Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از گیلان، مرتضی سرهنگی، مدیر ادبیات پایداری حوزه هنری کشور روز گذشته، 2 تیر در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم، «بابک نوری هریس»، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم با بیان اینکه ادبیات دفاع مقدس برگرفته از خاطرات و گفتمان ملت از روزهای دفاع مقدس و نبرد با داعش است، خاطرنشان کرد: هزینه های حفظ این نوع ادبیات که از اصیل ترین نوع گفتمان در تاریخ کشور است، تماما بر دوش مردم و نقش آفرینان در دفاع مقدس و مدافعین حرم بوده است و باید آن را ارج نهاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شهید «بابک نوری هریس» را از جمله شهدای ویژه در کشور دانست که با ویژگی های منحصر به فرد برگرفته از آموزه های اعتقادی و باورهای خاص خود و نیز پرورش یافته در دامان خانواده پا به عرصه نبرد در بیرون از مرزهای جغرافیایی گذاشت و در این راه خون خود را نثار کرد.

نویسنده مطرح کشور، شهدا را هویت اصلی کشور و مردم دانست و با بیان اینکه در حوزه دفاع مقدس بیش از یک هزار عنوان کتاب تدوین و منتشر شده است، خاطرنشان کرد: جنگ ها همواره با خود آوارگی، قحطی و بیماری را به همراه دارد و اینها از نتایج ناگزیر جنگ هاست، اما خاطرات و نشانه های مثبت جنگ ها به بهترین وجه ممکن گرامی داشته و با ایجاد تندیس ها و یادبودها خاطرات آن دوران زنده نگاه داشته می شوند.

سرهنگی، یکی از مهمترین حوزه های حفظ میراث ماندگار و ارزش های دفاع مقدس را مکتوب کردن ادبیات آن دوران در قالب نگارش کتاب از خاطرات رزمندگان و سرداران عنوان کرد و شهید نوری را یکی از سوژه های ناب برای این حوزه دانست.

وی نگارش زندگینامه و خاطرات دوستداران این شهید وارسته را افتخار بزرگی برای خود عنوان کرد و برای گردآوری این خاطرات و نگارش کتاب شهید «بابک نوری هریس» در سال جاری اعلام آمادگی کرد.

هادی نوری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان نیز در این دیدار، با بیان اینکه در گذشته های بسیار دور این سرزمین از رزمندگان به عنوان اسطوره و افراد قابل احترام یاد شده، گفت: امروز تاریخ این سرزمین مدیون رزمندگانی است که رشادت های آنان در درون و بیرون مرزها زبانزد است و باید این رشادت ها و خاطرات گردآوری و حفظ شود.

وی ادامه داد: شهید بابک نوری تفکر رایج در مورد سبک زندگی شهدا را در اذهان مردم عوض کرد و نشان داد که خاستگاه شهدا از همین جامعه و از دامان مادران و پدران عزتمند است.

پدر شهید «بابک نوری هریس» نیز، با ذکر خاطراتی از این شهید ساده زیستی، شادابی و سرزندگی و امید به زندگی را از ویژگی های وی عنوان کرد و متذکر شد: نه اینکه بابک پسرم باشد و این را بگویم، اما بابک یکی از فعال ترین جوان های شهرمان و سرشار از زندگی بود و همیشه در برنامه های مختلف پیشقدم می شد. انسان تک بعدی نبود و به واسطه سن و سالش جوانی می کرد و از همه قشری هم دوست و رفیق داشت، یعنی هم دوست باشگاهی داشت، هم دانشگاهی و هم مسجدی و هیئتی. او از فعالان هلال احمر بود و در بسیج و کارهای خیر شرکت می کرد.

به گزارش ایکنا، مقرر شد کتاب خاطرات و زندگینامه شهید مدافع حرم، «بابک نوری هریس» با حمایت اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان و زیر نظر استاد مرتضی سرهنگی، مدیر ادبیات پایداری حوزه هنری کشور نگارش شود و به چاپ انبوه برسد.

شهید بابک نوری هریس از نیروهای بسیجی شهرستان رشت بود که در عملیات مستشاری در سوریه به جمع شهدای مدافع حرم استان پیوست.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۷۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: