Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرصت‌هایی که در سیستان و بلوچستان می‌سوزند، سکوت سنگین مسئولان در برابر یک ضدارزش، مردم به وعده‌های زودگذر رای ندادند و ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نیست از اخباری است که بخش استانی رسانه‌ها امروز به آن‌ها پرداخته اند. به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، فرصت‌هایی که در سیستان و بلوچستان می‌سوزند، سکوت سنگین مسئولان در برابر یک ضدارزش، مردم به وعده‌های زودگذر رای ندادند و ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نیست از اخباری است که بخش استانی رسانه‌ها امروز به آن‌ها پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نیستایرنا:مصطفی کنارکوهی مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت که با وجود نزدیک شدن به فصل گرما و احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو، تاکنون هیچ موردی از این بیماری در خوزستان مشاهده نشده. عملیات پیشگیری با سمپاشی دام‌ها و مناطق حساس با شدت ادامه دارد و در هیچ کارگروه اقتصادی در خوزستان به دلیل احتمال بروز این بیماری و یا هیچ دلیل دیگری ورود گوشت قرمز به اهواز ممنوع نشده است. گوشت قرمز با ضوابط بهداشتی و مهر دامپزشکی مورد تائید اداره دامپزشکی است و مردم دغدغه‌ای نداشته باشند. در چند روز اخیر خبری مبنی بر اینکه ورود گوشت قرمز به اهواز به دلیل بیماری تب کریمه کنگو ممنوع شده در برخی سایت‌ها منتشر شده بود.
فرار دومین سرمایه گذار از استان در پی بی توجهی مسئولان/ سرمایه ۲۰ میلیاردی پرید!

عصرهامون: در حالی سیستان وبلوچستان علی رغم داشتن شرایط آب وهوایی و مناطق و معادن خاص با کمبود سرمایه گذار روبه رو است که مسئولین استان به جای جذب سرمایه گذار باعث فرار آن‌ها می‌شوند. شهریور ۹۴ بود که سرگلزایی دبیر وقت کمیته فنی استاندارد توربین‌های بادی ایران خبر از فرار سرمایه گذاران به دلیل بی توجهی نمایندگان داده بود. وی گفته بود که یک ایرانی مقیم استرالیا از سرمایه گذارانی بود که به دلیل عدم همکاری بانک‌های ایرانی و اختلاف بر سر امکان انتقال سود به حساب وی با وجود میل به سرمایه گذاری فرصت همکاری با وی از دست رفت و علی رغم تماس‌ها و مکاتبات بسیاری با برخی نمایندگان مجلس برای همکاری در خصوص احداث نیروگاه‌های بادی انجام شد، اما این مکاتبات با بی توجهی از سوی آنان روبرو شده است.


علی‌ای حال سیستان و بلوچستان با توجه به شرایطی به مثل حاشیه‌نشینی، هم مرزبودن با دو کشور مشکل دار و دیگر مشکلات این چنینی، دارای مشکلات معضلات مختلفی در زمینه‌های مختلف است، با توجه به کمبود‌ها و عقب ماندگی‌های استان، دولت به تنهایی نمی‌تواند تمامی مشکلات و معضلات را رفع کند، در این راستا حضور خیرین و سرمایه گذاران یک امر ضروری به نظر می‌رسد.


اما در زمانی که تمامی مسئولان و مردم باید به فکر جذب خیرین و سرمایه گذاران باشند، به دلیل وقت نداشتن مدیرکل بهزیستی استان برای ملاقات با رابط یکی از خیرین، ۲ میلیارد تومانی که قرار بود در منطقه شیرآباد برای زنان بی سرپرست و بدسرپرست هزینه شود، به یکی دیگر از استانهای کشور انتقال داده شد.
دلایل بیشتر بودن رای رئیسی نسبت به روحانی محرمانه است

مرآت: محمدرضا خبار نماینده دولت در استان سمنان در پاسخ به سوالی در خصوص علت بیشتر بودن رای‌های سید ابراهیم رئیسی در استان سمنان بویژه تفاوت رای‌های شرق و غرب استان گفت: من در نامه‌ای که به وزارت کشور نوشته ام دلایل این موضوع را بیان کرده ام، اما چون محتوای آن محرمانه است امکان بیان جزئیات آن وجود ندارد. یکی از دلایل تفاوت رای‌های غرب و شرق استان وجود حساسیت‌های سنتی بین شهرهای سمنان و شاهرود از سالیان دور است.
سکوت سنگین فعالان فرهنگی و مذهبی در برابر یک ضدارزش/ لطفا شلوغ نکنید؛ «تخته نرد» بدون «مُهره» دادیم!اروم نیوز:روز اول ماه مبارک رمضان (۶ خرداد ۹۶) در استانداری آذربایجان غربی و در همین شهر ارومیه، برای مدیران دستگاه هایی که در برنامه‌های نوروزی همکاری خوبی داشته اند از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یک «تخته نرد» گران قیمت و بزرگ و قابل توجه هدیه داده می‌شود! خب، حق داری شاخ دربیاوری دیگر؛ بحث ما مساله فتوا و حلال و حرام بودن تخته نرد نیست، بحث از رعایت شأن ماه مبارک رمضان به عنوان ماه نزول قرآن و وجوب روزه داری و دعا و مناجات است که میراث فرهنگی آذربایجان غربی، در مرکز مدیریت استان یعنی استانداری در آغاز ماه عبادت و معنویت رمضان، به جای اهدای قرآن یا رحل قرآن به نشان نزول قرآن در این ماه، تخته نرد اهداء می‌کند! یکی از مدیرانی که تخته نرد از میراث فرهنگی آذربایجان غربی در اول ماه مبارک رمضان هدیه گرفته بود، رندانه می‌گفت: آقا بیخودی شلوغش نکنید، این تخته نرد که به ما داده اند حرام نیست و منافاتی با اعمال عبادی ماه مبارک رمضان ندارد، چون نرد کامل نیست و حواس مسئولان محترم فرهنگی به ماه رمضان بوده، لذا فقط تخته خالی نرد را دادند و مهره هایش را ندادند تا بلافاصله از فردا در دومین روز ماه رمضان در اداره‌های دولتی بساط نردبازی راه نیندازیم و کارمندان را گمراه نکنیم! البته شنیده شد که از سوی میراث فرهنگی گفته شده ما مهره نداده ایم فقط تخته داده ایم که مدیران محترم نتوانند نردبازی کنند! اگر چنین کلامی از سوی مسئولان میراث فرهنگی استان صادر شده باشد اوج تمسخر اعتقادات مردم مسلمان است! آن وقت باید به ایشان گفت: که: پس این تخته خالی گرانقیمت نرد که اهدا کرده اید چه فایده و ثمره‌ای برای مدیران محترم دارد؟ آیا تخته نرد بی مهره کاربرد دیگری هم دارد؟ مثلا آش سبزی در آن بریزند و بخورند؟ یا گلهای بنفش در آن بچینند و به همدیگر تبریک بگویند؟! اصلا مگر تهیه مهره کار سختی است؟ یا در مراسمی دیگر این بار می‌خواهید فقط مهره تخته نرد بدهید که احسانتان تمام و کامل شود.
انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: