Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@21:47:18 GMT

گله‌های مربی سابق تیم ملی کاراته بانوان+ فیلم

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۲۸۴۷۶۴۳

گله‌های مربی سابق تیم ملی کاراته بانوان+ فیلم

‍‍‍‍‍‍

مربی سابق تیم ملی کاراته بانوان از حضور کمرنگش در کاراته گله کرد و امیدوار است تا با حضور فرجی در ریاست فدراسیون کاراته نتایج خوبی در المپیک برای کاراته ایران به دست آید.

سمانه خوش قدم در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: نمی خواهم اسیر حاشیه ها شوم. ایمان دارم مربی و یا بازیکنی که در سکوت تمرینات خود را ادامه می‌دهد بر روی اهدافش تمرکز دارد و قطعا به موفقیت می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود دو ماه پیش من به همراه قاسمی مربی تیم از مسابقات قهرمانی جهان برگشتیم، تاریخ سازی و رکورد شکنی کردیم اما متاسفانه من در ایران سانسور خبری هستم.

او در ادامه افزود: بسیار ناراحت هستم چرا که رسانه ها آنطور که باید نتایج مسابقات جهانی امید را بازتاب ندادند. در سیمای ملی از سایرین یاد شد  اما این اتفاق برای من رخ نداد. علی رغم دعوت از بازیکنان مدال آور، کادرفنی امید به همراه بازیکنان به سیما دعوت نشدند و مربی دیگری دعوت شد. من تنها یک بار در رادیو حاضر شدم. از خبرنگاران روزنامه و رسانه ملی بسیار ناراحتم، متاسفانه سایت فدراسیون کاراته نیز بازتاب خوبی از نتایج رقابت های جهانی امید نداشت. افتخار بزرگی را برای کاراته ایران کسب کردیم اما آنطور که باید و شاید تقدیری نه از من بلکه از شاگردانم و قاسمی به عمل نیامد. در عرصه مربیگری نتایج خوبی را کسب کرده ام اما هیچ گاه بازتاب داده نشد.
وی در ادامه با بیان اینکه در رقابت های قهرمانی آسیا قزاقستان به همراه لیلا بهرامی و پگاه زنگه در کادر مربیگری حضور داشت، تصریح کرد: در قزاقستان به همراه بهرامی و زنگه حضور داشتم و در جهانی قاسمی در کنارم بود و نتایج خوبی هم در آسیایی و هم در جهانی کسب شد، تمام مربیان برای کسب این نتایج زحمت کشیده اند و از آنها تشکر می‌کنم که در این مسیر کمک کردند ولی مشکلات بسیاری در مسیر وجود داشت. امکانات کمی در اختیار داشتیم و فرجی رئیس فدراسیون تلاش کرد تا امکانات را فراهم کند اما به دلیل کمبود بودجه حقوق مربیان پرداخت نشد و پس از دو سال شخص رئیس فدراسیون اقدام به پرداخت حقوق ها کرد. من باشگاه دار هستم و علی رغم اینکه ملی پوشان خوبی را به آسیا و جهان معرفی کردم اما یک باشگاه ندارم و سالن اجاره ای در اختیار دارم، بخش عمده‌ای از درآمدم برای اجاره سالن پرداخت می‌شود و حقوقی نیز در تیم ملی دریافت نمی کنم.

خوشقدم افزود: شغل دیگری نمی توانم داشته باشم. در گذشته استاد مدعو دانشگاه بودم اما به دلیل اینکه باید تمام وقت در اختیار تیم ملی باشم مجبور شدم از دانشگاه خارج شوم. زمانی‌که این مشکلات هست انتظار دارم توجه بیشتری شود، نه از نظر مالی و نه از نظر روحی و روانی تامین نشدیم. هر انسانی هر چقدر هم که اراده استوار داشته باشد آیا با این شرایط می تواند ادامه دهد؟

وی درباره ی حضورش در ادامه راه در کاراته اظهار کرد: به همراه قاسمی در رقابت های قهرمانی کشور رده های سنی در کادر فنی نوجوانان، جوانان جهت حضور در رقابت های آسیا و المپیک قرار داریم و درباره حضور در کادر فنی امید نیز صحبت هایی به عمل آمده اما هنوز قطعی نیست.
خوشقدم در پاسخ به این سوال که لیلا بهرامی به عنوان سرمربی رده امید و بزرگسالان معرفی شده است، گفت: صحبتی درباره سیاست های فدراسیون ندارم ولی بسیار تلاش کرده ام. دو سال سرمربی امید بوده‌ام. بسیار دوست داشتم مجدد هدایت امیدها را بر عهده بگیرم، اما از این حرف درباره هدایت تیم امید واقعا شوکه شدم.
او درباره مشکلات داوری در مسابقات امید و حضور یک شرکت کننده در دو وزن بیان کرد: درباره کادر اجرایی و داوری قضاوتی ندارم اما پیگیری کردم و بیان کردند در ثبت نام اولیه مشکل پیش آمده و به محض متوجه شدن، ان ورزشکار از جدول ۵۵ حذف و وارد جدول ۶۱ کیلوگرم شد.
خوشقدم در پاسخ به این سوال که آن ورزشکار در وزن ۵۵ مسابقه سوم را واگذار کرده است گفت: بله بعد از باخت حذف شد اما من ناظر فنی هستم نه مسئول داوری یا کادر اجرایی.

سرمربی سابق تیم ملی امید درباره حضور ملی پوشان کاراته بزرگسالان در کاراته وان پاریس تصریح کرد: ملی پوشان یک هفته زودتر در کمپ تمرینی حضور داشتند. چون در کمپ حضور نداشتم به همین دلیل نمی توانم اطلاعات دقیقی از نظر بار فنی ارائه دهم اما فدراسیون کاراته قطعا با توجه به سیاستی که داشته اند تصمیم گرفتند در این کمپ باشند.
خوشقدم درباره کمپ تمرینی پیش از حضور در مسابقات کاراته وان پاریس گفت: تصمیم با مربی فنی است چرا که مربی پاسخگوی کسب نتایج است. اگر بهرامی صلاح دیده است که در این کمپ حضور داشته باشد قطعا با سیاستش هایش هماهنگ است چرا که هیچ مربی نمی خواهد نتایج ضعیفی کسب کند.

او درباره عدم حضورش در کاراته وان پاریس گفت: دو سال به همراه شاگردانم با هزینه شخصی حضور داشتم. کاراته وان فرانسه از نظر فنی بسیار می توانست به من کمک کند اما چون در کادرفنی بزرگسال حضور نداشتم نتوانستم شرکت کنم و از نظر مالی نیز برایم حضور در این مسابقات مقدور نبود.
خوشقدم با آرزوی موفقیت برای تیم ملی اظهار کرد: امیدوارم تیم ملی در المپیک ۲۰۲۰ بسیار موفق باشد. اگر برنامه ویژه‌ای نداشته باشیم در المپیک عاجز خواهیم ماند. آیومی یکی از قوی ترین حریفان عباسعلی از ژاپن است که حرکات، شگردها ، فنون و تکنیک حمیده را آنالیز و به دستگاه منتقل و شبیه سازی می کند و این نشان از این دارد که کشورها سرمایه گذاری و انگیزه بسیاری برای پیروزی در المپیک  دارند. اما با این وجود، عباسعلی در قزاقستان او را شکست داد اما به فاصله دو هفته و بدون حضور من در لهستان آیومی توانست در هانتی و با رای داوران عباسعلی را شکست دهد. در دو سال گذشته نقاط ضعف و قوت شاگردانم را شناسایی می‌کردم و سال گذشته با تغییرات فنیِ بهتر، وارد رقابت کاراته وان پاریس شدیم. از سال گذشته تا امسال نیز در همین مسیر پیش رفتیم.

او در پایان اظهار کرد: فرجی قبلا هم رئیس فدراسیون کاراته بوده است و نتایج خوبی هم در زمان مدیریت او حاصل شد. امیدوارم در زمان مدیریت فرجی در دو المپیک جوانان و بزرگسالان بهترین اتفاقات برای کاراته ایران رقم بخورد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 video/webm


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: