Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو- ایرنا- یک مقام آگاه اعلام کرد از آغاز سال جاری تاکنون، بیش از یک هزار و 300 مسلمان روهینگیایی به دلیل هراس از بازگشت به میانمار، هند را به مقصد بنگلادش ترک کرده اند.

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از تارنمای 'کوینت'، دهلی نو طی هفته های اخیر به دلیل تحویل چندین پناهجوی روهینگیایی به مقامات میانماری با انتقادهای شدیدی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سازمان های بین المللی ارتش این کشور را متهم به خشونت علیه مسلمانان روهینگیا کرده اند.
سازمان ملل و گروه های طرفدار حقوق بشر هند را متهم کرده اند که در بازگرداندن اجباری مسلمانان روهینگیایی به قوانین بین المللی توجه نکرده و این گروه اقلیت را با خطر احتمالی در میانمار روبرو ساخته است.
هند که کنوانسیون مهاجرت سازمان ملل را امضا نکرده است، در سال 2018 بیش از 230 پناهجوی روهینگیایی را بازداشت کرد. هندوهای تندرو خواهان اخراج دسته جمعی مسلمانان روهینگیایی از هند شده اند.
ترس از بازداشت و همچنین بازگشت به میانمار سبب شده است تا تعداد بیشتری از پناهجویان حاضر در هند، به بنگلادش سفر کنند.
ناینا بوز سخنگوی گروه هماهنگ کننده بین سازمانی (ISCG) که وظیفه مدیریت سازمان های خیریه وابسته به سازمان ملل و سایر گروه های خیریه را بر عهده دارد، در این زمینه گفت: از اول ماه جاری (ژانویه) تاکنون 1300 نفر متعلق به 300 خانواده روهینگیایی از هند وارد بنگلادش شده اند که در یک مرکز موقت وابسته به سازمان ملل نگاهداری می شوند.
فراس الخطیب سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهجویان نیز اعلام کرد که این سازمان از وضعیت به وجود آمده آگاهی دارد.
همچنین مسلمانان روهینگیا که در هفته های اخیر از هند وارد بنگلادش شده اند، توسط پلیس بازداشت و به اردوگاه های مهاجران در منطقه کاگس بازار واقع در جنوب بنگلادش منتقل شده اند.
هند در سومین روز از ماه ژانویه سال 2019 یک خانواده 5 نفره از مسلمانان روهینگیا را که در زندانی در ایالت آسام نگه داری می شدند به مقامات میانمار تحویل داد.
وزارت کشور هند در ماه جاری طی گزارش خود به پارلمان این کشور اعلام کرد که از سال 2015 تاکنون، نیروی مرزی هند 478 مسلمان روهینگیا را بازداشت کرده است.
با بالا گرفتن تب انتخابات هند در دو ماه گذشته، مساله مهاجران وارد جریان اصلی سیاست در این کشور شده است. دولت هند اخیرا طرح ثبت نام ملی شهروندان این کشور را در ایالت آسام به اجرا گذاشت. این طرح با هدف شناسایی مهاجران غیر قانونی بنگلادشی معرفی شده است.
دولت هند اعلام کرده است که مسلمانان روهینگیا به صورت غیر قانونی وارد هند شده اند و یک تهدید امنیتی برای این کشور محسوب می شوند.
بر اساس آمار منتشر شده توسط دولت جامو و کشمیر، حدود 10 هزار مسلمان روهینگیایی در جامو و کشمیر زندگی می کنند در حالی که تعداد کل مهاجران روهینگیا در سرتاسر هند، 40 هزار نفر تخمین زده شده است.
اگرچه حدود 14 هزار روهینگیایی مورد حمایت سازمان ملل متحد هستند، با این حال دولت هند آنها را به عنوان پناهنده به رسمیت نمی شناسد.
کارن ریجیجو مشاور وزیر کشور هند در سال 2017 خطاب به پارلمان این کشور اعلام کرد که دولت هند قصد دارد تمام مسلمانان روهینگیا از جمله آنهایی که نام آنها به عنوان پناهنده در سازمان ملل به ثبت رسیده است را اخراج کند.
بسیاری از مردم میانمار روهینگیایی‌ها را مهاجرینی غیرقانونی می‌دانند و لذا آنان از تبعیض‌هایی که در موردشان روا می‌رود در رنج هستند. دولت میانمار با روهینگیایی‌ها همانند مردمانی فاقد ملّیت و بی‌خانمان برخورد می‌کند و به آنها تابعیت نمی‌دهد. روهینگیایی‌ها با محدودیت‌های بسیاری از جمله محدودیت در جابجایی و دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی مواجه هستند. به گفته مقامات بنگلادشی، از ماه اوت( مرداد) سال 2017 نزدیک به 700 هزار مسلمان روهینگیایی وارد بنگلادش شده اند درحالی که پیش از این حدود 400 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در مناطق مختلف بنگلادش زندگی می کردند.
هم اکنون بیش از 900 هزار مسلمان روهینگیایی در اردوگاه های مهاجران در منطقه 'کاگس بازار' بنگلادش حضور دارند. نزدیک به 688 هزار نفر از این تعداد پس از آغاز دور جدید خشونت ها در میانمار در اواخر ماه اوت سال گذشته به بنگلادش آمده اند.
آساق**267**1485

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: