Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی گفت: در سال 95 این نهاد حمایتی برای دو هزار نفر از مددجویان فرصا شغلی ایجاد شغل کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری خمین نیوز قنبر موسی‌نژاد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی امروز در دیدار با امام جمعه و نماینده شهرستان خمین با اشاره به درصد بالای محرومین استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه استان مرکزی از استان‌های صنعتی کشور محسوب می‌شود اما بیش از 37 هزار مستمر بگیر دارد که 22 هزار نفر از سرپرست خانوارها، زن‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 5 درصد از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش هستند که در شهرستان خمین این آمار دو برابر میانگین استانی، یعنی 10 درصد از جمعیت است که زیبنده زادگاه امام(ره) نیست.

موسی نژاد ادامه داد: مسئولین برای رفع محرومیت این افراد همکاری خاصی ندارند که باید این همکاری بیشتر شود تا بتوان از آمار محرومین بکاهیم.

وی با اشاره به نامگذاری سال 96 به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال توسط مقام معظم رهبری گفت: باید با همکاری مسئولین برای این افراد شغل ایجاد و آنها را خودکفا کرد تا از آمار محرومین کاسته شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی ادامه داد: مسئولین در رابطه با اشتغال و اقتصاد مقاومتی در سال 95 از مقام معظم رهبری تاییدیه نگرفتند و امسال نیز با نصب بنر و شعار، تولید ایجاد نمی‌شود و همه مسئولین باید پای کار بیایند.

موسی‌نژاد گفت: محرومین از توانمندی‌های خوبی در بخش‌های مختلف برخوردار هستند که باید شناسایی شوند و به آنها کمک کرد.

وی افزود: بانک‌ها نیز همکاری خوبی برای ارائه تسهیلات به محرومین ندارند که می‌طلبد برای رفع این محرومیت آنها نیز همکاری کنند.

موسی نژاد بیان کرد: در سال 95 این سازمان برای دو هزار نفر از محرومین ایجاد شغل کرد که امسال نیز در نظر داریم تا به این تعداد افزوده شود.

وی افزود: اگر خیرین و کمک‌های مردمی نباشد اعتبارات دولتی جوابگوی کمک به محرومین نیست.

ساده‌زیستی بایستی سرلوحه امر قرار گیرد

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه شهرستان خمین نیز گفت: امام معصوم و پیامبران با فقرا همدردی می‌کردند و ساده زیست بودند و امام خمینی(ره) نیز همین شیوه را در پیش گرفتند که باید امروز نیز این چنین باشد.

وی افزود: انتظار می‌رود دولت و مجلس بیشتر به محرومین کمک کنند و به این امر توجه بیشتری داشته باشند.

حسینی ادامه داد: باید روحیه خودباوری و خودکفایی را در محرومین به وجود آورد و با کمک به آنها و ایجاد شغل، از تعداد محرومین بکاهیم.

وی بیان کرد: در کنار کمک‌های مالی، باید در بحث‌های دینی و فرهنگی نیز فعالیت کرد.

برخی مسئولین برای جذب سرمایه‌گذاری اقدام موثری انجام نداده‌اند

محمدابراهیم رضایی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) از سازمان‌هایی است که در رفع محرومیت و کمک به محرومین فعالیت‌های خوبی داشته است.

وی افزود: بهترین راه برای محرومیت‌زدایی ایجاد اشتغال و توانمندسازی محرومین و استفاده از ظرفیت آنها در کارهای مختلف است.

رضایی ادامه داد: متاسفانه برخی از مدیران در انجام امور جدی نیستند و همکاری خوبی برای جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال ندارند که لازم است آنها نیز برای رفع محرومیت قدم‌های جدی بردارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: