Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، جعفر توفیقی رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در نشستی خبری اظهار داشت: بحث کاتالیست یکی از موضوعات بسیار راهبردی برای صنعت نفت کشور است و ما سالانه مقادیر زیادی ارز برای واردات کاتالیست از کشورهای مختلف صرف می کنیم.

وی افزود: در نمایشگاه بین‌المللی نفت امسال، تفاهم‌نامه ای بین پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت اکسیر نوین به امضا رسیده بود تا دو کاتالیست RCD و هیدروکراکینگ داخلی شود شود و امروز قرارداد مربوط به این تفاهم‌نامه به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توفیقی با بیان اینکه "ظرفیت‌های داخلی به منظور مقابله با تحریم‌ها در زمینه کاتالیست‌ها وجود دارد"، گفت: کاتالیست همواره اولین اقلامی بوده که مورد تحریم قرار گرفته چرا که نقش مهمی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور دارند.

وی افزود: کاتالیست یک بازار وسیع، سودآور و استراتژیک رای کشور است که امیدواریم نمونه‌های تولید داخل حتی از نمونه‌های خارچجی نیز بهتر شوند.

جلیل سبحانی، مدیر عامل شرکت اسپک در ادامه این نشست با بیان اینکه "در 40 سالگی انقلاب شاهد دستاوردهای دانمشندان جوان کشور هستیم"، گفت: چیزی نیست که نتوانتیم در داخل آنرا بدست آوریم و هیمن که امروز در استانه تولید 106 میلیون لیتر بنزین با کاتالیست‌های ایرانی هستیم، نمونه ما می توانیم است.

وی ادامه داد: امروز دیگر گزینه تحریم بنزین روی میز امریکا وجود ندارد چرا که متخصصان ایرانی پای‌کار آمدند و ثابت کردند که ما می توانیم.

سبحانی با بیان اینکه "امروز تولیدکنندگان کاتالیست در ایران رقیب شرکت مطرح اکسس فرانسه شده‌اند"، گفت: با داخلی سازی کاتالیست ها، می توانیم سالی 60 میلیارد دلار فرآورده تولید و صادر کنیم.

این فعال بخش خصوصی ظرفیت قرارداد تولید کاتالیست‌های RCD و هیدروکراکینگ را 2500 تن در سال اعلام کرد و گفت: نخستین محصول این قرارداد، بهمن‌ماه سال اینده به پالایشگاه اراک تحویل می‌شود.

وی افزود: با تولید این دو کاتالیست در داخل کشور، سالانه 50 میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی با قطع واردات آنها صورت می گیرد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: