Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از ساخت ۱۰ مرکز نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر از سوی سپاه و بسیج خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار اسکندر مؤمنی در حاشیه اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در محلات شوش، مولوی و هرندی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حوزه مواد مخدر اهداف بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه مدت تعریف می‌شود که مسائلی همچون بازپروری، بازگشت به چرخه و مواردی از این دست جزو مسائل بلندمدت و میان‌مدت است، اما جمع‌آوری معتادان متجاهر جزو اولویت‌های کوتاه‌مدتی است که به سرعت باید اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای این طرح اظهار کرد: عوامل پلیس تهران بزرگ زحمات زیادی کشیده و این طرح را به خوبی انجام دادند. خوشبختانه همکاری خوبی میان دستگاه‌های قضائی و دیگر دستگاه‌ها در این زمینه وجود دارد و رده‌های مختلف پای کار آمدند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده برای نگهداری از معتادان متجاهر و بازپروری آنها، اظهار کرد: ظرفیت‌های خوبی در این زمینه اجرا شده، مرکز بازپروری سروش که از سوی پلیس ایجاد شده امکانات خوبی داشته و با اخذ مجوزها هم‌اکنون فعال است. اردوگاه فشافویه نیز که از سوی قوه قضائیه تأمین شده آماده پذیرش معتادان جمع‌آوری شده است که افراد جمع‌آوری شده به این مراکز منتقل خواهند شد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که میان ستاد مبارزه با مواد مخدر، سپاه پاسداران و بسیج امضا شده بود، ادامه داد: دو مرکز تا پایان امسال از سوی این دو دستگاه در اختیار تهران قرار خواهد گرفت و طی تفاهم‌نامه‌ای که داشتیم تا اواسط سال آینده در مجموع ۱۰ مرکز توسط این دو نهاد برای نگهداری و بازپروری معتادان ساخته خواهد شد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به این‌که چرا معتادان متجاهر کمتر از ۱۸ سال، بالای ۶۰ سال و معتادان دارای بیماری‌های عفونی HIV به کمپ‌ها برده نمی‌شوند، گفت: خوشبختانه تمهیدات لازم در این زمینه انجام شده و ما نیز در حال پیگیری هستیم که با حضور دستگاه‌های مربوطه نظیر وزارت بهداشت و بهزیستی شرایط برای نگهداری این افراد نیز فراهم شود که این دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند و به زودی اجرا خواهد شد.

مؤمنی با بیان این‌که شهرداری نیز پای کار آمده و همکاری خوبی دارد درباره این‌که آیا این طرح در شهرهای دیگر نیز اجرا می‌شود، اظهار کرد: این طرح سراسری است و در دیگر شهرها اجرا می‌شود. ما نیز پیگیری می‌کنیم و خوشبختانه اقدامات خوبی نیز به ویژه در کلانشهرها انجام شده و این طرح در دیگر شهرها در حال اجرایی است.

مؤمنی درباره مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در کمپ‌ها و مراکز بازپروری نیز اظهار کرد: طبق قانون این افراد حداکثر شش ماه در مراکز بازپروری می‌مانند که البته همان‌طور که گفتم لازم است اصلاحاتی در قانون، آئین‌نامه و دستورالعمل‌ها اجرا شود.

وی مبارزه با مواد مخدر را اراده مجموعه نظام دانست و درباره تجدیدنظر در قوانین و آئین‌نامه‌ها گفت: در تلاش هستیم آن بخشی که مربوط به آئین‌نامه‌ها و دستور العمل‌هاست تا پایان امسال بازنگری کنیم. با توجه به این‌که اصلاح قانون کمی زمان‌بر است امیدوارم در سال جاری اجرایی شود.

وی درباره چرایی اصلاح قانون گفت: به عنوان مثال ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان امر مهمی است که باید انجام شود و تا زمانی که خلاءهای قانونی در این زمینه وجود داشته باشد نمی‌توان ضربه محکمی به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان وارد کرد و آنها دوباره به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: