Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-23@12:58:15 GMT

سهم ۸۲ درصدی پارس جنوبی در تولید گاز کشور

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۲۸۰۵۲۱۳

سهم ۸۲ درصدی پارس جنوبی در تولید گاز کشور

مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در پایان طرح توسعه‌ای پالایشگاه‌های پارس جنوبی در سال آینده، سهم تولید گاز کشور در مجتمع گاز پارس جنوبی به ۸۲ درصد خواهید رسید.

مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در پایان طرح توسعه‌ای پالایشگاه‌های پارس جنوبی در سال آینده، سهم تولید گاز کشور در مجتمع گاز پارس جنوبی به ۸۲ درصد خواهید رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش انرژی امروز به نقل از روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، مسعود حسنی در مراسم معارفه مدیر سایت ۲ و مدیر فاز ۱۹ گفت: با این میزان فرآوری، درآمد کشور به ۲۷۲ میلیون دلار در روز خواهد رسید و در سایه‌ی دستاورد بسیار مهم، ارزش یک سال محصولات پارس جنوبی معادل ۹۹ میلیارد دلار خواهد رسید.

وی افزود: مخزن مشترک پارس جنوبی دو برابر مخزن دوم روسیه است و این مهم یک ثروت عظیم و استثنایی برای کشورمان محسوب می‌گردد.

حسنی در ادامه خاطرنشان کرد: برای استفاده بهینه از این مخزن مشترک باید یک چشم انداز و استراتژی بسیار مهم طراحی و تنظیم نموده و طبق برنامه گام برداریم.

این مقام مسئول افزود: اکنون مجتمع گاز پارس در افق پیش رو باید بتوانیم با شرکت‌های بزرگ دنیا مثل شل، ِانی و بی پی رقابت کنیم و اکنون مجتمع گاز پارس جنوبی با سهم تولید بیش از ۷۰ درصد  نقش بسیار مهمی در صنعت نفت و گاز کشور دارد.

حسنی گفت: تولیدات پارس جنوبی معادل ۱/۲ میلیون بشکه نفت خام است که بعد از پایان طرح توسعه در پالایشگاه‌های پارس جنوبی به ۵ میلیون بشکه معادل نفت خام می‌رسد که این رقم دو برابر نفت شرکت بی پی خواهد بود.

وی در ادامه به افزایش تولیدات مجتمع در سال ۹۵ اشاره کرد و گفت: حجم تولیدات مجتمع در سال جاری نیز افزایش بسیار چشمگیری خواهد داشت.

وی گفت: در سال ۹۵ میزان تولید اتان ۴۲ درصد و تولید بوتان ۵.۵ درصد نسبت به سال پیش از آن افزایش داشته است. در سال گذشته، همچنین تولید گوگرد حدود ۳۱ درصد، تولید میعانات گازی بیش از ۱۴ درصد رشد داشته است.

به گفته حسنی، با توجه به بهره برداری از پالایشگاه‌های ششم تا دهم در سال‌های اخیر، مجتمع گاز پارس جنوبی برای کاهش میزان فلرینگ این پالایشگاه‌ها برنامه ریزی کرده و در ۲ سال آینده میزان فلرینگ این پالایشگاه‌ها نیز به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: برای بهبود عملکرد شرکت با توجه به حجم کار و وسعت زیاد میدان پارس جنوبی باید تغییراتی اساسی در ساختار این شرکت مهم  ایجاد نماییم.

حسنی افزود: ما نمی‌توانیم ۱۳ پالایشگاه را همزمان اداره کنیم پس مجتمع به دو سایت اول و دوم تقسیم و مهندس سید محمد مهدی هاشمی را به عنوان مدیر سایت ۲ منصوب می‌نمایم.

مدیرعامل پارس جنوبی گفت: فاز ۱۹ پارس جنوبی یک فاز استثنایی و شاهکار بود چرا که در زمان تحریم‌ها شکل گرفت و ۱۳ میلیارد مترمکعب در سال اولید می‌کند.

وی در پایان گفت: برای فاز ۱۹ مهندس سهیل رفیعی به عنوان یک فرد متخصص در حوزه بهره برداری به عنوان مدیر این فاز انتصاب می‌کنم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: