Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:16:28 GMT

هجوم مگس‌ها به روستای حسن آباد قم

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۲۴۱۷۴۴۷

مردم منطقه حسن آباد بخش سلفچگان قم با تجمع مقابل استانداری خواستار رسیدگی مسئولین استان به مشکلات ناشی از فعالیت مرغداری ها و کارخانجات در این منطقه شدند.

به گزارش خبرنگار ایسنا،پیش از ظهر روز چهارشنبه اهالی روستاهای نیزار با تجمع مقابل استانداری قم خواستار رسیدگی به مشکلات ناشی از احداث کارخانجات و مرغداری های موجود در حاشیه روستا و جلوگیری از احداث کارخانه جدید جوجه کشی در این منطقه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای روستای حسن آباد در حاشیه این تجمع به خبرنگار ایسنا گفت: اهالی روستا سال هاست که به دلیل مسائل زیست محیطی که در منطقه ایجاد شده، در شرایط نامناسبی زندگی می کنند و با مسائل عدیده ای روبرو شده اند.

وی با اشاره به فعالیت مرغداری در حاشیه روستا افزود: دپوی غیر اصولی فضولات و ضایعات مرغداری سبب ایجاد بوی بد و وجود حشرات موذی در روستا شده است، چندین سال پیگیری‌های اهالی از جهاد کشاورزی، دامپزشکی ومحیط زیست نتیجه ای نداشته و هیچکس پاسخگو نبوده است.

عضو شورای حسن آباد با اشاره به مشکلات بهداشتی و تنفسی که مرغداری برای اهالی روستا ایجاد کرده است، گفت: علاوه بر مشکلات بهداشتی، مسئله جدی که مرغداری ایجاد کرده است، حضور تعداد زیادی کارگر غیر ایرانی در 4 مجموعه مرغداری منطقه است، که شرایط نامناسب بهداشتی محیط زندگی آنها سبب نگرانی اهالی شده است.

حفر چاه های عمیق توسط کارخانجات و خشک شدن قنات های روستا

دلاوری به مشکلات دیگر روستائیان این منطقه اشاره کرد و افزود: وجود معادن سنگ و کارخانجات سیمان در این منطقه و واگذاری مراتع به آنها، بخش دیگری از مشکلات را برای اهالی رقم زده است.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه اهالی این منطقه کشاورز و دامدار هستند، حفر بدون مجوز چاه‌های عمیق و برداشت آب با دبی بالا در حوزه آبریز قنات های روستا توسط این کارخانجات، دو قنات را خشکانده و کاهش شدید دبی دو قنات دیگر را در پی داشته و این اتفاق عملا کشاورزی منطقه را زمین زده است.

تخریب مراتع، از بین رفتن پوشش گیاهی و تلف شدن دام ها

وی با بیان اینکه از سال 84 و با واگذاری معادن سنگ و احداث کارخانه سیمان در این منطقه، بخش عمده ای از مراتع در اختیار آن بخش قرار گرفت، عنوان کرد: در همان سال ها بهره برداری از معادن سنگ به دلیل بی کیفیت بودن سنگ ها متوقف شد و تنها مرتع تخریب شد، از سوی دیگر مشکلات زیست محیطی که کارخانه سیمان ایجاد کرده، موجب تلف شدن دام و از بین رفتن پوشش گیاهی شده است و دامداری که شغل دوم اهالی روستاهای منطقه استنیز تضعیف و تعداد دام بسیار تنزل پیدا کرده است.

دلاوری با بیان اینکه با تمام این مسائل اخیرا احداث کارخانه جوجه کشی نیز به مشکلات اهالی منطقه اضافه شده است، اظهار کرد: ادعا می کنند احداث این کارخانه طرح ملی و با مجوزهای حکومتی در حال انجام است، اما هیچگونه مجوزی ارائه نمی دهند، در عوض با اهالی به شکل بدی برخورد و مردم ناراضی روستا را که در محل پروژه تجمع کرده بودند را تهدید به تیراندازی کردند.

عدم پاسخگویی به مطالبات اهالی روستا

یکی از اهالی روستا که از تجمع در محل احداث پروژه نتیجه نگرفته و به مقابل استانداری قم آمده بود نیز عنوان کرد: روزها به دلیل وجود مگس و شب ها از بوی بد نمی توانیم در و پنجره خانه را باز کنیم، مگر مردم ضعیف روستا چه قدر تحمل دارند نه آبی برای کشاورزی مانده و نه زمینی برای دامداری و نه هوایی برای زندگی کردن؛ چرا بیست سال است که مسئولین به شکایات ما رسیدگی نمی کنند؛ مسئول ما روستائی‌ها کیست؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: