Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد مقاومتی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری نگرش به درون هست ولی متاسفانه بعضا تولید کننده در کشور ما حمایت نمی شود به عنوان مثال ما نباید اجازه بدهیم از برزیل گوشت وارد کشور شود فلذا باید مجموعه های تولید گوشت در کشور پا بگیرد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای سراب, یک فعال اقتصاد مقاومتی و تولیت کننده موفق سرابی گفت: باید بدانیم امروز هرقدر به واردات فکر کنیم صرف کننده خواهیم بود و هر قدر به صادرات فکر کنیم قدرت پیدا خواهیم کرد و قدرت نمایی کشورها و زورگویی انها امروز به خاطر صادرات هست و اگر وارد کننده بودن زبانی برای تهدید نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید این روزها اولین چیزی که از شترمرغ می شنویم، روغن آن باشد که تبلیغات زیادی برای فروش این محصول به ویژه در درمان بیماری های پوستی می شود.

شاید این روزها اولین چیزی که از شترمرغ می‌شنویم، روغن آن باشد که تبلیغات زیادی برای فروش این محصول به‌ویژه در درمان بیماری‌های پوستی می‌شود.

شترمرغ از راسته پرندگان است که به دلیل جثه بزرگ و شباهتی که به شتر دارد به این نام خوانده می‌شود، رنگ طبیعی شترمرغ ماده قهوه‌ای کم‌رنگ و شترمرغ نر مشکی پررنگ با شاه‌پرهای سفید است.

منشاء پیدایش شترمرغ آفریقاست که در اوایل قرن بیستم به دیگر نقاط جهان انتقال‌یافته است.

با پیشرفت فنّاوری، بهره‌برداری از مزایای شترمرغ بسیار افزایش‌یافته و شترمرغ را تبدیل به پرنده بسیار باارزشی ساخته است.

در ادامه با دو تن از کارآفرینان موفق در عرصه پرورش شترمرغ در شهر دوزدوزان از توابع شهرستان سراب می پردازیم.

لطفا خودتان را معرفی کنید؟

علیرضا سعیدی هستم مدرک مهندسی مکانیک دارم, فوق لیسانس مدیریت اجرایی و مهندسی عمران را دارم.

در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید؟

با توجه به رکود در بازار مسکن کار قبلی ما که تولید تیرچه و بلوک بود نیز با رکود مواجه شدیم و برآن شدیم تا به تولید مواد غذایی روی بیاوریم و با توجه به اینکه همکارمان آقای کرامتی در طب سنتی بسیار تبحر دارند بر تولید ارگانیک متمرکز شدیم تا گوشتی سالم تولید کنیم که با مطالعه تمامی جوانب برای پرورش شتر مرغ اقدام کردیم.

چرا شتر مرغ؟ و چگونه بحث ارگانیک را در این تولید گنجانده اید؟

به خاطر اینکه شترمرغ حیوانی است که از اول تولد باید در محیطی باشد که بتواند تحرک داشته باشد و به معنای واقع کلمه حیوانی ورزشکار است که به علت فعالیت بدنی زیاد گوشتی با کیفیت و بدون چربی دارد, از طرفی حیوانی نیمه وحشی است که تغییرات زنتیکی روی ان انجام نشده است فلذا حالت ارگانیک دارد.

البته در تغذیه و رفع بیماری عفونی این حیوان نیز از دارو های طبیعی نظیر پونه و سرکه برای ضد عفونی آب استفاده کردیم.

کار خود را با چه مقدار سرمایه آغاز کردید؟

ما برای هرکاری نیاز به نقدینگی داریم و زمانی که نقدینگی نداشته باشیم کار نا تمام می ماند فلذا ما در اولین دوره با ۲۰ شترمرغ و قدم به قدم پرورش را به ۱۰۰ شترمرغ رسانیدیم که امروز با تجربه هایی که با قدم های کوچک برداشتیم به اینجا رسیدیم.

توصیه می کنم که قدم های کوچک ولی مداوم و یادداشت تجربه ها و بهره برداری از این تجربیات اساس موفقیت در کار است.

نقش بسیج سازندگی در کار اقتصادی شما چه بوده ؟

با توجه به اینکه شتر مرغ حیوانی گران قیمت بوده و جوجه های آن ۲۰۰ هزار تومان است فلذا خرید جوجه های شترمرغ گران تمام می شد که وام های بسیج سازندگی نقش استارتر را در کار ما ایفا کردند هرچند سرمایه و وجود مکان نگهداری برای ما حل شده بود .

یک دوره پروار شتر مرغ چقدر زمان می برد و در امد حاصل از هر شترمرغ چقدر است؟

دوره پروار شتر مرغ ۹ الی ۱۰ ماهه هست البته با توجه به شرایط بازار در آمد حاصل از یک شترمرغ وابسته به تجربه نیز هست که با زنده فروشی حدودا هر شترمرغ ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تومان در امد دارد ولی اگر با تجربه و به صورت خرده فروشی به این کار اقدام شود تا ۵۰۰ هزار تومان سود نیز حاصل می شود.

عمده مشتریان شما از کجا هستند؟

خوشبختانه منطقه گیرایی خوبی در رابطه با ارزش غذایی شترمرغ را دارد و در حال حاضر عمده مشتریان ما از شهرهای مجاور هستند.

نظر شما در رابطه با اقتصاد مقاومتی چیست؟

اقتصاد مقاومتی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری نگرش به درون هست ولی متاسفانه بعضا تولید کننده در کشور ما حمایت نمی شود به عنوان مثال ما نباید اجازه بدهیم از برزیل گوشت وارد کشور شود فلذا باید مجموعه های تولید گوشت در کشور پا بگیرد .

نمونه ای از قوانین که به ضرر تولید کننده هست بحث دارایی و بیمه هست که تولید کنندگان خارج از شهرک دارایی پرداخت نمی کنند و در بیمه کردن نیز چون در شهرک صنعتی فعالیم بیمه تخفیف دار به ما تعلق نمی گیرد.

موانعی مانند ارزش افزوده نیز جلوی تولید را گرفت و ضربه زیادی به تولید کننده ها زد که مغایر با اقتصاد مقاومتی است.

آخرین حرف؟

باید بدانیم امروز هرقدر به واردات فکر کنیم صرف کننده خواهیم بود و هر قدر به صادرات فکر کنیم قدرت پیدا خواهیم کرد و قدرت نمایی کشورها و زورگویی انها امروز به خاطر صادرات هست و اگر وارد کننده بودن زبانی برای تهدید نداشتند.

توصیه می کنم به جای اینکه به فکر فروش و تجارت اجناس خارجی باشیم از پتانسیل های درونی استفاده کنیم و برای شکوفای منطقه و کشورمان قدم برداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: