Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاد دانشگاه ملی اسلامی هند استقلال و خودکفایی کشورها را در گرو مصرف کالاهای داخلی دانست و تصریح کرد: مصرف کالاهای ملی باعث رفع فقر و بیکاری می شود. به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، دکتر نازیا خان اظهار کرد: مردم با حمایت از کالای ملی به اشتغال فرزندانشان و سربلندی کشورشان کمک می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، مصرف کالاهای داخلی را نیازمند فرهنگ سازی دانست و تصریح کرد باید روزنامه ها و رسانه ها مردم را به مصرف کالای داخلی تشویق کنند. استاد دانشگاه ملی اسلامی هند اظهار کرد درصورتیکه مردم اهتمام کافی به مصرف کالای داخلی داشته باشند ،مسئولان به راحتی می توانند با مهار بیکاری ،زمینه رونق اقتصادی را فراهم کنند. وی، کیفیت برخی از کالاهای ساخت هند را از محصولات بسیاری از کشورها مانند چین بالاتر دانست و تصریح کرد برخی از کالاهای ساخت داخل به علت ناشناخته ماندن و نداشتن تبلیغات مناسب با اقبال مردم مواجه نشده است. استاد دانشگاه ملی اسلامی ،سیاست ساخت هند نخست وزیر را گام مهمی برای تولید تجهیزات مورد نیاز هند در داخل کشور دانست و تصریح کرد این سیاست در گام بعدی باید برای تشویق مردم به خرید کالای داخلی متمرکز شود. وی افزود:نخست وزیر هند توجه ویژه ای به جذب سرمایه گذاری کرده است که این عامل نیز به رونق و ایجاد اشتغال کشور کمک می کند. دکتر نازیا خان،آموزش نیروی انسانی و توجه ویژه به نیاز مصرف کنندگان را از دیگر عوامل اقبال به مصرف کالای داخلی دانست و تصریح کرد تولید کنندگان نیز باید با افزایش کیفیت محصولات خود به نیازهای مردم توجه ویژه ای داشته باشند. وی خاطرنشان کرد باید تاثیرات مصرف کالای داخلی بر رونق و خودکفایی و رشد اقتصادی برای مردم تبیین شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۱۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: