Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@17:12:50 GMT

6 محصول شادي آور براي يک زندگي متفاوت

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۲۳۹۱

خبرگزاري آريا -
در جهان امروز افراد زيادي وجود دارند که از بيماري افسردگي يا بيماري‌هاي ناشي از آن رنج مي‌برند. بسياري از اين افراد براي درمان بيماري خود به متخصصان و کارشناسان اين حوزه مراجعه مي‌کنند و برخي از اين بيماران، بيماري را بدون درمان رها کرده و سختي‌هاي زيادي را در طول زندگي متحمل مي‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسياري از متخصصان براي درمان افسردگي داروهايي را تجويز مي‌کنند که بيشتر اين داروها براي گروه سني بزرگسال توليد شده و عوارض جانبي به همراه دارند. اما متخصصان شيوه‌هاي طبيعي درمان توصيه مي‌كنند به اين دليل که هنوز تحقيقات جامعي روي برخي از داروهاي ضدافسردگي براي گروه سني نوجوان و سالمند صورت نگرفته و مصرف اين داروها با عوارض جانبي همراه است، بهتر است از اين داروها براي درمان افسردگي و افزايش نشاط و شادابي استفاده نكنند و به‌جاي آن شيوه‌هاي درماني طب سنتي را بررسي كنند.

اين روزها خنده كمتر سراغ‌تان مي‌آيد

تا مي‌توانيد غذاي دريايي بخوريد
به اعتقاد متخصصان، کمبود اسيدچرب امگا3 در بدن عوارض مختلفي به همراه دارد كه يكي از آنها احساس غمگيني و افسردگي است، بنابراين اگر مي‌خواهيد روز و شبي شاد را تجربه كنيد غذاهاي دريايي را به سبد غذايي خود اضافه كنيد. اسيدچرب امگا3 نقش بسيار مهمي را روي سلول‌هاي عصبي بدن دارد. براساس تحقيقات دانشمندان در افسردگي‌هايي که به دليل کمبود ميزان اسيدچرب امگا3 صورت مي‌گيرد، جبران اين ماده موجب درمان و بهبود افسردگي در فرد مي‌شود. از اين رو متخصصان توصيه مي‌کنند به طور کلي از موادغذايي حاوي اين ماده مثل انواع ماهي‌ها که سرشار از زنجيره غذايي چربي‌هاي اشباع نشده هستند در رژيم غذايي خود استفاده کرده تا از ابتلا به اين بيماري پيشگيري کنيد. در تحقيقاتي که روي گروهي از کودکان مبتلا به افسردگي انجام شده اين نتيجه به دست آمده که مصرف روزانه هزار ميلي‌گرم از اسيدچرب امگا3 براي اين گروه روند بيماري افسردگي را در بچه‌ها کاهش داده و بعد از گذشت مدتي علائم بهبود بيماري در اين کودکان گزارش شده است.

بي‌حوصله شديد

از تاثير رنگ‌درماني غافل نشويد
يکي از شايع‌ترين عواملي كه ممكن است به كاهش ميزان نشاط و سلامت افراد منجر شود عدم دريافت نور کافي از خورشيد است. همين مسئله يکي از دلايل اصلي بروز و تشديد بي‌حوصلگي، بي‌نشاطي و حتي افسردگي در ميان افرادي كه عادت به خانه‌نشيني دارند بسيار ديده مي‌شود. براي پيشگيري از قرار گرفتن در اين وضعيت درمانگران طب سنتي توصيه مي‌کنند تا بيماران به صورت روزانه درمعرض تابش نور خورشيد قرار بگيرند. در حقيقت متخصصان معتقدند که به واسطه تاثيرات نور خورشيد مي‌توان اين نوع از افسردگي را که در اصطلاح افسردگي فصلي ناميده مي‌شود، درمان کرد. بهترين گزينه براي درمان اين نوع افسردگي درمعرض نور خورشيد قرار گرفتن به‌ويژه در ساعت‌هاي آغازين روز است. کارشناسان طب مکمل معتقدند که تابش نور خورشيد در درمان بيماراني که دچار انواع ديگر افسردگي هستند نيز پرفايده است.

فكر مي‌كنيد افسردگي سراغ‌تان آمده

هر روز نيم ساعت مديتيشن كنيد
تکنيک‌ها و متدهاي ريلکسيشن از جمله شيوه‌هايي است که بسياري از متخصصان براي درمان افسردگي و اضطراب از آن استفاده مي‌کنند. اين متدها از جمله ساده‌ترين شيوه‌هاي درماني در طب جايگزين هستند که از سوي درمانگران به بيماران آموزش داده مي‌شوند. بيمار با انجام اين تکنيک‌ها مي‌تواند با ريلکس کردن عضلات خود از ميزان اضطراب و استرس وارد شده به بدنش بکاهد. در تحقيقاتي که متخصصان در زمينه درمان افسردگي‌ها با ريلکسيشن انجام دادند اين نتيجه به دست آمد که استفاده از اين متد در کنار ساير شيوه‌هاي درماني روند درمان بيماري را بسيار تسريع مي‌کند. به گفته متخصصان اگرچه ممکن است اين تکنيک‌ها تاثيرات فوري و آني در درمان افسردگي نداشته باشد، اما به مرور زمان موجب درمان و تسريع روند درماني بيماري افسردگي به‌ويژه درکودکان و کهنسالان مي‌شود.

مي‌خواهيد جسم شادابي داشته باشيد

نسخه چيني‌ها را از دست ندهيد
گياه جنسينگ يکي از معروف‌ترين گياهان دارويي در جهان است که به دليل خواص شگفت‌انگيز خود به اکسير جواني شهرت يافته است. درمانگران طب سنتي چين اين گياه را به دليل ايجاد نشاط و سرزندگي در مصرف کننده و همين‌طور افزايش سطح تحريک‌پذيري ذهن و بهبود حافظه از جمله گياهاني مي‌دانند که مصرف آن در رژيم غذايي روزانه درجهان به مخاطبان‌شان توصيه و تجويز مي‌كنند. علاوه بر اين مصرف اين گياه موجب از بين رفتن اختلالات ناشي از کهنسالي سلول‌هاي بدن بوده و ميزان قوا و توان جسمي افراد را نيز تا حد قابل‌ملاحظه‌اي افزايش مي‌دهد. به اعتقاد بسياري از متخصصان گياه جنسينگ به واسطه تاثيراتي که بر ترشحات مغزي مانند سروتونين و هيستامين دارد، مي‌تواند به‌عنوان عامل موثري در کنترل، پيشگيري و درمان افسردگي در بيماران مفيد باشند. مصرف اين گياه در رژيم غذايي همچنين براي بالا بردن توان و قدرت دستگاه ايمني بدن بسيار توصيه شده است. درمان ضعف دوران نقاهت نيز يکي ديگر از ويژگي‌هاي گياه جنسينگ است که موجب تقويت عمومي بدن و بهبود سريع‌تر اندام‌هاي رنجور مي‌شود. به طور کلي مصرف اين گياه که در سراسر جهان به عنوان اکسيرجواني شناخته مي‌شود به جز افراد مبتلا به فشار خون و ديابت براي غالب مردم مفيد و موثر است.

دنبال نسخه گياهي مي‌گرديد

دمنوش بهارنارنج بنوشيد
دمنوش بهارنارنج يکي از پرطرفدارترين چاي‌هاي گياهي است كه مي‌توانيد با كمك آن لحظات پرنشاط و خوبي را سپري كنيد. بسياري از حکماي طب سنتي اين دمنوش را براي افزايش نشاط و شادابي توصيه مي‌كنند و حتي نوشيدن مستمر و روزانه آن را در عرض يك ماه بهترين روش براي بهبود و درمان افسردگي مي‌دانند. چاي بهارنارنج که به شيوه چاي معمولي دم مي‌شود بسيار خوشبو و خوش‌طعم بوده و مصرف آن اوقات آرامش‌بخشي را براي اعضاي خانواده به همراه دارد. براي تهيه اين چاي كافي است يك قاشق غذاخوري از گياه بهارنارنج خشك شده را درون يك ليوان آب جوش بريزيد و سر ليوان را نعلبكي بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه دم بيايد. اين دمنوش گياهي بهترين نسخه براي افزايش نشاط و انرژي دروني است.

براي دوپينگ شادي نسخه مي‌خواهيد

اين طلاي خوراكي را از دست ندهيد
بيشتر ما از زعفران به‌دليل عطر قوي و رنگ زيبايش در تهيه و تزئين غذاهاي‌مان بهره مي‌بريم اما کمتر با خاصيت آرامش‌بخشي و نشاط‌آوري اين گياه خوش‌رنگ اما گران آشناييم. به اعتقاد درمانگران مکاتب درماني در جهان، زعفران به دليل بو و طعم تلخي که دارد محرک بسيار خوبي براي تسکين اعصاب تحريک شده است. اين گياه علاوه بر اين موجب افزايش شادابي، نشاط و سرزندگي در افراد شده و از سوي درمانگران دارويي مناسب براي افزايش عمق خواب بيماران محسوب مي‌شود. بايد مراقب بود اين گياه را در ظروف در بسته و دور از نور نگهداري کرد چراکه نور و هوا باعث از بين رفتن خواص مفيد آن مي‌شود. نشاط‌آوري يکي از خواص گياه زعفران است که موجب شده اين گياه به عنوان يک گياه دارويي براي درمان بسياري از بيماران مبتلا به افسردگي مورد استفاده باشد.
منبع:برترين ها

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: