Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام گفت: برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی راهی جز تعامل با نهادها و سازمان‌های مرتبط نداریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبری تهران نیوز، سعید قاضی مغربی صبح امروز در کنفرانس ملی استارآپ ویکند (بافت فرسوده)، با بیان اینکه این اتفاق مبارکی است که به همت شهرداری منطقه ۱۷ و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام برای نخستین بار تشکیل می‌شود، اظهار داشت: جای چنین اتصالی بین استارت‌آپ و کنفرانس خالی بود که به همت این دو نهاد آغاز شده و امیدوارم فصل جدیدی در این‌گونه همایش‌ها و کنفرانس‌ها آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد یادگار امام حدود ۲۵ هزار دانشجو داریم که در دانشکده‌های مختلف مشغول به تحصیل هستند، عنوان کرد: حدود ۹۰ هزار فارغ التحصیل و هزار نفر هیئت علمی و استاد مدعو را نیز به این آمار باید اضافه کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد یادگار امام به مکانی برای حل مسائل تبدیل شده است، افزود: ما در مرحله اول باید مشکلات جامعه را بشناسیم و به دنبال راه حل برویم. سپس باید با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط دست به دست هم دهیم تا این مشکلات را حل کنیم.

 

بافت فرسوده شریان‌های حیاتی جامعه را به چالش می‌کشاند

قاضی مغربی با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی بتوانند راحت‌تر وارد بازار کار شوند، تصریح کرد: اگر بخواهیم به این نقطه برسیم، راهی جز تعامل با نهادها و سازمان‌های مرتبط نداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام ادامه داد: یکی از نهادهایی که تعامل خوبی با دانشگاه ما داشت، شهرداری منطقه ۱۷ و دکتر محسنی شهردار این منطقه بودند. بیش از نیمی از شهرهای کشور ما درگیر بافت فرسوده هستند‌. بافت فرسوده شریان‌های حیاتی جامعه را به چالش می‌کشاند. باید از تجربیات دنیا استفاده کنیم و وقتی چنین کاری می‌خواهد انجام شود باید همه دست به دست هم بدهند.

وی بیان داشت: باید به دنبال بازآفرینی شهری و ایجاد یک فضای جدید باشیم. فضای جدیدی که برخی از ویژگی‌های قبلی را دارد و برخی ویژگی‌های جدید هم به آن اضافه شده است؛ رهبر معظم انقلاب نیز بر بازآفرینی بافت فرسوده تاکیدات زیادی دارند و بهترین راه پیوند بین یک نهاد علمی و یک نهاد فکری بود.

قاضی مغربی با بیان اینکه به دنبال هم‌اندیشی نخبگان و محققان هستیم، گفت: بخش کمی از دانشجویان در این دانشگاه هستند و بسیاری از سایر دانشگاه‌ها آمده‌اند. باید در شهرداری و دانشگاه کارگروه انجام دهیم تا دستاوردها مدفون نشوند و از یاد نروند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام ادامه داد: برقراری ارتباط نزدیک بین چند نهاد از دیگر برنامه‌های ما است. نقشه راه از لوازم این راه است تا هدف و مسیر خود را بدانیم که همه این‌ها منجر به ارتقای کیفیت زندگی مردم می‌شود.

وی افزود: باید با کمک هم این فضا را به سمت مطلوبی هدایت کنیم. قصدمان این نیست که سه روز این رویداد برگزار شود و سپس همه چیز را از یاد ببریم. شهرداری منطقه ۱۷ مکانی را به کسانی که ایده‌های مناسبی دارند، اختصاص داده است.

قاضی مغربی در پایان خاطرنشان کرد: ایده دوستان را تجاری‌سازی خواهیم کرد و برای آن سرمایه‌گذار نیز جذب می‌کنیم. برای تمام این حرف‌ها برنامه‌ریزی شده و تحقق آن‌ها دور از ذهن نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۳۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: