Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-18@23:15:35 GMT

علي ضيا: آرزويم اجراي برنامه سحرگاهي است

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۲۴۶۴۴۷۹

خبرگزاري آريا - خبرگزاري صبا - ليلا سلماني: برنامه‌هاي مختلف تلويزيوني داراي ارکان متعددي هستند که هريک از اين رکن‌ها در روند و پيش‌برد کار نقش بسزايي را ايفا مي‌کنند. مانند افراد بسياري که دست به دست يکديگر مي‌دهند تا با تلاش‌هاي فراوان در نهايت، يک چينش درخور و دلخواه مخاطب را در قاب جادو به تصوير بکشند و يا عوامل بسياري که پشت صحنه حاضرند و همه چيز را براي ارائه برنامه تدارک مي‌بينند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بين برنامه‌هاي مجري‌محور که تعداد کمي هم در رسانه ندارند، بخش اجرا يکي از قسمت‌هاي پراهميت است که توجه زيادي را به خود معطوف مي‌کند؛ اين اهميت ازآن‌جا نشأت مي‌گيرد که مجري يک برنامه تلويزيوني بار سنگيني از کار را به دوش مي‌کشد؛ البته مهارت و کارکشتگي او نيز نقش پررنگي در ديده شدن يا عدم موفقيت يک برنامه ايفا مي‌کند؛ از اين رو در بين تعداد کثيري از مردان و زناني که عنوان شغلي مجري را با خود به يدک مي‌کشند، تعداد کمي جزو بهترين‌ها و مطرح‌ترين مجرياني هستند که در زمينه و ژانر کاري خود حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند و البته مخاطب نيز هميشه به ديدن آن‌ها راغب است و کار آن‌ها را دنبال مي‌کند.
يکي از مجريان مطرح و البته جوان ما در سيما علي ضياء است. ضياء فعاليت خود را از راديو آغاز کرد؛ او با اجراي برنامه «گزينه جوان» و پس از مدت کوتاهي برنامه «نيمروز» در مدت زمان کوتاهي توانست نام خود را در کنار مجريان محبوب تلويزيون قرار دهد.
يکي از ويژگي‌هاي ضياء شادابي و پرانرژي بودن او در زمان اجراست. البته او تجربه اجراي برنامه‌هاي بسيار جدي را نيز در کارنامه کاري خود دارد. علي ‌ضياء اجراي برنامه‌هايي چون «نيمروز»، «ويتامين3»، «بعضي‌ها»، «نبش‌جنت‌آباد»، «خوشا شيراز» و «امشب» را برعهده داشته است و هم اکنون برنامه «فرمول ‌يک» را به تهيه‌کنندگي افشين‌ حسين‌خاني روي آنتن شبکه يک سيما دارد.
سال‌ها پيش بازيگر مهمان سريال «دفترخانه شماره 13» بوديد؛ چه علتي داشت که پس از آن کار شما را در دنياي بازيگري نديديم؟ چرا فقط اجرا و حضور در دنياي مجري‌گري را برگزيديد؟
جالب است به شما بگويم که چند روز پيش دوستان و عوامل يک سريال که قرار است در شبکه يک سيما تهيه و توليد شود تماس گرفتند و پيشنهاد بازي در نقش اصلي اين سريال را با من مطرح کردند؛ چندين پيشنهاد هم تا به حال براي بازي داشته‌ام اما اجرا برايم بسيار جدي است.
آن موقع هم (زمان بازي در اين کاري که نام برديد) بازي من خيلي کوتاه بود، شايد زماني بالغ بر 10 دقيقه؛ بنابراين نمي‌توان اسم آن کار را تجربه بازيگري گذاشت. شايد بايد در اين زمينه کار درخشاني کرد و حداقل از نظر کستينگ، کار آن‌قدربزرگ باشد تا بتوان از آن به عنوان تجربه‌اي در بازيگري ياد کرد. اما در مجموع اجرا هميشه برايم جدي بوده و هم اکنون جدي‌تر هم شده است؛ در واقع دغدغه حال حاضر من بيش از هر کاري اجراست.
يعني هيچ‌گاه وسوسه نمي‌شويد در کاري بازي کنيد؟ حتي به آن فکر هم نمي‌کنيد؟
البته که به اين پيشنهادات فکر مي‌کنم اما پيش‌فرض هميشگي من براي پاسخ به اين پيشنهادات، جواب منفي است.
بنابراين ممکن است روزي شما را به عنوان بازيگر در يک فيلم يا سريال ببينيم؟
آينده را نمي‌دانم و درباره آن نظري ندارم؛ من حتي براي چند دقيقه ديگر زندگي هم نمي‌توانم هيچ پيش‌بيني داشته باشم.
پس تمايلي براي بازيگري نداريد؟
بيشتر تمايل دارم مجري خيلي خوبي باشم.
اخيرا شاهديم که مجريان را بر اساس زمان اجرا تفکيک مي‌کنند، به اين صورت که برخي را مجري صبحگاهي، بعضي را عصرگاهي و تعدادي را هم مجري شبانگاهي مي‌نامند. با توجه به اين‌که شما تجربه اجرا در ساعات مختلف شبانه‌روز را در برنامه‌هاي مختلفي مانند «ويتامين3»، «نيمروز»، «بعضي‌ها» و... داشته‌ايد؛ با چنين دسته‌بندي و تفکيکي موافقيد؟
من به اين تفکيک اعتقادي ندارم؛ به نظر من تلويزيون هميشه درخشان است؛ هرگاه شما برنامه خوبي در هر ساعت و در هر شبکه‌اي بسازيد ديده خواهد شد. همان‌طور که خودتان هم گفتيد من اجرا در برنامه‌ها و ساعات مختلف را تجربه کرده‌ام، بنابراين عقيده‌اي به اين دسته‌بندي ندارم.
برداشتي که تاکنون از نوع اجراي شما شده است حاکي از آن است که با اجراي بسيار جدي ارتباط برقرار نمي‌کنيد و با آن موافق نيستيد؛ اين برداشت درست است؟
من خيلي به اجراي جدي علاقه‌مند نيستم، البته در برنامه محترم «بعضي‌ها» که از شبکه سه پخش مي‌شد، فضاي جدي، بسيار خوب و متفاوتي از اجرا را تجربه کردم، فضايي جدي در برنامه‌اي که بنا بود سوالات خاصي را از مهمانان خود بپرسد. اما به طورکل به نظرم نحوه اجرا و مختص بودن آن به مجري مهم‌تر از زمان اجراست.
مجري توانمند از نظر شما چه ويژگي‌هايي دارد؟
به نظرم مجري توانمند کسي است که توانايي اجرا در اکثر ژانرها را داشته باشد، در واقع اکثر ژانرها را ازآن خود کند نه اين‌که شبيه بقيه اجرا کند؛ به عنوان مثال برنامه «بعضي‌ها» هاردتاکي است که علي ضياء آن را اجرا مي‌کند نه بقيه مجريان محترم، يا برنامه عصرگاهي «فرمول يک» برنامه فرم محوري است که من اجرا مي‌کنم و شايد اگر کس ديگري اجراي آن را برعهده بگيرد به طورکامل شکل آن عوض شود.
وجود سبک منحصر به يک مجري، به موفقيت او کمک مي‌کند؟ شما سبک اجرايتان را بر اساس چه فاکتورهايي انتخاب کرديد؟
من سبک و سياق اجراي خود را تا حد زيادي مديون راديو هستم؛ راديو کمک هاي زيادي به من کرد تا سبک مورد نظرم به اصطلاح دربيايد؛ در مدتي طولاني که در راديو فعال بودم، مواقع بسياري برنامه نداشتم و زماني برعکس، برنامه هاي زيادي پيشنهاد مي‌شد. مجري بايد ژانر خود را خلق کند، که اگر آن را ايجاد نکند، شناخته نخواهد شد؛ من علاقه‌اي به شباهت با ديگران ندارم. البته همه همکاران را دوست دارم و طرفدار تعداد بسياري از آن‌ها هستم اما مايل نيستم شبيه به هيچ يک باشم.
ظاهر و چهره مجري چقدر در ميزان جذب مخاطب موثر است؟
همان قدر که باعث ديده شدن مجري ‌شود مهم است.
اين عناصر ظاهري چه تاثيري در روند کاري شما داشته است؟
در جواب اين سوال بايد خاطره‌اي براي شما تعريف کنم؛ مرحوم مهران دوستي در راديو به من گفت همين که وارد راديو شده‌اي يعني صداي خوبي داري، اما 10 دقيقه اول است که شنونده متوجه صداي خوب تو مي‌شود از آن به بعد دنبال تکنيک تو مي‌گردد پس اگر تکنيکي براي ارائه نداشته باشي مسير فراموش شدن را طي خواهي کرد.
برنامه‌سازي کار سختي است؟
بله؛ خيلي زياد.

اين سختي زياد شامل چه مواردي مي‌شود؟
يکي از اين موارد دعوت از مهمان‌هايي است که در برنامه (در حال حاضر «فرمول يک») انجام مي‌شود؛ از آن‌جا که برنامه ما مهمان‌هايي را دعوت مي‌کند که شرايطي برعکس هم دارند گاهي برخي از افرادي که در کاري موفق نبوده‌اند احساس خيلي خوبي ندارند و ممکن است با فاصله کمي از برنامه حضور خود را کنسل کنند.
تغيير زمان پخش «فرمول ‌يک» از صبح به عصر در روند کلي برنامه اختلالي به وجود نياورد؟ از زمان پخش فعلي رضايت داريد؟
تغيير زمان پخش «فرمول يک» قطع به يقين در روند بيشتر ديده شدن آن کمک کرده است؛ به هر شکل اين تغيير ساعت، بنا‌بر تصميمي بوده که آقاي اخوان، قائم مقام محترم شبکه اتخاذ کرده و من بابت اين اتفاق از او تشکر مي‌کنم. فکر مي‌کنم مخاطبان با تغيير ساعت برنامه و پخش آن در عصر بيشتر ما را مي‌بينند؛ البته مي‌توان به اين هم فکر کرد که اگر پخش «فرمول ‌يک» به زمان ديگري مانند شب موکول شود ممکن است از جانب بينندگان بازتاب‌ها و بازخوردهاي بيشتري داشته باشد، اما خداراشکر که الان اوضاع خيلي خوب است.
«فرمول يک» قصد دارد عدم موفقيت يک فرد را به تصوير بکشد؟
نه؛ به هيچ‌وجه اين‌طور نيست؛ اتفاقا قصد ما در برنامه اين است که بگوييم شخصي که ما او را ناموفق مي‌دانيم چه بسا در بسياري از زمينه‌هاي ديگر موفقيت‌هاي چشمگيري داشته باشد، به طوري که بايد او را به عنوان يک الگو درنظر بگيريم. در‌واقع ما بايد در«فرمول يک» بستري فراهم کنيم براي ديده شدن ابعاد مختلف زندگي فردي که ممکن است در زمينه‌اي موفقيتي کسب نکرده باشد و کمک کنيم تا در همان زمينه به موفقيت برسد. طرح برنامه به همين شکل بوده و غير از اين هيچ وقت کاري نکرديم.
قصد به چالش کشيدن مهمانان را هم داريد؟
گفت‌وگوي نرمي با مهمانان داريم؛ بيشتر مايلم آن‌ها صحبت کنند و براي همين بايد سعي کنم چنين فضايي را به شکلي هنرمندانه ايجاد کنم تا مهمان به من و بقيه عوامل اعتماد کند و در مقابل اين همه نور و دوربين و.... همه حرف‌هاي خود را بزند. اين اتفاق فضايي خانگي و رفاقتي را مي‌طلبد که سعي مي‌کنم آن را ايجاد کنم. در مجموع ما در«فرمول يک» حرکتي دقيق داريم.
يکي ديگر از کارهايي که مجريان تلويزيون، خاصه مجريان مطرح به آن روي مي‌آورند تهيه‌کنندگي است، يعني وارد تهيه کردن برنامه‌هايي مي‌شوند که خودشان اجرا مي‌کنند ؛ براي شما هم اين موضوع جزو اولويت‌ها محسوب مي‌شود؟
بعد از «ويتامين3» در برخي از کارها مانند «نبش جنت آباد» و «بعضي‌ها» خودم تهيه کنندگي کار را به عهده داشتم اما گروه، گروهي واحد بود؛ به نظر من فرق چنداني ندارد که چه کسي در رأس کار قرار بگيرد، مهم اين است که همه گروه هدايت‌گر برنامه باشند. بايد بگويم که هم‌اکنون شخصا هيچ تفاوتي بين خودم و افشين حسين‌خاني تهيه‌کننده «فرمول يک» نمي‌بينم؛ ما يکي و برادر هستيم اما در نهايت حرف آخر در گروه را افشين مي‌زند، همان‌طور که در «بعضي‌ها» حسين‌خاني کارگردان بود و من تهيه‌کننده و مي‌بينيد که باز در فضايي مشترک کار را جلو برديم. تهيه‌کنندگي، کار بسيار سختي است، شايد اگر من به تجربه اين روزها در سال 92 يا 93 بازگردم هيچ‌وقت اين تجربه را تکرار نکنم، يعني فضاي مستقلي را براي برنامه‌سازي ايجاد نکنم.
چرا؟
به اين علت که تهيه‌کنندگي کاري بسيار دشوار و نيازمند يک روحيه جنگنده است. به نظرم براي يک برنامه روتين سختي‌هاي زيادي دارد. قطع به يقين هر مجري که کار تهيه کنندگي را نيز انتخاب مي‌کند بايد يک گروه قدرتمند را در کنار خود داشته باشد تا آن‌ها بخشي از کار را بر عهده بگيرند. تهيه‌کنندگي و اجرا دو کار کاملا تخصصي هستند.
فضاي اين دو کار چه تفاوت‌هايي با هم دارند؟
تهيه‌کنندگي فضايي پر‌تنش است اما اجرا نه؛ فضاي حاکم بر اجرا داراي جوي آرام است. البته ناگفته نماند که در دنيا هم اين کار مرسوم است و اکثر مجريان شبکه‌هاي مختلفي که مي‌شناسيم تهيه‌کنندگي برنامه‌هاي خودشان را بر عهده دارند.
گاهي با اجراي برخي برنامه‌ها خيلي ديده مي‌شويد، گاهي نه؛ چرا اين نوسانات را در اجراي شما مي‌بينيم؟
اين مورد امري طبيعي است؛ ما در ابتدا همه برنامه‌ها را در حد کمال و بهترين حالت آن مي‌بنديم اما اين‌که در دل برنامه چه اتفاقاتي رخ مي‌دهد را نمي‌دانيم. ما نهايت تلاشمان را به کار مي‌گيريم تا بهترين خود را ارائه دهيم اما هميشه هم خوب نمي‌شود و اين اتفاقي طبيعي است. به هر حال وظيفه من مجري، يا من تهيه‌کننده و... اين است که 100درصد تلاشم را به کار بگيرم.
شنيده مي‌شد شما تهيه کننده برنامه «امشب» بوديد اما اسم محمدرضا ماندگاران به عنوان تهيه‌کننده مطرح شد، اين موضوع صحت داشت؟
نه؛ به هيچ‌عنوان؛ همان موقع هم همه مي‌دانستند که محمدرضا ماندگاران تهيه‌کننده کار است.
فکر مي‌کنيد چرا چنين شائبه‌هايي پيش مي‌آيد؟
شايد کمتر مصاحبه کردن برخي از تهيه‌کنندگان باعث به وجود آمدن اين برداشت شود. در آن زمان هم شايد بيشتر مصاحبه کردن من و دادن اطلاعاتي درباره تغييرات برنامه اين ذهنيت را به وجود آورده بود؛ وگرنه از همان ابتدا من مجري بودم و محمدرضا ماندگاران تهيه‌کننده. او انسان بسيار خوبي است و برنامه «امشب» نيز جزو برنامه‌هاي خاطره‌انگيز من است.
قصد نداريد فقط با يک گروه کار کنيد و برنامه‌هايي که توليد مي‌کنيد با همکاري يک گروه ثابت باشد؟
هر آنچه که شما بعد از برنامه «ويتامين3» تاکنون از من ديده‌ايد با يک گروه ثابت کار شده‌ است و حتي تدوين‌گرهاي ما هم عوض نشده‌اند.
اما تهيه‌کنندگان تغيير کردند.
بله؛ خيلي طبيعي است، شايد سياست‌هاي ذهني شما نسبت به يک برنامه طوري باشد که احساس نياز به اضافه شدن يک نفر و در واقع کمک گرفتن از او به وجود بيايد. ما در يک برنامه به تهيه‌کننده، کارگردان و مجري نيازمنديم، وقتي يکي از آن‌ها حضور نداشته باشد و ما يک نفر را کم داريم، بايد نيروهايمان را چند برابر کنيم.
در برنامه هاي روتين هم اين موضوع مصداق دارد؟
ممکن است تعداد ديگري به گروه ما اضافه شوند اما کم نخواهند شد. ترجيح ما اين است خانواده‌مان بزرگ‌تر شود و مانند خواهر و برادر کنار هم بمانيم. تمام تلاشمان در طي اين‌ سال‌ها هم همين بوده است.
بين مجريان تلويزيون (چند مجري مطرحي که سال‌هاي اخير اين اجراها را بر عهده داشتند) رقابتي براي اجراي برنامه‌هاي تحويل سال در شبکه‌هاي سراسري وجود دارد؟
اين موضوع براي مردم خيلي مهم نيست؛ شايد تا يک هفته بعد از عيد اجرا را به ياد داشته باشند اما بعد از آن نه؛ اما براي دوستان و همکاران سازماني چرا، موضوع مهمي است.
امسال شما جزو مجريان برنامه‌هاي تحويل سال نبوديد، چرا؟
امسال چندين بار اجراي تحويل سال، هم از جانب تهيه‌کننده يک برنامه و هم از طرف مديران محترم پيشنهاد شد اما حال من حال خوبي براي اجراي برنامه شب عيدي نبود و نتيجه اين شد که پاي کار حاضر نشدم. از طرفي بايد بگويم اين موضوع که حتما بايد تحويل سال روي آنتن باشم براي من علي ضياء اهميت چنداني ندارد اما اگر بتوانم برنامه‌اي مانند دو سال پيش داشته باشم (برنامه تحويل سال شبکه يک) که در شرايط يکسان با ساير برنامه‌هاي تلويزيون بهترين برنامه سال تحويل همان سال شد، به آن فکر مي‌کنم.
در شبکه سه اجراي برنامه سحرگاهي ماه رمضان را به شما ندادند، در شبکه يک اين درخواست را مطرح کرديد؟ مديران در اين خصوص نظر مساعدي دارند؟
تصور مي‌کنم تهيه و توليد برنامه سحرگاهي ماه رمضان در يکي، دو شبکه تلويزيون بيشتر امکان‌پذير نيست؛ اما من هميشه اين آرزو را دارم که يک برنامه سحرگاهي اجرا کنم.
برنامه سحرگاهي که شما اجرا مي‌کنيد تفاوت‌هايي با اجراي متداول اين نوع برنامه ها خواهد داشت؟
قاعدتا برنامه‌اي که من سحر اجرا کنم فرم کلاسيک نخواهد داشت، به اين علت که من به هيچ وجه مجري کلاسيک نيستم؛ احساسم اين است که مخاطبان شبکه يک به اجراي عالي حسن سلطاني، در سحرهاي ماه رمضان عادت کرده‌اند و از اجراي او لذت مي‌برند، بنابراين اگر قرار باشد من برنامه سحر را اجرا کنم بايد در يک شبکه ديگر اين اتفاق رخ دهد. بله در شبکه سه اين امکان فراهم نشد چرا‌که قرار بر اين بود فقط شبکه‌هاي يک و دو برنامه سحرگاهي ماه‌رمضان داشته باشند؛ اما هر زماني که تصميم مديران تغيير کند من علاقه‌مندم تا اين برنامه را اجرا کنم، البته با فرمي جوان‌پسند، پرنشاط و حال و هوايي شادتر.
بهترين برنامه‌اي که اجرا کرديد چه بوده است؟ به کداميک علاقه بيشتري داريد؟
همه برنامه‌هايي که اجرا کردم را خيلي دوست دارم؛ اگر به عقب برگرديم «بعضي‌ها» را نام مي‌برم که برنامه‌سازي در آن شسته‌رفته و هدفمند بود. شايد باور نکنيد ما 19 چهره در برنامه دعوت کرديم که هيچ يک حتي ريالي از ما دريافت نکردند و با لطف خودشان در برنامه حضور پيدا کردند؛ در حالي که اين حق آن‌ها بود و من هم هيچ مخالفتي با اين موضوع نداشتم. اين نشان مي‌دهد تيم تهيه و سردبيري چقدر هنرمندانه کار کردند. بنابراين مي‌شود فهميد اگر گفت‌وگويي خوب وجود داشته باشد همه علاقه‌مندند در آن شرکت کنند و بهتر است تلاش کنيم به اين شکل برسيم. «ويتامين3» را هم مردم خيلي دوست داشتند چراکه زمان زيادي روي آنتن بود و ارتباط خوبي با آن برقرار کرده بودند.
ترجيح مي‌دهيد در طول سال همواره روي آنتن باشيد و برنامه داشته باشيد يا گزيده‌کاري انتخاب شماست؟
ببينيد الان مديا متفاوت شده است؛ در دنيا هم کمتر مي‌بينيد که يک مجري براي مدتي طولاني برنامه داشته باشد. بايد به قدمت برنامه‌هايي که در زمان مشخصي از سال شروع مي شوند توجه داشت، اين برنامه‌ها با سابقه چند ساله‌اي که دارند مردم را همراه خودشان کرده‌اند، به طوري که مخاطب هميشه منتظر پخش آن‌هاست. من شش سال است که مجري تلويزيون هستم؛ از روزي به تلويزيون آمده‌ام که سريال هفتگي نداشتيم؛ مدل مديا کاملا متفاوت شده است و به همين دليل من فکر مي‌کنم 9 ماه از سال را بايد کار کرد.
فعاليت اين چنيني با مدت زماني طولاني باعث خستگي و افت کيفي کار نمي‌شود؟
اگر گروه کار خود را درست انجام دهند نه؛ خداراشکر تک تک اعضاي گروه «فرمول يک» به خوبي وظايف خود را انجام مي‌دهند؛ در «ويتامين3» هم به همين شکل بود که ما 9 ماه، هر روز از ساعت پنج صبح کار کرديم.

در بين مجريان کسي هست که با او در رقابت باشيد؟
نه واقعا؛ آنچه که من در پي‌اش هستم موضوعي کاملا شخصي است.
چه اتفاقي حال شما را خوب مي‌کند؟
دو مورد وجود دارد که اولي را نمي‌توانم بگويم، دومي زماني است که برنامه خوبي داشته باشم.
حال الان شما خوب است؟
بله؛ ما در هفته هاي گذشته برنامه‌هايي داشتيم که با بازخوردهاي عجيب و غريبي که از رضايت مخاطبان خبر مي‌داد، مواجه شديم.
پيام‌هاي نابجايي که گاهي که در فضاي مجازي دريافت مي‌کنيد باعث مکدر شدن خاطرتان نمي شوند؟ نسبت به پيام‌هاي خوب چه حسي داريد؟
راستش را بخواهيد من از هيچ کدام از پيام‌ها ناراحت نمي‌شوم؛ به نظرم خواهر و برادرانم مواقعي بر سر موضوعي کمي دلخورند و ادبياتشان به اين صورت است که در فضاي مجازي مي‌بينيم. از صميم قلب معتقدم که نبايد به هيچ کس توهين کرد؛ اگر خودم هم مرتکب اشتباهي شدم تاوانش را پس دادم و بابت آن معذرت‌خواهي هم کردم.همه ما يک زندگي شخصي داريم که با زندگي کاريمان خيلي فرق دارد.
در ادامه همين موضوعات حواشي‌هايي براي شما پيش آمده که شايد براي ديگران به اين شکل سروصدا به پا نمي‌کرد، علت اين بزرگ‌نمايي‌ها چيست؟
همه اين ها لطف خداوند و مردم است؛ وقتي شما کسي را دوست داشته باشيد از او ناراحت مي‌شويد و شايد او را تنبيه کنيد. اگر مردم عکس‌العمل‌ نشان مي‌دهند به اين دليل است که انتظارشان از علي ضياء بيشتر از اين حرف‌هاست؛ من هميشه بابت اشتباهاتم عذرخواهي کرده‌ام و خواهم کرد.
چقدر موافقيد که مجري بايد در اجرا خودش باشد؟
100درصد؛ من تمام تلاشم اين است که در اجرا خودم باشم و تصور مي‌کنم تاکنون هم همين طور بوده‌ام.
امروز روز تولد شماست، ضمن تبريک اگر آرزو يا صحبتي داريد مطرح کنيد؟
در درجه اول آرزويي دارم که نمي‌توانم بگويم؛ اما در کل من فکر مي‌کنم خداوند هيچ وقت خود را مديون بندگانش نمي‌کند؛ حضرت علي(ع) در قسمتي از مناجات شعبانيه مي‌فرمايند: خداوندا تو که مرا به جهنم نمي‌بري اما اگر ببري در بين جهنميان مي‌گويم من اين خدا را دوست داشتم، بنابراين ايمان دارم هر آنچه را از خداوند طلب کنيم بدون قيد و شرط به ما خواهد بخشيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: