Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@09:29:47 GMT

۲۰۱۸ نقطه شروع برای ایجاد و توسعه زیرساخت های گردشگری تبریز است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۸۶۵۷۶۶۱/۲۰۱۸_نقطه_شروع_برای_ایجاد_و_توسعه_زیرساخت_های_گردشگری_تبریز_است

۲۰۱۸ نقطه شروع برای ایجاد و توسعه زیرساخت های گردشگری تبریز است

تبریز – مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: ۲۰۱۸ نقطه شروع برای ایجاد و توسعه زیرساخت های گردشگری تبریز است و از این فرصت باید برای توسعه کل استان بهره برد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی آبدار شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت:تبریز ۲۰۱۸ فرصتی است که باید در خصوص آن اطلاع رسانی درست صورت گیرد و نباید سطح توقع مردم را در مورد آن بصورت نامعقول بالا برد زیرا این رویداد در واقع نقطه شروع و آغازین برای ایجاد و توسعه زیرساخت های گردشگری در تبریز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تبریز ۲۰۱۸ رویدادی تاریخی نه تنها برای تبریز بلکه برای کل آذربایجان شرقی است و بر همین اساس پنج مسیر اصلی در استان با محوریت تبریز تعریف شده تا از این فرصت برای معرفی هر چه بهتر و بیشتر ظرفیت های گردشگری استان استفاده شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: با ژیگیری های مسئولان ارشد استانی از دولت مقرر شده تا ستاد ملی تبریز ۲۰۱۸ پس از تصویب هیات دولت با دو هدف و رویکرد اصلی تصویب بودجه ویژه برای این رویداد و الزام وزارتخانه ها و سازمان های کشوری برای برگزاری برنامه ها و مراسم بین المللی خود در تبریز تشکیل شود.

وی بر لزوم مشارکت و همراهی بیش از پیش مردم برای دستیابی به اهداف تبریز ۲۰۱۸ تاکید و تصریح کرد: در بودجه ۹۶ نیز ردیفی برای این رویداد در نظر گرفته شده و همچنین با تاکید استاندار پروژه های مربوط به تبریز ۲۰۱۸ در سطح استان بصورت اولویت دار اجرا خواهند شد.

آبدار در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان شرقی در نوروز ۹۶ اشاره کرد و گفت: بر اساس برررسی ها و ارزیابی های صورت گرفته در برخی شاخص های گردشگری نوروزی استان همچون افزایش تعداد گردشگر، ایجاد پایگاه های مشترک اطلاع رسانی در ورودی شهرها، بکارگیری بخش خصوصی، افزایش کیفیت تورهای تبریزگردی، اجرای تورهای استان گردی و اقداماتی از این دست شاهد رشد و افزایش آمار و ارقام بودیم اما آذربایجان شرقی از این حیث در قیاس با سایر مناطق گردشگرپذیر کشور از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.

وی خاطر نشان کرد: البته باید در نظر داشت که بهار گردشگری آذربایجان شرقی در تابستان است و نوروز ۹۶ مقدمه ای برای آمادگی جهت ارائه خدمات مناسب به گردشگران تبریزی و تمرینی برای رویدادی بزرگتر بنام تبریز ۲۰۱۸ است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی همچنین به برخی حواشی بوجود آمده برای تعدادی از ابنیه های تاریخی نیز اشاره و اظهار کرد: در مورد ارک علیشاه از زمان بوجود آمدن برخی حواشی در خصوص احداث پارکینگ برای مصلی اعظم تبریز، عملیات عمرانی در این محدوده متوقف شده و روند امور با نظارت میراث فرهنگی در حال طی شدن است و در مورد گنبدهای مدور مراغه نیز با توجه به محرز شدن تخلفات شرکت خصوصی مسئول ساماندهی این بنا، عملیات فاز سوم این طرح متوقف و ادامه اجرای آن منوط به رفع این تخلفات شده است.

وی همچنین از اتمام مرمت و بازسازی محل در نظر گرفته شده به عنوان موزه مطبوعات آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: تمام این موزه منوط به تامین محتوا و امکانات از سوی دستگاه ها و نهادهای مربوطه است.

آبدار با اشاره به اقدامات تحت مدیریت خود برای مرمت و احیای ابنیه ها و اماکن تاریخی استان گفت: در آخرین مورد از این دست با عقد تفاهم نامه چهار جانبه بین وزارت راه و شهرسازی، استانداری و اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی و شهرداری تبریز، میدان صاحب آباد هستیم که در دوره ای مرکزیت شهر را به عنوان پایتخت کشور داشته و پایه و اساس و الگویی برای ساخت میدان نقش جهان اصفهان بوده است.

وی اظهار داشت: علاوه بر این تفاهم نامه ای با شهرداری برای احیای ابنیه های تاریخی در حوزه درون شهری تبریز منعقد شده و بر همین اساس یک موسسه باستان شناسی آلمانی برای کاوش های باستان شناسی و بازسازی و احیای دانشگاه ربع رشیدی با همکاری شهرداری، میراث فرهنگی و دانشگاه هنر اسلامی اقدام خواهد کرد که امیدواریم این مجموعه برای تبریز ۲۰۱۸ آماده شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در پایان به اهمیت برندسازی در حوزه صنایع دستی اشاره و تصریح کرد: باید اذعان داشت که اقدامات مناسبی در این خصوص صورت نگرفته اما بدون برنامه نیز حرکت نمی کنیم و رشد صد درصدی فروش صنایع دستی استان در نوروز ۹۶ نشان از ظرفیت و تحول در این حوزه است که یک سوی آن میراث فرهنگی است و در سوی مقابل هنرمندان ۸۰ رشته صنایع دستی که در کنار این دو باید به موضوع بازارهای هدف نیز بیش از پیش توجه داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۷۶۶۱/۲۰۱۸_نقطه_شروع_برای_ایجاد_و_توسعه_زیرساخت_های_گردشگری_تبریز_است را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: