Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندنی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۸۶ درصد درمان اعتیاد در خراسان جنوبی توسط مردم انجام می شود، گفت: متاسفانه هنوز خیران به معنای واقعی کلمه ورود جدی به حوزه اعتیاد پیدا نکرده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی زندی» امروز (30 بهمن) در جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد اظهار کرد: خداوند دو موهبت الهی امنیت و سلامت را برای بشریت به ارمغان آورده که باید همیشه شکرگذار وجود آن در نظام اسلامی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در این استان شاهد امنیت پایدار هستیم، افزود: براساس مصوبه گذشته شهرداری مکلف شده تا مکان‌هایی از جمله خانه محله و جاده سلامت را در اختیار سازمان های مردم نهاد قرار دهد که این مهم اجرایی شده است.

 

وی با بیان اینکه تشکیل اتاق فکر اشتغال و طرح نظارت سمن بر سمن که از مصوبات گذشته این کمیته بوده انجام شده است، گفت: در طرح پایدارسازی شغلی 30 نفر از همسران افراد آسیب دیده از اعتیاد و یا افراد بهبود یافته در حاشیه شهر بیرجند شناسایی و به آنان توسط موسسه خیریه مهر کویر مهارت های شغلی، مهارت زندگی و ارتباط موثر آموزش داده شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه در خراسان جنوبی بیش از 80 مرکز درمانی در حوزه اعتیاد فعالیت می کنند که توسط بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی مجوز دریافت کردند، ادامه داد: در حال حاضر 13 هزار و 750 نفر در این مراکز درمانی اعتیاد استان درمان می شوند و پاکی بیش از یکسال برای معتاد، بهبودی لحاظ می شود.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه به بهبودیافتگان از اعتیاد تسهیلاتی توسط نهادهای حمایتی پرداخت می شود، افزود: بیشتر معتادان شغل داشتند که آن را از دست دادند و اکنون مقبولیت اجتماعی ندارند و این یکی از مشکلات جدی است که کسی ضمانت افراد بهبود یافته را قبول نمی کنند.

 

زندی با تاکید بر اینکه باید مقبولیت اجتماعی بهبودیافتگان در جامعه نهادینه شود، گفت: یکی دیکر از مشکلات عدم وجود بانک اطلاعاتی از افراد بهبودیافته در استان است که ضرورت دارد این مهم تهیه شود.

 

وی با اشاره به اینکه در حوزه بانک اطلاعات بهبودیافتگان و مقبولیت اجتماعی باید دستگاه های اجرایی فعال شوند، عنوان کرد: متاسفانه هنوز خیران به معنای واقعی کلمه ورود جدی به حوزه اعتیاد پیدا نکردند.

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 86 درصد درمان اعتیاد در خراسان جنوبی توسط مردم انجام می شود.

 

به گفته وی هم اکنون 75 سازمان مردم نهاد در خراسان جنوبی در حوزه تسهیلات و توانمندسازی معتادان فعال هستند و با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری دارند.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: