Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مردان به خاطر ويژگي اقتدارطلبي‌شان با هر چيزي که نشاندهنده اين باشد که توانايي شان زير سوال رفته است، مقابله مي‌کنند.

روانشناسي مردان
بيشتر مشاجرات و مشکلاتي که در بين زن و شوهر ها پديد مي آيد در اثر دانش کم است. اينکه شناخت کمي از جنس مخالف داريم. اطلاعي از روانشناسي مردها يا بالعکس خصوصيات زن ها نداريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بيشتر خانم ها از کم صحبت کردن مرد ها دلگير و ناراحتند، بدون اينکه دليل اين خصوصيت را بدانند.

دکتر بي‌نياز گفت: يکي از ويژگي‌هاي شحصيتي مردان، اقتدارطلبي آنان است. مردان از اول بچگي ياد مي‌گيرند، رقابت طلب باشند تا موفق شوند. از طرف ديگر هورمون تستوسترون يا هورمون مردانه هم آنان را براي اين رقابت‌جويي که گاهي به پرخاشگري تبديل مي‌شود، آماده مي‌کند.
نصيحت پذير نبودن مردها
وي در ادامه گفت: مردان به خاطر ويژگي اقتدارطلبي‌شان با هر چيزي که نشاندهنده اين باشد که توانايي شان زير سوال رفته است، مقابله مي‌کنند. يکي از چيزهايي که به نظر مردان نشان‌دهنده زير سوال رفتن اقتدار است، نصيحت‌کردن همسرانشان است. هدف مردها اين نيست که شما را ناراحت کنند يا با حرفتان موافق نباشند، مسئله اين است که لحن نصيحت‌گرانه شما باعث موضع گيري او شده است. کافي است لحن تان را جوري عوض کنيد انگار که داريد در زمين او بازي مي‌کنيد.
راه حل سريع مردها
اين روانشناس تاکيد کرد: وقتي براي مردها مشکلي را تعريف مي کنيد، بيشتر از هر چيزي در سرشان به فکر راه حل آن مشکل هستند. براي شما به عنوان يک زن احتمالا از همه مهمتر اين است که شوهرتان مشکل شما را بشنود و با شما همدردي کند اما براي آنان مهم اين است که به عنوان کمک، راه حل مشکل شما را بگويند، ضمن اينکه پيدا کردن راه حل نشاندهنده توانايي آنهاست.
وي اضافه کرد: ارائه سريع راه حل اصلا به معناي ناديده گرفتن حس شما و حوصله نداشتن براي شنيدن حرف‌هاي شما نيست. آنان فکر مي‌کنند شما به اين خاطر مشکلتان را تعريف کرده‌ايد تا راه حلي پيدا کنيد. گاهي سکوت مردها هم به همين معناست. سکوت مي‌کنند چون راه حلي ندارند.


خونسردي مردان
وي با بيان اينکه برخي مردان زنان را متهم به بي‌عاطفگي مي‌کنند گفت: به اعتقاد روانشناسان وجه تمايز زنان و مردان اين است که مردان مي توانند جنبه‌هاي عاطفي و عقلاني يک موضوع را از هم جدا کنند اما براي زنان تقريبا همه چيز مي‌تواند عاطفي باشد. به اين معنا که زنان احساساتشان را در خيلي از چيزها دخيل مي کنند اما آقايان مي توانند خيلي مواقع احساساتشان را کنترل کنند.
بي‌نياز اضافه کرد: به گفته عصب شناسان دليل اين قضيه اين است که مرکز عاطفه در مردها فقط در نيمکره راست مغز است اما در زنان مراکز عاطفه در هر دو بخش چپ و راست مغز پراکنده هستند. مرکز صحبت کردن و تفکر منطقي سمت چپ مغز است براي همين تفکر منطقي زنان با عواطفشان در هم آميخته است اما مردها مي تواننند اين دو را از هم جدا کنند. اين تفاوت جنسيتي، در دعواهاي بين زنان و مردان خيلي خوب خودش را نشان مي دهد.
وي در ادامه گفت: وقتي زنان وسط بحث با شوهرشان عصباني مي‌شوند يا گريه مي‌کنند يا هر دو، معمولا همزمان تعجب مي کنند که چطور شوهرشان همچنان خونسرد ايستاده است و منطقي بحث را پيش مي‌برد. در واقع مردان غيرعاطفي نيستند. گواه عاطفي بودن آنها اين همه ديوان شعر که توسط مردها سروده شده است. البته اين به معناي اين نيست که مردها هرگز در بحث ها احساسي نمي شوند. آنان هر وقت احساس کنند قلمروشان زير سوال رفته است احساساتي و معمولا عصباني مي شوند.
سکوت مردان
اين روانشناس با بيان اينکه مردها کم حرف‌تر از زن‌ها هستند گفت: روانشناسان مي گويند زنان روزانه 6 هزار تا 8 هزار لغت به کار مي برند اما مردها يک سوم اين تعداد کلمات را مي‌گويند. دليل اين پديده به گفته عصب شناسان اين است که مرکز تکلم در مردها فقط در سمت چپ مغزشان واقع شده است اما مرکز تکلم در زنان هم در سمت راست و هم در سمت چپ مغز وجود دارد. البته روانشناسان تکاملي مي‌گويند مردان در طول هزاران سال ياد گرفته‌اند کم حرف باشند چون بايد ساکت کمين مي‌کردند وگرنه شکار فرار مي‌کرد و بقاي خانواده به خطرمي‌افتاد.
وي اضافه کرد: زنان بايد با همگروهي‌هاي خانم خودشان حرف مي زدند و از بچه‌هايشان مراقبت مي کردند. بقاي آنها به همين رابطه داشتن بر مي‌گشت. مردها در طول رشد هم ديرتر زبان باز مي کنند و مهارت‌هاي کلامي‌شان از زنان کمتر است.
تيتروار حرف زدن مردها
وي درباره اشکال متفاوت حرف زدن زنان و مردان اظهارکرد: اگر صحبت کردن در مورد مسائل روزمره را به دو شيوه گزارش توصيفي وگزارش علمي تقسيم کنيم؛ زنان به شيوه توصيفي ومردان به شيوه علمي حرف مي‌زنند. در واقع زنان بيشتر در مورد جزئيات صحبت مي‌کنند اما حرف‌زدن مردان بيشتر منطقي و علمي است. آنها آن چيزي که فکر مي کنند گفتنش لازم است را مي گويند. براي همين به نظر مي رسد مردها فقط تيتر اتفاقات را مي گويند و نه شرح آنها را.
بي‌نياز تصريح کرد: اين اصلا به اين معنا نيست که شوهرتان نمي خواهد شما از اتفاقات روزمره خبردار شويد، يا شما را لايق دانستن آنها نمي‌داند. مردها به طبيعت خودشان رفتار مي کنند و شما نبايد با ديد زنانه خودتان حرف هاي آنها را تفسير کنيد.


صراحت مردان
وي در اين زمينه گفت: زنان معمولا غيرمستقيم حرف خودشان را مي‌زنند و گلايه دارند چرا مردها حرف هايشان را نمي‌فهمند. مثلا ممکن است شما به همسرتان بگوييد چايي نمي خوري و منظورتان اين باشد که بايد با هم چايي بخوريم اما مردها معمولا به درون خودشان مراجعه مي کنند و اگر چايي ميل نداشته باشند با صراحت اين را مي گويند. اين صراحت نشانه بي‌ادبي يا بي‌توجهي همسرتان نسبت به شما نيست او فقط طبق طبيعت مردانه‌اش به شما گوش مي دهد.
دستور دادن مردان
بي‌نياز تصريح کرد: مردها از بچگي به امري حرف زدن عادت مي کنند و دخترها به پيشنهادي حرف زدن. پسرها در بازي‌هاي‌شان مي گويند: «توپ را بنداز براي من» اما دخترها مي گويند: «مي ياين با هم خاله بازي کنيم؟» هم دخترها و هم پسرها به خاطر شيوه خاص حرف زدن خودشان تشويق مي شوند و اين نوع حرف زدن در آنها نهادينه مي شود. اگر مردي از جمله‌هاي امري زيادي استفاده مي کند به اين معنا نيست که صبح تا شب دستور مي دهد و قصدش رياست کردن است، فقط طبق طبيعت مردانه‌اش رفتار مي کند.
کج بودن دوزاري مردان
بي‌نياز در پايان مطلب خود گفت: زنان راحت‌تر مي توانند ذهن ديگران را بخوانند. مردان در اين مورد خيلي ضعيف تر عمل مي‌کنند. آنان کمتر از زنان از روي چهره به قصد يا احساس پشت آن پي مي‌برند. شما به عنوان يک زن احتمالا از اين ناتواني مردها خيلي شاکي هستيد و آن را به پاي بي توجهي مي گذاريد اما واقعا اين شم زنانه شما را ندارند و بهتر است احساساتتان را به زبان بياوريد تا آنها متوجه شوند.
زيست بوم
اخبار مرتبط:
چرا مردان احساساتشان را ابراز نمي کنند؟
چرا مردان کمتر از زنان حرف مي‌زنند؟
هجده راز که زنان بايد درباره ي مردان بدانند
چرا مردان حسادت مي کنند؟
چرا مردان از مراجعه به پزشک هراسانند؟

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: