Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- از آقا که سرت شلوغ‌تر نیست. این که آقا می‌رود کوه فقط برای ورزش نیست، ‌می‌خواد من و تو یاد بگیریم.

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ شهید حسن طهرانی مقدم به عنوان پدر موشکی جمهوری اسلامی ایران، بیشترین نقش را در توسعه صنعت موشکی جمهوری اسلامی ایران داشته است؛ موشک‌هایی که امروز با برد ۲ هزار کیلومتری، خواب راحت را بر چشمان دشمنان جمهوری اسلامی ایران حرام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«دانشمند برجسته»، «مدیر بلند همت» و «پارسای بی‌ادعا» صفت‌هایی بودند که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای چند روز پس از شهادت «حسن طهرانی مقدم» در سال ۱۳۹۰ به او اطلاق کردند. خبرگزاری میزان بُرش‌هایی از زندگی این قهرمان کشورمان را که در کتاب «مردی با آرزو‌های دوربُرد» گردآوری شده است، منتشر می‌کند.

داستان بیست و دوم

می‌گفتند: «یا حسن شمردن بلد نیست یا تا حالا قله دماوند نرفته است!»

طرح داده بودند پنج هزار بسیجی و سپاهی روز تولد حضرت زهرا (س) همزمان صعود کنند بالای دماوند و پرچم «یا زهرا (س)» خود را بکوبند روی بلندترین جای ایران. نامه‌اش را هرجایی می‌برد پوزخند می‌زدند. «دست بردار حسن». تقصیر خودش نبود. دستش هیچ جا به کم نمی‌رفت. رسیدن به بلندترین و بیشترین و بهترین و سریع‌ترین و پیشرفته‌ترین‌ها، برنامه زندگی‌اش بود.

خودش که دماوند را مثل کف دستش می‌شناخت. سالی چند بار فرماندهان را جمع می‌کرد و دماوند اجباری می‌برد. حتی آن سال که پایش توی آتِل بود و فرماندهان گفتند «بدون تو نمی‌ریم و لااقل تا پای کوه بدرقه‌مان کن» هم نتوانسته بود از وسوسه صعود بگذرد و با همان آتل و پای لنگ رفته بود تا قله.

می‌گفت: «تمام کشور جمع شده و از بیت‌المال به حساب نظامی‌ها پول می‌ریزند. این‌ها باید همیشه آماده باشند». اگر کسی بهانه می‌آورد، مثالش آقا بود. «از آقا که سرت شلوغ‌تر نیست. این که آقا می‌رود کوه فقط برای ورزش نیست، می‌خواد من و تو یاد بگیریم».  

ولی پنج هزار نفر جمعیت کمی نبودند. هماهنگی‌شان، آب و غذا و آذوقه‌شان، حوادث احتمالی و میزان آمادگی‌شان، هزار جور مکافات و دردسر بود برای خودش. ماه‌ها پیگیری کرد. قله‌های تمرینی برای‌شان گذاشت. مسیر‌ها را مشخص کرد. حتی روز قبل از صعود با بالگرد رفت و هر پنج مسیر را به دقت بررسی کرد.

سال ۸۱، ظهر روز تولد حضرت زهرا (س)، قله همیشه سپید دماوند از تراکم ۴ هزار و ۲۰۰ بسیجی و سپاهی به سیاهی می‌زد. از بلندترین جای ایران خورشید نزدیک‌تر به نظر می‌رسید و سایه پرچم یا زهرا (س) روی تنها کشور رسمی شیعه افتاده بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: