Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - با انتشار ورژن نان زنجبيلي (Gingerbread) ويژگي رمز گذاري با تغييرات بسياري به اندرويد بازگشت. در حال حاضر نيز تمامي تلفن هاي هوشمندي که به اندرويد آبنبات چوبي (Lollipop) مجهز شده اند از بدو خارج شدن از جعبه قادر به رمزگذاري اطلاعات کاربران هستند.
اما مي بايست در دستگاه هاي قديمي تر، اين ويژگي را به صورت دستي فعال کنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نيز مي خواهيم از نحوه فعال کردن اين ويژگي براي تان بگوييم. اما قبل از آن بهتر است از دلايل انجام اين کار مطلع شويد.
چرا بهتر است تلفن هوشمند خود را رمز گذاري کنيم؟با فعال کردن سيستم رمز گذاري در اندرويد،‌ تمامي اطلاعات موجود روي تلفن همراه شما به صورت درهم و ناخوانا ذخيره مي شوند. با قفل شدن تلفن هوشمندتان همه اطلاعات به حالت رمزگذاري شده در مي آيند و مانع از آن مي شود که داده هاي کاربر به راحتي در دستان يک هکر قرار بگيرد.
اما تلفن هاي هوشمند امروزي، پس از ارائه رمز عبور توسط کاربر، اطلاعات رمز گذاري شده را به فرمي قابل درک تغيير مي دهند و نيازي به انجام کارهاي عجيب و غريب براي بازيابي اطلاعات خود نداريد.
عموما فعال کردن اين ويژگي، مي تواند هم براي افراد عادي مفيد باشد و هم براي کاربران حرفه اي. به عنوان مثال مديران کسب و کارهاي مختلف و صاحبين شرکت هاي بزرگ، نياز شديدي به حفاظت از اطلاعات موجود روي موبايل شان دارند.
به همين منظور فعال کردن ويژگي رمز گذاري باعث مي شود تا امنيت يک تلفن هوشمند تا اندازه بسيار زيادي در مقابل حملات جاسوسي تامين شود. فعال کردن اين ويژگي باعث مي شود تا احتمال نفوذ به تلفن هوشمندتان به شدت کاهش يابد و تنها کساني که قدرت خواندن اطلاعات رمز گذاري شده را داشته باشند، به عنوان يک تهديد شناخته شوند.
علاوه بر اين، فعال کردن اين ويژگي براي کاربران عادي هم مي تواند بسيار مفيد واقع شود. شايد بگوييد که اطلاعات روي تلفن هاي هوشمندمان آنچنان اهميتي براي هکرها ندارند. اما مسلما همه ما روي تلفن هاي هوشمند خود اطلاعات شخصي بسياري داريم که نمي خواهيم دست هر فردي به آن برسد.
خطر سرقت يا گم شدن تلفن هوشمند نيز هميشه وجود دارد و اگر نمي خواهيد عکس ها و فايل هاي شخصي تان به دست افراد غريبه بيافتد، بهتر است که اين ويژگي را روي تلفن هوشمند خود فعال کنيد.
رمزنگاري داده ها چه عواقبي براي ما به همراه دارد؟همانطور که گفته شد، اکثر تلفن هاي هوشمند امروزي به صورت پيش فرض، داده ها را کدگذاري شده ذخيره مي کنند. گفتنيست که کاربران چنين موبايل هايي به هيچ وجه قادر به تغيير اين رويه نيستند و نمي توانند مانع کد گذاري کردن داده ها توسط تلفن هوشمندشان شوند.
اما اگر موبايلي در دست داريد که از اين قضيه مستثني است، مي توانيد با چند اشاره ساده، ويژگي رمز گذاري داده ها را روي آن فعال کنيد. با اين حال بايد از عواقب فعال کردن اين ويژگي نيز با خبر شويد. عوارض جانبي فعال کردن ويژگي کد گذاري داده ها به شرح زير است:
عملکرد کند تر: يکي از مسائلي که بايد هنگام فعال کردن ويژگي مذکور متوجه آن بود، کند تر شدن عملکرد تلفن هوشمند نسبت به حالت معمولي است. مسلما موبايل شما هنگام کد گذاري روي داده هاي مختلف از پردازنده تعبيه شده در آن کمک مي گيرد. همين عامل باعث مي شود که چند دستور ديگر نيز به جمع دستورات کار پردازنده اضافه شوند و بار مسوليت هاي آن را سنگين تر کنند و احتمال آن وجود دارد تا کمي از عملکرد تلفن هوشمندتان نسبت به گذشته کاسته شود.روشن کردن ويژگي کد گذاري راهي يک طرفه است: اگر تمايل داريد که حتما ويژگي کد گذاري را روي تلفن هوشمند خود فعال کنيد، بايد بدانيد که پس از انجام مراحل مربوطه قادر نيستيد که به راحتي موبايل خود را به شرايط سابق باز گردانيد. اما اگر  اصرار داريد که ويژگي رمز گذاري را خاموش کنيد، بايد قيد تمامي اطلاعات خود را بزنيد و موبايل خود را به حالت کارخانه بازگردانيد.تلفن هاي روت شده قادر به فعال کردن اين گزينه نيستند: متاسفانه تلفن هاي روت شده قادر به فعال کردن اين ويژگي نيستند و کاربران آن ها مي بايست در ابتدا موبايل را از حالت روت شده بيرون آورند و پس از اجراي مراحل مربوط به فعال سازي، دوباره دستگاه خود را روت کنند.چطور ويژگي رمز گذاري را روي اندرويد فعال کنيم؟قبل از انجام هر کاري بايد به اين موضوع اشاره کنيم که عمليات مربوط به فعال سازي اين ويژگي، چيزي در حدود يک ساعت يا بيشتر طول مي کشد. همچنين بايد بدانيد که شارژ تلفن هوشمندان هم حداقل بايد 80٪ باشد و در غير اين صورت اندرويد به طور خودکار مانع از آغاز اين فرايند مي شود.
علاوه بر اين، بهتر است که حين انجام فرآيند فعال سازي، موبايل تان همواره به شارژ متصل باشد. گفتنيست که اگر مشکلي در مراحل پيش رو به وجود آيد،‌ ممکن است تمامي اطلاعات موجود روي تلفن همراه پاک شود. پس مطمئن باشيد که با موبايل خود براي حداقل يک ساعت هيچ کاري نداريد و از ميزان شارژ ذخيره شده در باتري آن نيز اطمينان حاصل کنيد.
براي شروع بايد وارد تنظيمات تلفن همراه شويد و از آن جا گزينه «Security» را انتخاب کنيد.

با کمي دقت در منو مورد بحث مي توانيد گزينه «Encrypt Phone» را ببينيد. وارد آن شويد و از طريق منو مربوطه کليد «Encrypt Phone» را بفشاريد.

پس از آن با يک هشدار رو به رو مي شويد که به شما اطلاعاتي در مورد مراحل فرآيند مربوطه مي دهد. دوباره روي کليد «Encrypt Phone» اشاره کنيد تا مراحل مربوط به فعال سازي رمز گذاري آغاز شود.

پس از آن هم بايد تلفن هوشمند خود را در گوشه اي رها کنيد تا مراحل فعال سازي به درستي به پايان برسد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: