Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه حمل و نقل ریلی مصداق عینی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و مورد تاکید همه ارکان نظام است.

به گزارش خبرگزاری مهر از صدا و سیما، سعید محمدزاده درباره نقش توسعه ریلی در تحقق شعار سال «اقتصاد مقاومتی: اشتغال - تولید» افزود: هر اقدامی که برای توسعه ریلی در کشور انجام شود، به معنای حرکت در چارچوب اقتصاد مقاومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل راه آهن گفت: اقداماتی مانند برقی کردن مسیرهای ریلی دستاوردهایی مانند افزایش ظرفیت و همچنین صرفه جویی چشمگیر در مصرف انرژی دارد و مهمتر اینکه وقتی یک واگن باری در سیر قرار می گیرد، به ازای هر سال استفاده حدود ۸ تا ۱۰ فرصت شغلی ایجاد می کند.

محمدزاده با اشاره به اینکه با تاکید رهبر معظم انقلاب برای توسعه ریلی کشور و همچنین برنامه ششم توسعه اقدامات متعددی در حال اجرا است، گفت: یک تن کیلومتر بار وقتی با حمل ونقل ریلی حمل می شود، حداقل در ایران ۳۵ تا ۴۰ سی سی صرفه‌جویی سوخت دارد که در توسعه اقتصاد کشور حائز اهمیت است.

مدیرعامل راه آهن بر استفاده از ظرفیت های روسیه برای توسعه ریلی کشور تاکید کرد و گفت: چند اقدام مناسب را با روس ها در حال پیگیری هستیم که از جمله آن ها، تولید واگن باری با همکاری تولیدکنندگان ایرانی و روسی و همچنین تامین مالی از سوی روس ها است که این موضوع بسیار اهمیت دارد.

محمدزاده گفت: این همکاری هم باعث فعال شدن سازندگان واگن در داخل کشور می شود و هم می توانیم تامین مالی کنیم و بخش خصوصی که عمده خریداران این واگن ها هستند، بتوانند از این مزیت بهره مند شوند.

مدیرعامل راه آهن با اشاره به توافق اولیه با روس ها برای مشارکت در ساخت واگن مسافری در داخل ایران، افزود: برقی کردن راه آهن گرمسار تا اینچه برون از جمله اقدامات شاخص در همکاری با روس‌ها است که در جهت فعال کردن راهگذر ریلی شمال- جنوب در چارچوب سیاست های برنامه ششم توسعه نقش مهمی دارد.

محمدزاده گفت: قرارداد برقی کردن این مسیر با مشارکت شرکت های ایرانی و روسی و با تامین مالی روس ها انجام خواهد شد و با اجرای این طرح ظرفیت مسیر افزایش خواهد یافت و رونق بهتری در راهگذار شمال-جنوب خواهیم داشت.

مدیرعامل راه آهن درباره خدمات نوروزی راه آهن به مسافران هم گفت: ما در راه آهن، خادم الرضا (ع) هستیم و در ایام نوروز از ۲۶ شهر زائران با استفاده از حمل و نقل ریلی راهی مشهد مقدس می شوند.

محمدزاده ادامه داد: تا امروز در وضعیت خیلی مناسب و بهتر از آنچه تا کنون داشته ایم، به مسافران نوروزی خدمات رسانی شده است و همکاران راه آهن به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات هستند.

وی گفت: تعداد سفرهای نوروزی از طریق راه آهن در مقایسه با نوروز سال قبل حدود ۷ درصد افزایش و همچنین تاخیرها کاهش داشته است و امید داریم این روند تا پایان سال ۹۶ ادامه یابد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: