Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-29@05:45:59 GMT

غذاهایی که در فصل پاییز نباید مصرف کرد/ توصیه‌هایی برای بهبود سرماخوردگی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۵۲۹۱/غذاهایی_که_در_فصل_پاییز_نباید_مصرف_کرد_توصیه_هایی_برای_بهبود_سرماخوردگی

غذاهایی که در فصل پاییز نباید مصرف کرد/ توصیه‌هایی برای بهبود سرماخوردگی

ساعت 24-متخصص طب سنتی در یزد گفت: در فصل پاییز، باید از شرایطی که باعث خشکی بدن می شود خودداری شود یعنی غذاهایی که باعث خشکی بدن می‌شود مصرف نشود.

سید کاظم دکتر کاظمینی در خصوص توصیه‌های طب سنتی در فصل پاییز گفت: در فصل پاییز طبیعت به خواب می‌رود، گرما به عمق زمین می‌رود و سطح زمین سرد می‌شود برخلاف تابستان که آب جوشیده از دل زمین سرد است آبی که در فصل سرد سال از زمین می‌جوشد گرم است و در بدن انسان نیز چنین اتفاقی رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرایط آب و هوایی و طبیعت حاکم بر فصل پاییز سردی و خشکی است که البته درجه خشکی هوا بسته به شرایط جغرافیایی منطقه متفاوت خواهد بود. طبیعتا این فصل برای افراد با مزاج سرد و خشک مناسب نمی‌باشد و همچنین بیماری‌هایی که دارای مزاج سرد و خشک هستند در این شرایط تشدید می‌شوند ودر کل مزاج آن مخالف مزاج روح انسان و نباتات است.

متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت دانستن طبیعت فصل پاییز عنوان کرد: ابن سینا می‌گوید در موسم پائیز که هوا متغیر است باید بهداشت را بسیار رعایت کرد، با توجه به اینکه عوامل محیطی به ویژه آب و هوا بر سلامت افراد و حتی کاهش یا تشدید بیماری‌های آنها تاثیر می‌گذارد پس با داشتن این شرایط باید به گونه‌ای عمل کنیم تا کمترین آسیب به بدن ما وارد شود.

کاظمینی با اشاره به علل بروز بیماری‌ها در فصل پائیز گفت: در فصل پائیز معمولا صبح‌ها و شب‌ها یعنی ابتدا و انتهای روز هوا خنک است و در میانه روز هوا گرم است و این متغیر بودن هوا باعث ایجاد بیماری می‌شود و از جمله بیماری‌های شایع در این فصل خارش پوست، اگزما، شوره سر، دردهای مفصلی، مشکلات ادراری مثل سوزش ادرار یا ادرار قطره ای، وسواس، افسردگی، دردهای سیاتیکی، بیماریهای ریوی و یبوست است.

وی با بیان اینکه در فصل پاییز، خشکی طبیعت روی بدن انسان هم تاثیر می‌گذارد، تصریح کرد: پس باید از شرایطی که باعث خشکی بدن می شود خودداری شود، یعنی غذاهایی که باعث خشکی بدن می‌شود مصرف نشود؛ ادویه جات تند و تیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، کشک خام، غذاهای مانده، چای پر رنگ، غذاهای شور، چیپس و پفک، نسکافه و قهوه از این نوع غذاها هستند.

وی با بیان اینکه مصرف غذاهای مایل به گرمی و تری برای فصل پاییز مناسب هستند، عنوان کرد: میوه‌هایی چون انار میخوش یا شیرین، انگور، انجیر، سیب، گلابی، گوشت گوسفند، گوشت بلدرچین، مرغ خانگی، تخم مرغ عسلی، آب سیب، آب هویج؛ آب لیموشیرین، شیر بادام، مرباهای طبیعی مانند مربای به، مربای هویج، مربای انجیر، شیر برنج، حریره بادام، عسل، شیره انگور، ارده شیره، فرنی، تنقلات و مغزیجات از جمله بادام، توت خشک، مویز، انجیر، برگه زردآلو و نوشیدن آب گرم در زمان ناشتا مفید است.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: غذاهای مناسب برای این فصل شوربا مرکب از گوشت لطیف مثل مرغ یا جوجه، سبزیجاتی مثل اسفناج، ماش پوست کنده، جو پوست کنده، و مقداری ادویه جات گرم و همچنین خورشت آلو اسفناج، خورشت به آلو، خورشت بامیه و خورشت سیب است.

کاظمینی با بیان اینکه قراردادن بدن در معرض باران پائیزی موجب سرماخوردگی می‌شود، تصریح کرد: مصرف شلغم بخارپز، سوپ سرماخوردگی مرکب از جو پرک، مرغ، گشنیز، سیب زمینی، گوجه، کدو سبز، پیاز، سیر، شلغم، کلم؛  قرقره حلق با آب نمک، حریره‌ها مانند حریره نشاسته، حریره ماش و حریره سبوس گندم موجب بهبود سرماخوردگی است.

وی ادامه داد: در زمان ابتلا به سرماخوردگی، حرکت اندام تحتانی مفید است؛ روغن مالی اندام تحتانی یعنی پاها با روغن سیاه دانه، روغن بابونه، یا ماساژ پاها حتی بدون روغن از زیر زانوها توصیه می‌شود؛ مداومت بر خوردن بادام و مویز نیز مفید است؛ برای تقویت سیستم ایمنی یک قاشق غذاخوری از مخلوط بادرنجبویه، تخم گشنیز، رازیانه را در یک لیوان آب دم کرده و روزی دو یا سه بار نوشید.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۲۹۱/غذاهایی_که_در_فصل_پاییز_نباید_مصرف_کرد_توصیه_هایی_برای_بهبود_سرماخوردگی را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: