Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای نمایش «ماهی در خاک» به نویسندگی مرتضی شاه کرم و کارگردانی کوروش زارعی از فردا در کرمان آغاز می‌شود. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «ماهی در خاک» تازه‌ترین اثر مؤسسه مهنا است که به قصه شهدای لشکر ۴۱ ثارالله در عملیات‌های کربلای ۴ و ۵ و والفجر ۸ می‌پردازد. این نمایش از فردا شب، ۲۸ بهمن ماه اجرایش را هر شب ساعت ۱۹ در مصلای بزرگ امام علی (ع) کرمان برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مالک سراج، انوش معظمی، علی محمد رادمنش، فاطمه رادمنش، سید علی موسویان، هدی آهنگر، امیرعلی زارعی، مینا محسنی نسب، علی نفیسی، حسام خلیل نژاد و علی فرحناک در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند و کوروش زارعی کارگردانی و علیرضا کوهفر نیز تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد.

کوروش زارعی درباره این نمایش به فارس گفت: نمایش درباره رشادت‌های غواصان شهید دوران دفاع مقدس در این سه عملیات کلیدی است که با جلوه‌های ویژه سینمایی و تلفیق نمایش محیطی به صحنه می‌رود.

زارعی که به تازگی از سوی مؤسسه مهنا، نمایش «خورشیدی که از حلب طلوع می‌کند» را به صحنه تئاتر برد و مورد استقبال زیاد در کشور سوریه و سپس جشنواره تئاتر فجر قرار گرفت، گفت: نمایش «ماهی در خاک» یکی از مستندات تئاتر جنگ ما خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سال‌هاست در ژانر دفاع مقدس کار می‌کند، افزود: تا به حال مستند تئاتری در عرصه دفاع مقدس کار نکرده بودم. ما نزدیک ۱۰-۱۱ سردار تأثیرگذار شهید لشگر ۴۱ ثارالله را در این داستان به صحنه آورده‌ایم. کار به لحاظ پروداکشن سنگین است و به همین دلیل در مصلای کرمان در صحنه‌ای به مساحت ۳۵ در ۲۱ متر اجرا می‌رویم.

زارعی با اشاره به خط‌شکنی‌های بزرگی که در این سه عملیات توسط رزمندگان و سرداران صورت گرفته، گفت: در این نمایش اطلاعاتی درباره جنگ می‌دهیم که شاید تا به حال در هیچ نمایش دفاع مقدسی آن را شاهد نبودیم. کاراکتر‌هایی روی صحنه می‌آیند که خودشان آدم‌های سرنوشت‌ساز عملیات‌ها بودند، سرنوشت این چند عملیات را رقم زده‌اند و در پیروزی‌ها شریک بودند. همه آدم‌هایی ۱۵ تا ۳۰ ساله مثل شهید احمد امینی، نوری، نصراللهی، یزدانی، عابدینی، شهسواری، ماهانی و زنگی آبادی و ...، اما همه سردار و فرمانده هستند. حاج قاسم سلیمانی در وصف هر یک از این‌ها چه چیز‌ها که نگفته‌اند و حال این‌ها را به صحنه می‌کشیم.

وی با بیان اینکه پس از اجرا در کرمان در تهران نیز اجرا خواهند داشت، گفت: خلاصه تلاشمان این است که اروند را در کرمان روی صحنه ببریم و کار‌هایی کنیم که معمول نبوده است.

زارعی با اشاره به اینکه بچه‌های تئاتری کرمان نیز در این کار دخیل می‌شوند، گفت: سعی می‌کنیم افراد را به لحاظ فیزیکی و ظاهری نزدیک به شخصیت‌های مدنظرمان کنیم تا باورپذیر شوند. کاراکتر‌های ما هم کشف شدنی هستند.

وی در ادامه افزود: به طور مثال این را بگویم که اروند رودی است که اگر یک کشتی عظیم نداند کجایش لنگر بیندازد، او را با خود خواهد برد؛ چرا که رودی وحشی است و از داخل تلاطم و شیب عجیبی دارد؛ بنابراین اگر آدمی آنجا بیفتد سر از جای دیگری در می‌آورد. حال یک بچه ۱۵ ساله (حسن یزدانی) ۶۰ بار طول اروند وحشی را برای شناسایی در عملیات والفجر هشت در سرمای زمستان طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: