Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا ۷ شرکت پاکستانی را به ظن ارتباط با تجارت هسته‌ای تحریم کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از بی بی سی، اداره صنعت و امنیت آمریکا اعلام کرده است که این شرکت‌ها درحال حاضر یا بالقوه در فعالیت‌هایی شرکت دارند که مغایر با منافع امنیت ملی یا سیاست خارجی آمریکا است.

مقامات پاکستان و این شرکت‌ها هنوز واکنشی به این تصمیم آمریکا نشان نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مقامات آمریکایی در موارد مختلف درباره امنیت نیروگاه‌های هسته‌ای پاکستان اظهار نگرانی کرده بودند. اما مقامات پاکستان این نگرانی را رد می‌کنند.

اعلام تحریم‌های تازه می‌تواند تلاش‌های پاکستان را برای پیوستن به «گروه تجارت و تکنولوژی هسته‌ای» موسوم به ان‌اس‌جی با مشکل روبرو کند.

ان‌اس‌جی گروهی متشکل از ۴۸ کشور است که تجارت سوخت و تکنولوژی هسته‌ای را در کنترل خود دارد و پاکستان سال‌هاست که تلاش می‌کند به این گروه بپیوندند.

اکستان از کشور‌های دارای تکنولوژی هسته‌ای و دارای بمب اتمی است. این کشور سال‌ها فعالیت هسته‌ای خود را پنهان کرده بود و در نهایت در سال ۱۹۹۸ و کوتاه زمانی پس از آزمایش‌های مشابهی از سوی هند، چند بمب اتمی آزمایش کرد.

مقامات پاکستان در گذشته نیز مظنون به همکاری با برخی از کشور‌ها درخصوص تجارت مواد و تکنولوژی هسته‌ای شده بودند.

عبدالقدیر خان، دانشمند پاکستانی که به پدر بمب هسته‌ای این کشور مشهور است، در سال ۲۰۰۴ اعتراف کرد که تکنولوژی هسته‌ای را به کره شمالی فروخته است.

مقامات سازمان‌های انرژی اتمی بین‌المللی در سال ۲۰۰۸ گفتند که شبکه‌ای که تحت نظارت عبدالقدیرخان عمل می‌کرده اطلاعات هسته‌ای را به سه کشور فروخته است.

به گفته همین مقامات این شبکه به مدت یک سال فعال بوده است.

عبدالقدیر خان تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۱ سرپرستی تاسیسات اصلی هسته‌ای پاکستان را برعهده داشت و پس از آن به عنوان مشاور ارشد تحقیقاتی دولت مشغول به کار بود. او در ژانویه سال ۲۰۰۴ میلادی از مقام خود به عنوان مشاور علمی دولت پاکستان برکنار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: