Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، رحمان رستمخانی امروز با اعلام این خبر ،گفت: مزایای دامداری های کوچک روستایی و حمایت های به عمل آمده از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان در زمینه ایجاد این واحدها باعث شده که در حال حاضر یک هزار و 500 واحد از این نوع دامداری با ظرفیت پرورش 51 هزار راس دام سبک و سنگین در 440 روستای استان احداث و امکان تولید و عرضه سالانه 38 هزار تن گوشت قرمز و شیر خام مهیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر 2 هزار و 400 نفر به طور مستقیم در دامداری های کوچک روستایی در استان زنجان مشغول به کار هستند، افزود: برای احداث این نوع دامداری ها در استان 538 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

رستمخانی پایین بودن هزینه احداث ساختمان ها و تأسیسات و بهبود وضعیت دامداری های روستایی از نظر بهداشتی، ساختمان و تبدیل آن ها به دامداری های نیمه صنعتی را از جمله مزایای دامداری های کوچک روستایی برشمرد و عنوان کرد: این نوع دامداری ها همچنین به دلیل خانوادگی بودن کار، هزینه کارگری نداشته و این خود موجب پایین آمدن هزینه تولید می شود.

وی ایجاد اشتغال و تداوم اشتغال در روستاها، افزایش درآمد خانوارهای روستایی، افزایش تولیدات و محصولات دامی و بهداشتی شدن محصولات تولیدی دامداران روستایی و در نتیجه افزایش بهداشت و سلامت روستائیان را از دیگر مزایای دامداری های کوچک روستایی عنوان و خاطرنشان کرد: از مزایای دیگر این طرح می توان به مقرون به صرفه بودن تولیدات روستایی اشاره کرد به طوری که هزینه تمام شده یک کیلو شیرخام در واحدهای کوچک روستایی حداقل 30 درصد کمتر از واحدهای صنعتی است.

این مسئول ادامه داد: ایجاد دامداری های کوچک روستایی از جمله اهداف و برنامه های منطبق با ساسیت های اقتصاد مقاومتی به شمار می رود و لذا سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با هدف توسعه این نوع دامداری ها، اقدامات و پشتیبانی های مختلفی را انجام می‌دهد.

رستمخانی تصریح کرد: تهیة نقشه به تعداد 50 تیپ و ارسال به تمامی شهرستان ها و تحویل رایگان آن به متقاضیان، کاهش بروکراسی اداری در صدور مجوز که فقط با انجام دو استعلام از اداره کل دامپزشکی و بنیاد مسکن صادر می شود، تأمین 80 درصد هزینه ها از طریق تسهیلات برای احداث ساختمان ها، تأسیسات، خرید و نصب ماشین آلات و سرمایه در گردش و پشتیبانی فنی از نظر تغذیه، بهداشت دام ها و اصلاح نژاد دام از جمله اقدامات و پشتیبانی های انجام گرفته در راستای توسعه دامداری های کوچک روستایی در استان زنجان به شمار می رود.

وی عنوان کرد: با عنایت به اینکه احداث این نوع دامداری ها پایین ترین سرانه اشتغال را در بین سایر طرح های امور دام و طیور دارد هم اکنون بیش از 2 هزار دامدار متقاضی ساکن در روستاهای استان زنجان، در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های تابعه تشکیل پرونده داده و منتظر تامین تسهیلات ارزان قیمت برای احداث واحدهای جدید خود هستند.

رستمخانی خاطرنشان کرد: در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز این طرح ها سالانه 33 هزار تن به مجموع تولیدات دامی استان افزوده و برای 2 هزار و 800 نفر هم شغل دائمی ایجاد خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در پایان اضافه کرد: از آنجایی که توسعه دامداری‌های کوچک روستایی منطبق بر اهداف اقتصاد مقاومتی است امید آن می رود که با تامین تسهیلات مورد نیاز شاهد احداث این واحدها در استان باشیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: