Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@21:45:31 GMT

مزایا و معایب Disk Defragmenter برای ویندوز

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۰۲۴۰

مزایا و معایب Disk Defragmenter برای ویندوز

خبرگزاری میزان- در این گزارش قصد داریم به بررسی دلایل عدم استفاده از گزینه دیفرگ بپردازیم.

به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری میزان، با توجه به اینکه این روزها استفاده از انواع سیستم عامل های هوشمند در بین کاربران رواج دارد از نظر منطقی دلیلی برای استفاده از گزینه دیفرگ وجود ندارد.

به این دلایل نباید هاردتان را دیفرگ کنید

با توجه به اینکه صنعت کامپیوتربه سوی بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده از گجت‌ها در حرکت است،از این‌رو نیاز به مراقبت و استفاده از انواع ابزار‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری جانبی به منظور بهبود عملکرد گجت‌ها در حال از بین رفتن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حافظه‌های SSD و استفاده از آنها

اگر از آن دسته از کاربرانی هستید که در پی‌سی خود از انواع حافظه‌های SSD استفاده می‌کنید،نیازی به ابزار‌های دیفرگ خود سیستم‌عامل یا نرم‌افزار‌های جانبی که بدین منظور توسعه‌ یافته‌اند، ندارید چرا که ویندوز ۷ و ۸ طوری هوشمندانه طراحی شده اند که در صورت تشخیص استفاده از حافظه‌ی SSD، گزینه‌ی دیفرگ را غیرفعال می‌کنند.

نکته: اگر از ویندوز ویستا استفاده می‌کنید، باید از غیرفعال بودن دیفرگ خودکار در قسمت تنظیمات اطمینان حاصل کنید.

ویندوز ۷ یا ۸

در صورتی که از ویندوز ۷، ۸ یا حتی ویستا استفاده می‌کنید،در این صورت ابزار دیفرگ در سیستم‌عامل شما بصورت پیش‌فرض، برای اجرا بصورت برنامه‌ریزی شده تنظیم شده است.

در صورتی که پس از هر بار استفاده از پی‌سی خود آن را خاموش می‌کنید، پس احتمال دیفرگ شدن هارد براساس برنامه‌ریزی انجام شده تقریبا نزدیک به صفر است. البته در این حالت نیز مشکل چندان جدی هارد شما و بصورت کلی کامپیوترتان را تهدید نمی‌کند و می‌توانید بصورت دستی این ابزار را اجرا کرده و از آن استفاده کنید.

ویندوز XP

در این نسخه از ویندوز به دلیل قدیمی بودن فاقد گزینه‌ای برای تنظیم اجرای دیفرگ بصورت برنامه‌ریزی شده و خودکار است، پس باید هر از گاهی ابزار دیفرگ را اجرا کنید.

نکته:فاصله‌ی زمانی اجرای این ابزار بستگی به نحوه‌ی استفاده‌ی شما از کامپیوترتان دارد.در صورتی که جزو افرادی هستید که همیشه در حال استفاده از پی‌سی خود هستید و کارهایی چون دانلود، ویرایش، ایجاد و حذف فایل‌ها را انجام می‌دهید، پس حداقل باید یک بار در هفته، هارددیسک کامپیوتر خود را دیفرگ کنید.

یک سوال

نرم افزارهای جانبی مدیریت هارددیسک تا چه میزان مفید هستند؟

با توجه به اینکه در اکثر وب سایت های دانلود نرم افزار،انواع نرم افزارهای مدیریت هارد دیسک موجود است اما معیار خاصی برای سنجش کاربردی بودن این نرم‌افزار‌ها وجود ندارد.

می توان گفت شاید وجود قابلیت‌هایی چون دیفرگ در زمان بوت شدن و کاهش زمان بوت شدن سیستم نشان از این دارد که این نرم‌افزارها در مقایسه با ابزار پیش‌فرض موجود در ویندوز، بهتر عمل می‌کنند.

که این برتری نیز وابسته‌ به امکانات بیشتری است که این نرم‌افزار‌ها در اختیار کاربران قرار می‌دهند.در کنار امکان دیفرگ کردن هارد، این نرم‌افزار‌ها ابزار‌هایی را نیز برای دیفرگ کردن و رفع مشکلات رجیستری در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

از جمله عواملی که استفاده از چنین ابزار‌هایی را غیرضروری جلوه می‌دهد، ظرفیت بالای هاردهای امروزی است که با در اختیار گذاشتن فضای ذخیره‌سازی بیش از میزان مورد نیاز،لزوم دیفرگ کردن هارد را کاهش می‌دهد. از این‌رو در صورتی که از آخرین سخت‌افزار موجود در بازار استفاده می‌کنید، پس نیاز چندانی به استفاده از ابزار‌های مدیریت هارد ندارید.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: