Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-19@20:37:57 GMT

امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های ایران و آلمان در حوزه اورژانس

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۳۲۱۷/امضای_تفاهم_نامه_همکاری_های_ایران_و_آلمان_در_حوزه_اورژانس

سازمان اورژانس کشور و موسسه اشتایگر آلمان تفاهم‌نامه آموزش در زمینه حوادث و بلایا امضا کردند.

به گزارش ایلنا، پیرحسین کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور در مراسم عقد تفاهم نامه آموزش در زمینه حوادث و بلایا میان سازمان اورژانس کشور و موسسه اشتایگر آلمان با اشاره به فعالیت اورژانس کشور از ۴۳ سال گذشته، گفت: سازمان اورژانس ایران در ۴۳ سال گذشته به عنوان چهارمین کشور جهان با ۷ پایگاه شکل گرفت و از آن زمان تا کنون به صورت مرتب در حال توسعه بوده است و د رحال حاضر به شرایط مطلوب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولیوند با اشاره به فعالیت های دیگر اورژانس کشور در زمینه طراحی آموزش های عمومی پیشگیری از حوادث ترافیکی و غیره در سطح فرد و جامعه، گفت: در حال حاضر اورژانس از مرکز به سازمان تبدیل شده است و در این حالت تصمیم گیری در این حوزه آسانتر شده است .

وی با اشاره به وجود۲۶۰۰ پایگاه اورژانس در کشور، گفت: در حال حاضر ۵۵۰۰ آمبولانس، ۳۲۰ دستگاه موتورلانس و ۴۰ بالگرد اورژانس در حال ارائه خدمت هستند.

کولیوند با بیان اینکه زمان رسیدن به محل حادثه در جاده ها به ۱۴دقیقه و شهرها به ۹ دقیقه و در کلان شهرها به ۱۶ دقیقه کاهش یافته است، گفت: از طریق اورژانس هوایی ۲۳ هزار مصدوم و بیمار به مراکز درمانی منتقل شده اند و راه اندازی موتورلانس ها باعث شد تا زمان رسیدن به محل حادثه و مصدوم و بیمار کاهش یابد و تهران اولین شهر دنیا است که ۲۵۰ موتورلانس را در خود جای داده است. در حال حاضر در تهران ۲۷۰ هزار ماموریت توسط موتورلانس ها انجام شده است.

رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به ایجاد مرکز پایش مراقبت های بالینی در کشور، گفت: با تشکیل این مرکز توانستیم مدیریت یکپارچه، ارتباط اثر بخش و ارتقا سطح کیفی خدمات را داشته باشیم.

کولیوند افزود: همچنین با ایجاد مرکز هدایت عملیات بحران توانستیم در مواقع بحرانی مسائل و مشکلات را مرتفع کنیم و در بحث مدیریت بیماری های قلبی توانستیم ۳۶ هزار بیمار سکته قلبی را در کمتر از ۶۰ دقیقه به بیمارستان انتقال دهیم و در مدیریت درمان بیماری های سکته مغزی نیز بالغ بر ۱۰ هزار نفر را در کمترین زمان به بیمارستان و مراکز درمانی انتقال دادیم .

رییس سازمان اورژانس کشور تاسیس موسسه آموزشی و تحقیقاتی مشترک بهداشتی و درمانی ایران و آلمان، طراحی یک شبکه تروما و مرکز ثبت تروما برای بیمارستان های ایران با استفاده از تجربه مدل آلمانی به منظور افزایش دانش تخصصی پزشکی و افزایش کیفیت درمان بیماران اورژانسی را از موارد همکاری میان آلمان و ایران بیان کرد و گفت: همچنین، تدوین طرح کلی یک مرکز تماس امدادی واحد در سراسر کشور با ادغام تمام مراکز اورژانس و امداد رسانی در شرایط بحران و تدوین ساختار ارائه خدمات اورژانسی، برنامه ریزی پشتیبانی و ایجاد شبکه های ارتباطی برای تمام خدمات امدادی و واحدهای ارائه خدمات و به اشتراک گذاری تجارب بلایای طبیعی اخیر ایران از دیگر موارد همکاری میان آلمان و ایران است.

همچنین، هریگ اشتایگر رییس موسسه اشتایگر آلمان نیز به اهداف مشترک سازمان اورژانس کشور ایران و این موسسه اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین اهداف مشترک ما نجات انسان است و امیدواریم بتوانیم با انتقال تجارب و دانش فنی میان دو کشور در حوزه اورژانس و خدمات فوریت های پزشکی پیشرفت بیشتری داشته باشیم و این ارتباط دو طرفه می تواند برای هر دو کشور خلق ارزش افزوده داشته باشد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۳۲۱۷/امضای_تفاهم_نامه_همکاری_های_ایران_و_آلمان_در_حوزه_اورژانس را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: