Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@02:23:01 GMT

یکهزار و 30 تن شکر مازاد بر سهمیه قم جذب شد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۵۴۷۰

یکهزار و 30 تن شکر مازاد بر سهمیه قم جذب شد

قم- ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: با تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته یکهزار و 30 تن شکر مازاد بر سهمیه در 2 حوزه صنف و صنعت و همچنین مصارف خانوار این استان جذب شد.

به گزارش ایرنا، بهزاد رادمنش عصر سه شنبه در بیست و هفتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار قم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: در حالی که سهمیه استان در بخش واحدهای صنعتی و همچنین مصرف خانواده ها به ترتیب 170 تن و 100 تن می باشد، برای صنعت 830 تن و برای خانواده ها نیز 200 تن سهمیه مازاد گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برای زنبورداران استان نیز 21 تن سهمیه شکر اختصاص یافته است.
در استان قم تعداد 213 زنبوردار با 18 هزار و 239 کندو مشغول فعالیت می باشند و سالانه بیش از 218.5 تن تولید عسل تولید می کنند‌.
وی گفت: در شرایطی که در تامین شکر مورد نیاز هیچ مشکلی وجود نداشت، اما در هفته های اخیر شکر نیز مشکل های سایر کالاها را پیدا کرده و موضوع سهمیه بندی آن مطرح است.
رادمنش خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی علاوه بر این سهمیه می توانند شکر مصرفی خود را از طریق انجمن شکر نیز تهیه کنند و در این زمینه مکاتبه هایی با انجمن انجام دادیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین در خصوص تخصیص سهمیه برنج نیز گفت: از 200 تن سهمیه برنج درجه یک استان ، 185 تن آن جذب، و همچنین از 500 تن برنج درجه 2 سهم استان نیز390 تن جذب شده است.
مدیرغله بازرگانی قم اذعان داشت: علاوه بر این سهمیه برای هر یک از دو نوع برنج یاد شده 300 تن سهمیه مازاد نیز گرفته شده که در مجموع کل سهمیه برنج استان شامل 315 تن برنج درجه یک و 410 برنج درجه دو است که باید جذب شود، و به همین علت در مورد تامین برنج مشکلی در استان نداریم.

** عضو هیات رئیسه اتاق اصناف قم نیز دربخشی از این جلسه گفت: مصرف شکر استان در تمامی مصرف روزانه 100 تن و در ماه سه هزار تن است.
سید ابراهیم صحفی افزود: تا دو هفته پیش شکر به نرخ مصوب در درب کارخانه هر کیلو 30 هزار ریال و توسط عمده فروشان 32 هزار و 700 ریال به فروش می رسید،ولی شرکت توسعه نیشکر هفت تپه و واحدهای تولیدی شکر در جنوب کشور فروش را متوقف کردند، و به همین علت فشار روی کارخانجات دیگر نقاط آمده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این قیمت تا حدود 38 هزار و 500 ریال نیز افزایش پیدا کرده است، گفت: تاجران اصلی شکر به علت تعزیراتی شدن قیمت این کالا، بار نمی فروشند، و کار در دست واسطه های بازار است، و آنها این محصول را تامین می کنند.
صحفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است اگر شکر مورد نیاز صنف و بازار را تامین کنیم، این اقدام موجب کاهش تبعات اجتماعی مشکل پیش آمده برای این کالا خواهد شد، چرا که دست کارخانجات برای افزایش قیمت مقداری باز است، و با قیمت فعلی امکان گرداندن بازار شکر وجود ندارد.
یک هزار واحد تولید سوهان با ظرفیت تولید سالانه پنج هزار تن محصول و ایجاد اشتغال مستقیم برای بیش از 4 هزار تن در استان قم فعالیت می کنند، و عمده ترین مصرف شکر را نیز در بین واحدهای صنعتی دارند.
7403/ 6133/

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۵۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: