Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید شیرکوند چهارشنبه در حاشیه نشست هم اندیشی نخبگان و فعالان اقتصادی و گردشگری و روسای امور شعب بانک های استان خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برنامه ریزان کشورمان سال ها از ظرفیت فراوان گردشگری در توسعه کشور غافل بوده اند.
وی گفت: دولت درصدد برطرف کردن مشکلات برآمده اما آواربرداری از خرابی های اقتصاد و حذف موانع توسعه امری زمانبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای توسعه سرمایه گذاری گردشگری طرح جامع گردشگری را تهیه کرده و با دیگر دستگاه های اجرایی در کشور هماهنگ است اما جلب اعتماد سرمایه گذاران نیازمند گذشت زمان است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری همچنین گفت: آمارها در زمینه فعالیت آژانس های مسافرتی و افزایش تعداد ورودی گردشگر خارجی امیدوار کننده است به طوری که رشد سه برابری را در زمینه ورود گردشگران اروپایی به کشور شاهد هستیم.
همچنین بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، شیرکوند در نشست هم اندیشی نخبگان و فعالان اقتصادی و گردشگری و رؤسای شعب بانک های استان، از گردشگری به عنوان ظرفیتی برای معرفی کشورمان و صدور انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: گردشگری امری هنجارپذیر و سازگار با فرهنگ دینی ماست و حتی در قرآن کریم به ضرورت سفر کردن اشاره شده است.
وی با بیان این که صنعت گردشگری در دنیا با رشدی روزافزون به سومین صنعت درآمدزا تبدیل شده است، تصریح کرد: توسعه گردشگری می تواند به افزایش وفاق و وحدت ملی و بین المللی و ارتباط بین ملل و همگرایی مسالمت آمیز ملت ها کمک کند.
وی با تأکید بر ضرورت همکاری تمام وزارتخانه و دستگاه ها برای کمک به پاگرفتن صنعت گردشگری در کشور، ورود قدرتمند بخش خصوصی را پیش نیاز این امر دانست.
ناظر ستاد عالی خدمات اجرایی سفر کشور با اشاره به این که خراسان شمالی در حال حاضر معبر مسافران است، از این امر به عنوان فرصتی بزرگ یاد کرد و گفت: باید برای ماندگاری مسافران و حضور گردشگران در این استان با همکاری بخش دولتی و خصوصی برنامه ریزی شود.
شیرکوند با اشاره به نحوه مدیریت کشور در سال های گذشته که بهای نفت به 140 دلار هم رسیده بود، تأکید کرد: این در حالیست که به هر دلیل، سرمایه های هنگفتی که می توانست برای توسعه زیرساخت های کشور هزینه شود، به هدر رفت.
وی با اشاره به برنامه ریزی و تلاش دولت یازدهم برای خروج از آن وضعیت دشوار گفت: در حوزه گردشگری تعداد هتل های 4 و 5 ستاره در حال بهره برداری کشور به جز کیش، 125 باب بود که امسال افزوده شدن 45 هتل دیگر به آن ها را شاهد هستیم.
عضو کمیسیون تخصصی اقتصادی دولت یکی از ملزومات توسعه صنعت گردشگری را نوسازی ناوگان هوایی و ریلی کشور خواند و گفت: اکنون به واسطه برجام، این امکان برای کشور فراهم شده اما به دولت ایراد می گیرند که چرا قرارداد خرید هواپیما و ریل منعقد می کند.
شیرکوند با بیان این که برجام موانع سیستم بانکی را برداشت و مشکلات موجود ناشی از عقب ماندگی 10 ساله نظام بانکی ما از نظام بانکی دنیا و شکاف ایجادشده بین فناوری و استانداردهای آن هاست، در عین حال تصریح کرد: دولت پس از برجام اکنون درصدد حذف این موانع و توسعه فعالیت های تولیدی و غلبه بر مشکلات بانک هاست تا اقتصاد شرایط دلخواه را بیابد.
وی تقویت بخش های گوناگون اقتصادی کشور و برخوردار شدن آن ها از قدرت رقابت با کشورهای دیگر را زمانبر توصیف کرد و گفت: دولت برای بازگشت اقتصاد کشور به ریل اصلی حداقل 5 سال زمان نیاز داشته و امیدواریم در سال جاری در مسیر تحقق اهداف شعار سال، گام های موثری برداشته شود.
در این دیدار شماری از فعالان اقتصادی استان دغدغه های خود را با معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مسئولان حاضر در این نشست در میان گذاشتند.
تزریق منابع مالی و تسهیلات لازم برای توسعه اشتغال و تولید در حوزه صنایع دستی و گردشگری، استفاده از ظرفیت استان در حوزه انرژی های نو، توجه بیشتر به مباحثی مانند اسب اصیل ترکمن و توریسم ورزشی، بوم گردی و طبیعت گردی روستایی، از جمله نکات مورد اشاره این افراد بود.
1772/1744 **انتشاردهنده: مجید ملازاده

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: