Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین گفت: در حال حاضر در پارک علم و فناوری قزوین ۷ مرکز رشد مصوب زیر نظر پارک علم و فناوری استان فعالیت می‌کنند که ۹۷ محصول امروز در پارک علم و فناوری تولیدشده است.

به گزارش ایسنا، یوسف گرجی در جلسه اقتصاد مقاومتی که امروز در دفتر استاندار برگزار شد، با بیان این‌که دانشگاه‌ها با وظیفه تولید علم در راستای آموزش علم جدید فعالیت می‌کنند و نیاز به تولید فناوری درنتیجه تولید ثروت دارند، عنوان کرد: صنایع، تکنولوژی تولیدشده در حوزه فناوری و دانشگاه‌ها را تبدیل به محصول می‌کنند؛ اگر در حال حاضر بخشی از صنایع با ظرفیت کم در حال فعالیت هستند، به این دلیل است که در راستای مأموریت خود فعالیت نکردند، این واحدها باید نیازهای روز را با تکنولوژی روز هماهنگ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین یادآور شد: پارک‌های علم و فناوری ایجاد شده است تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه را برقرار کرده و در حوزه علم و فناوری فعالیت کنند؛ در حال حاضر ۴۳ پارک علم و فناوری، ۱۹۳ مرکز رشد، سه هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان و ۶ هزار و ۷۰۰ واحد فناور در کل کشور فعالیت می‌کنند که نشانگر حرکت کشور به سمت بهره‌برداری از دانش و فناوری‌های روز است.

وی بیان کرد: متأسفانه بسیاری از پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد احداث شده موفق نبوده‌اند، چون هنوز باور نداریم که این مجموعه‌ها باید مأموریت‌های خود را انجام دهند، یکی دیگر از دلایل ناکامی این مراکز این است که هنوز نتوانسته‌ایم به‌خوبی ارتباط میان دانشگاه و مراکز آموزشی را با صنایع و واحدهای تولیدی برقرار کنیم.

گرجی تأکید کرد: پارک علم و فناوری مسئول اصلی تولید فناوری در استان است و در حال حاضر در پارک علم و فناوری قزوین ۷ مرکز رشد مصوب زیر نظر پارک علم و فناوری استان فعالیت می‌کنند که ۹۷ محصول امروز در پارک علم و فناوری تولیدشده است.

وی افزود: محصولات تولیدشده در طول زمان معرفی می‌شوند و نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی هستند، فناوری با سرعت بسیار بالایی حرکت می‌کند و وظیفه داریم ارتباط دو حوزه صنعت و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی را نزدیک‌تر و پیوسته‌تر سازیم.

۱۸ قطعه زمین به مراکز رشد واگذار می‌شود

حمیدرضا خانپور، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین نیز در این نشست تأکید کرد: مکان‌یابی و طراحی سایت کارگاهی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان قرار دارد.

وی افزود: در این راستا هم‌اکنون ۱۸ قطعه زمین با مساحت ۲۸۰ تا ۳۰۰ متر در شهرک کاسپین یک آماده کرده‌ایم و در نظر داریم که این قطعات را به واحدهای دانش‌بنیان واگذار کنیم.

خانپور تأکید کرد: همچنین در شهرک صنعتی لیا یک سایت را در نظر گرفتیم که با توجه به استانداردها می‌توانیم بسازیم و با اولویت به شرکت‌های دانش‌بینان واگذار کنیم که در حال حاضر شرایط زمین مهیاست.

وی یادآور شد: ۱۰ درصد تخفیف در پرداخت قیمت زمین و افزایش میزان اقساط خرید زمین از ۳۰ به ۶۰ ماه و پیش‌پرداخت از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد ازجمله مشوق‌های سازمان صنایع کوچک برای جذب شرکت‌های دانش‌بنیان درنظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: