Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-چندين سازمان حامي حقوق بشر از تأمين مالي شهرک‌سازي رژيم اسرائيل در سرزمين‌هاي اشغالي فلسطيني از سوي 4 بانک بزرگ فرانسوي و يک شرکت بيمه پرده برداشته‌اند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پرس تي وي،بانک‌هاي فرانسوي و شهرک‌هاي اسرائيلي» روز چهارشنبه در پايگاه اطلاع‌رساني فدراسيون بين‌المللي حقوق بشر منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسيون بين‌المللي حقوق بشر، يک سازمان غيردولتي بين‌المللي حامي حقوق بشر متشکل از 184 سازمان از 112 کشور جهان است.
اين گزارش افشا کرد که بانک‌هاي بي‌ان‌پي پاريبا، سوسيته ژنرال، کرديت اگريکول و گروه بي‌پي‌سي‌اي و همچنين شرکت بيمۀ آکسا با همکاري بانک‌هاي اسرائيلي در شهرک‌سازي در سرزمين‌هاي اشغالي فلسطيني سهيم هستند. بر اساس افشاگري اين گزارش، اين بانک‌ها «ابزار سياسي مهمي در شهرک‌سازي و تأمين بودجۀ ساخت‌وساز» در سرزمين‌هاي اشغالي به شمار مي‌آيند.
اين 5 شرکت همچنين به تجارت‌هايي مشغول هستند که به توسعۀ شهرک‌سازي از طريق ساخت «مسکن، کارخانه، سازه‌هاي ارتباطي تلفن و اينترنت يا تجهيزات نظارتي» کمک مي‌کنند.
اين گزارش که از سوي چندين گروه حامي حقوق بشر از جمله جامعۀ همبستگي فرانسوي- فلسطيني تهيه‌شده، فرانسه را مسئول حمايت غيرمستقيم از شهرک‌سازي رژيم اسرائيل عنوان کرده است.
اين گزارش مي‌افزايد: «دولت فرانسه بايد به اين بانک‌ها و شرکت بيمه اعمال فشار کند و از آن‌ها بخواهد تا به حمايتشان (از شهرک‌سازي اسرائيل) پايان دهند.
همچنين ماريس ارتيگولونگ، معاون فدراسيون بين‌المللي حقوق بشر، از مداخلۀ گروه‌هاي فرانسوي در «اين فعاليت غيرقانوني فقط براي کسب کمي پول بيشتر» انتقاد کرد و گفت: «آن‌ها به هر قيمتي به دنبال سود هستند.»
بعلاوه ديديه فاگارت، يکي از اعضاي جامعۀ همبستگي فرانسوي- فلسطيني، از گروه‌هاي فرانسوي خواست تا «پول خود را از تجارت در ارتباط با شهرک‌سازي با اسرائيل خارج کنند».
گفتني است، سازمان ملل و بسياري از کشورهاي جهان، شهرک‌هاي اسرائيلي را غيرقانوني مي‌دانند چراکه اين شهرک‌ها در مناطق اشغال‌شدۀ اسرائيل پس از جنگ سال 1967 ساخته‌شده و بر اساس کنوانسيون ژنو، هرگونه ساخت‌وساز در مناطق اشغال‌شده ممنوع است.
حدود 600 هزار اسرائيلي در بيش از 230 شهرک غيرقانوني که اسرائيل بعد از جنگ 1967 و اشغال سرزمين‌هاي فلسطيني در کرانۀ باختري از جمله شرق بيت‌المقدس ساخته است، زندگي مي‌کنند.
فلسطينيان به دنبال تشکيل کشوري مستقل در کرانۀ باختري و نوار غزه به پايتختي بيت‌المقدس هستند. آن‌ها همچنين خواستار خروج اسرائيل از سرزمين‌هاي اشغال‌شدۀ 1967 هستند، اما اسرائيل از بازگشت به مرزهاي پيش از اين جنگ شش‌روزه امتناع مي‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: