ظرفیت ها است و ما به عنوان یک استان مرزی کالاهایی در استانمان بر اثر مبادلات مرزی پیدا می شود که هم قیمت و هم تنوع آن این صرفه را برای مردم ایجاد می کند که مردم استان های دیگر مراجعه کنند و ما از حیث توریست تجاری هم استان دارای قابلیتی باشیم. هم چنین به لحاظ هم جواری با استان های اقلیم کردستان عراق، بحث توریسم سلامت زمینه هایی وجود دارد و هم بحش دولتی و هم خصوصی در حال سرمایه گذاری هستند.

وی ادامه داد: در مجموع استان کرمانشاه، استانی است که می تواند در زمینه گردشگری گام های بلندی را بردارد و در یکی دوسال گذشته به طور ویژه با این موضوع برخورد کردیم و هم اکنون آثار آن هم دارد خود را نشان می دهد.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: کار اساسی در این زمینه مستلزم اعتبارات بیشتر و بهتری است و امیدواریم با توجه به اینکه مشکلات اقتصادی کشور رو به کاهش است در سال‌های آتی بتوانیم منابع بهتر و بیشتری داشته باشیم و قابلیت هایی که در این بخش است را شکوفا کنیم و گام های بهتر و بلندتری برداریم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۲۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: