Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@00:20:15 GMT

شب شاد جشنواره و مخاطبان خرسند

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۲۲۰۹

شب شاد جشنواره و مخاطبان خرسند

گروه رستاک با اجرایی موسیقی شاد و مفرح از اقوام شمال، جنوب، شرق و غرب ایران در سومین شب جشنواره موسیقی فجر توانست تماشگران زیادی را به تالار وحدت بکشاند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، در سومین شب از سی چهارمین جشنواره موسیقی فجر گروه موسیقی رستاک به سرپرستی «سیامک سپهری» و خوانندگی «فرزاد و بهزاد مرادی» در تالار وحدت به صحنه رفتند اجرایی که با استقبال تماشگران روبرو شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گروه موسیقی رستاک از سال 76 که فعایت خود را آغاز کرد با الهام از عناصر شنیداری موسیقی بومی ایران و با رویکرد به گونه‌ای از موسیقی با قابلیت برقراری ارتباط با سایر فرهنگ‌ها، اقدام به تحقیق در حوزه موسیقی اقوام ایرانی کرد و توانست در موسیقی نواحی ایران و جذب مخاطب موفق عمل کند.

 

در اجرای دیشب گروه رستاک در سی چهارمین جشنواره موسیقی فجر میهمانان خارجی هم حضور داشتند .این گروه از همان ابتدای ورود به صحنه قطعه «وهار»از البوم‌ بهار را به زبان کردی اجرا کرد.

 

پس از اجرای این قطعه فریبرز مرادی گفت: ممنونم که با حضورتان در کنسرت های گروه رستاک از ما حمایت می کنید و باعث دلگرمی ما برای ادامه کار هستید. وی سپس با ارائه توضیحاتی در مورد قطعات اجرایی رستاک اظهار کرد:در اجرای امشب رپرتواری ازآثارمان از موسیقی نواحی  مختلف ایران را اجرا می کنیم، برخی از این قطعات جدید و برخی هم قدیمی هستند.

 

در این کنسرت که میهمانان خارجی حضور داشتند سیامک سپهری به زبان انگلیسی برای مهمانان خارجی در مورد این اجرا توصیحاتی را ارایه داد.

 

 

سپس گروه رستاک قطعه معروف «رعنا» از گیلان را اجرا کردند و پس از ان قطعه «سکینه» از موسیقی جنوب کرمان را اجرا کردند  قطعات «لیلا» از خراسان، «بارو بارو» از لرستان،«گله من یاخی» از کردستان،«لاله لر» با حرکات موزون آذری،«بلال» از چهارمحال و بختیاری،«هله مالی» از،«لاره» مازندران و «سوزله» از قعات اجرایی رستاک در سی چهارمین جشنواره موسیقی فجربود.

 

 

تنوع موسیقیایی آثار اجرایی این گروه همراه با آئین های هر منطقه  یکی از نقاط قوت گروه رستاک در جذب مخاطب است به گونه ای که مخاطبان با این گروه در اجرا همراه و همزبان می شود و به گونه ای در اجرا سهیم می شود .

 

رستاک با تحقیق و پژوهش در موسیقی نواحی ایران توانسته است اصیل ترین  روایت های موسیقیایی هر منطقه را به شکلی همانند همان اجرای رایج با همان گویش به صحنه ببرد و مخاطب را با خود همراه کند .

 

اجرای رستاک در سی چهارمین جشنواره موسیقی فجر جزو اجراهای پر مخاطب جشنواره بود به گونه ای که می توانست لبخند رضایت را در تک تک تماشاگران در هنگام ترک سالن دید. کاش دست اندرکاران جشنواره در راستای شاد کردن مردم سهم بیشتری به گروه های اینچنینی  در جدول اجراهای جشنواره می دادند.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: