Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-23@06:40:05 GMT

همه‌چیز درباره ماشین‌گرفتگی در جاده‌‌ها

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۰۷۷۸۹۳۸/همه_چیز_درباره_ماشین_گرفتگی_در_جاده_ها

همه‌چیز درباره ماشین‌گرفتگی در جاده‌‌ها

به گزارش جام جم آنلاین از اخبار خودرو ، بر اساس تازه‌ترین تحقیقات کمپانی فورد آلمان، سرعت خودرو یا پیچ و خم جاده‌ها یا جایی که شما در خودرو نشسته‌اید، در شدت بیماری تاثیر خواهد داشت.

این تحقیقات نشان داده است دو سوم از مردم به نوعی بیماری سفر را تجربه خواهند کرد. به‌گفته این دانشمندان نشستن در صندلی عقب و تماشای انواع بازی‌های ویدئویی یا فیلم با حالتی که سر به پایین خم شده است، می‌تواند وضعیت را بدتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماشین‌گرفتگی

هم‌چنین این امکان وجود دارد که گروه خودروسازی فورد محل نصب نمایشگرهای خودروی خود را که در حال‌حاضر پشت صندلی‌های جلویی خودرو نصب می‌شود، تغییر دهد.

ممکن است برای شما و اطرافیانتان پیش آمده باشد که در ماشین دچار سردرد یا تهوع شوید، به این حالت ماشین‌گرفتگی یا بیماری سفر می‌گویند.

این بیماری می‌تواند بسیاری از سفرهای جاده‌ای را ناخوشایند کند و لذت سفر را از شما بگیرد. البته این بیماری خطرناک نیست اما بسیاری هنگام سفر با اتوبوس و خودرو اسیر آن می‌شوند، از کودکان دو ساله گرفته تا بزرگسالان.

نشانه‌های آزاردهنده ماشین‌گرفتگی برای بیشتر این افراد معمولا با توقف خودرو تمام می‌شود، اما در بعضی افراد تا چند ساعت یا حتی چند روز پس از آن طول می‌کشد و کار به بیمارستان می‌رسد.

به‌گفته محققان به‌طور کلی ۳۳ درصد مردم مستعد ابتلا به بیماری ماشین‌گرفتگی هستند که بیش از نیمی از آنها دچار نوع شدید آن می‌شوند.

به‌تازگی دانشمندان مرکز تحقیقات و نوآوری فورد در آلمان با همکاری کارشناسان بیماری سفر در نروژ درصدد برآمده‌اند تا علل و عوامل این بیماری را شناسایی کنند و راه‌هایی را برای جلوگیری از آن بیابند.

ماشین‌گرفتگی ماهی‌های قرمز

به گفته این محققان بیماری سفر یا ماشین‌گرفتگی یک عارضه در حین مسافرت است که سیستم تعادلی گوش داخلی دچار تغییر می‌شود و عدم تطابق سیستم تعادلی گوش داخلی باعث ایجاد اقسام حفظ تعادلی بدن می‌شود. سرگیجه، تهوع و استفراغ و خستگی از نشانه‌های این بیماری حرکتی محسوب می‌شود.

برخی یافته‌های محققان شاید آنچنان که انتظار می‎رفت، تعجب‌آور نباشد مانند اینکه سرعت خودرو یا پیچ‌و‌خم جاده‌ها یا جایی که شما در خودرو نشسته‌اید، چه تاثیری در شدت بیماری خواهد داشت اما این مطالعات به نتایج جالبی نیز رسیده است.

برای مثال ماهی‌های قرمز هم می‌توانند در یک خودروی در حال حرکت دچار تهوع شوند اما نوزادان تا زمانی که راه رفتن را آغاز نکرده‌اند، در خودرو دچار ماشین‌گرفتگی نمی‌شوند.

محققان در این مطالعات کشف کرده‌اند دو سوم از مردم به نوعی بیماری سفر یا ماشین‌گرفتگی را تجربه خواهند کرد. این مساله به‌ویژه برای شما در زمان سفر بیشتر اتفاق می‌افتد، به‌خصوص اگر کودک یا نوجوان باشید.

نشستن در صندلی عقب و تماشای انواع بازی‌های ویدئویی یا فیلم کاری است که اغلب کودکان و نوجوانان دوست دارند در خودرو انجام دهند، بنابراین بیش از ۱۰ دقیقه با حالتی که سرشان به پایین خم شده است، می‌تواند وضعیت را بدتر کند.

راه‌حل فورد

محققان دریافته‌اند اگر تصاویر ویدئویی در فاصله بالاتر باشد و سرنشینان از خم کردن سر خود اجتناب و بتوانند جاده را از هر دو طرف (کنار چشم‌ها) مشاهده کنند، احتمال اینکه دچار ماشین‌گرفتگی شوند کمتر می‌شود.

این مساله باعث شده است شرکت فورد به تغییر محل نصب نمایشگرهای خودرو که در حال حاضر پشت صندلی‌های جلویی خودرو نصب می‌شود، فکر کند.

به‌گفته محققان این شرکت خودروسازی، از آنجایی که نمی‌توان تا زمان انجام این تغییر در خودروها صبر کرد، چند توصیه به مسافران برای جلوگیری یا حداقل کاهش شدت ماشین‌گرفتگی کرده‌اند.

یکی از آنها این است که‌ اگر نمی‌توانید در صندلی جلویی خودرو بنشینید، جای خود را به صندلی میانی یا عقبی تغییر دهید. توصیه‌های دیگر این محققان این است که برای رفع این مشکل نوشابه بنوشید یا بیسکویت زنجبیلی بخورید. همچنین سر خود را با استفاده از یک بالش حمایت کنید و اجازه دهید هوای تازه در خودرو جریان داشته باشد.

پروفسور جلت بوس که در این تحقیق مشارکت داشته است یک توصیه نیز برای رانندگان خودرو دارد. او می‌گوید: «بسیاری از رانندگان تصور می‌کنند که این فرزندانشان هستند که مساله و مشکل بیماری سفر یا ماشین‌گرفتگی دارند اما واقعیت این است که شاید آنان با نحوه رانندگی شما مشکل داشته باشند. سعی کنید که آهسته‌تر و نرم‌تر رانندگی و از چرخش و پیچیدن‌های ناگهانی خودداری کنید. این نحوه رانندگی هم احساس تهوع سرنشینان خودرو را کم می‌کند و هم از هزینه سرسام‌آور سوخت می‌کاهد.»

به اشتراک گذاری کد خبر : 2821044377482983938 برچسب‌ها : خودرو ماشین‌گرفتگی همه‌چیز درباره ماشین‌گرفتگی در جاده‌‌ها لینک کوتاه :

ارسال نظر

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید: 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید. 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود. 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود. تصویر امنیتی : پربازدیدها پاترول 6 چرخ در ایران+عکس مرد تایلندی دخترش را در پخش زنده فیسبوک کشت و خودکشی کرد +عکس تعمیرکاری که ستاره شبکه های اجتماعی شد +عکس دختر پدرکش جنون ندارد +عکس محل اصابت مادر بمب‌ها در افغانستان +عکس خوش‌تیپ‌ترین شاسی‌بلندهای 2017 +عکس 7 نشانه هشدار دهنده که هرگز نباید نادیده گرفت! کشف معمای جسد سوخته در خیابان ری +عکس مجری تلویزیون هم مدل تبلیغاتی شد+ عکس زنش را در حمام کشت، جنازه اش را در خیابان رها کرد + عکس لیست همه پربازدیدها برگزیده ها همه‌چیز درباره ماشین‌گرفتگی در جاده‌‌ها کلکسیون بی‌نظیر ب‌ام‌و کلاسیک+عکس پسر بچه پس از تماشای کارتون با چتر از پنجره ساختمان پرید فداکاری همسر، زن را از میان آرواره‌های کوسه آدمخوار نجات داد ایده خلاقانه ساخت مجسمه با صدف وقتی طاووس زیباییهایش را آشکار می کند حمل عجیب قایق با خودرو دورترین خاطره غلامرضا صنعتگر از پدرش چین اولین ناو هواپیمابر خود را به ‌آب انداخت + عکس و فیلم روایت کوتاه روز جهنمی گوئرنیکا + عکس آخرین مطالب همه سایت 08:16 همه‌چیز درباره ماشین‌گرفتگی در جاده‌‌ها 08:11 نقشه عجیب زن برای وصول طلب شوهر! +عکس 07:58 شیوه جدید برای آشوب در فوتبال: پرتاب نردبان! +عکس 07:57 چرخ کند آبادسازی در مناطق آسیب‌دیده از بحران 07:48 تأثیر انتخابات ایران بر سیاست‌ها و مواضع آمریکا 07:46 واکنش تند وزیر به اعتصاب پرسپولیسی ها: چه عادت بدی دارند! 07:46 انصاف و عدالت در کنار شفافیت و صراحت 07:41 من با توام؛ آهنگ جدید رضا صادقی را بشنوید 07:41 بغض سکوت؛ آهنگ جدید چنگیز حبیبیان منتشر شد 07:41 تحریم، برِجام / مهدی مرد سال فوتبال آسیا می شود +تصاویر فهرست همه مطالب جام جم آنلاین © 2015 | کلیه حقوق این وب سایت متعلق به موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم است. ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۸۹۳۸/همه_چیز_درباره_ماشین_گرفتگی_در_جاده_ها را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: