Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاددانشگاهی در سفری یک‌ روزه به اهواز، با جمعی از مدیران شرکت‌های نفت و حفاری و همچنین رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خوزستان، دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی که به همراه دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری و جمعی از مدیران جهاددانشگاهی به اهواز سفر کرده بود، در ابتدا با دکتر سیدجعفر حجازی مسوول ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خوزستان دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیبی در این دیدار با اشاره به توانمندی‌های جهاددانشگاهی در بخش‌های مختلف، از جمله قطعه‌سازی در حوزه نفت و حفاری و همچنین توانمندی این مجموعه در حوزه پزشکی و درمان ناباروری، گفت: جهاددانشگاهی آمادگی دارد در استان‌های مختلف کشور، از جمله خوزستان، همکاری‌های گسترده‌ای با مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد "برکت" داشته باشد و آماده توسعه همکاری‌ها، به ویژه در زمینه درمان ناباروری است.

درمان زوج های نابارور در استان خوزستان

سید علیرضا علوی سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز در این دیدار با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری بنیاد "برکت" و جهاددانشگاهی در خوزستان، اظهار کرد: این دو مجموعه از سال گذشته، همکاری در زمینه درمان زوج‌های نابارور روستایی را آغاز کرده‌اند و تاکنون نیز حدود ۱۶۰ بیمار از این طریق در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان پذیرش شده است و چندین مورد از این بیماران نیز با استفاده از روش‌های درمان ناباروری، درمان شده‌اند و نتیجه موفقیت‌آمیز بوده است.

وی افزود: در مجموعه جهاددانشگاهی خوزستان این آمادگی وجود دارد که خدمات مشابهی در دیگر بخش‌ها، از جمله آموزش و توانمندسازی روستاییان و افراد کم‌توان از نظر مالی، ارایه شود.

دکتر سیدجعفر حجازی، مسوول ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خوزستان در این دیدار با تاکید بر توانمندی‌های جهاددانشگاهی، گفت: علاوه بر طرح درمان ناباروری زوج‌های روستایی که از سوی بیمه برکت در استان در حال انجام است و جهاددانشگاهی خوزستان نیز همکاری مناسبی با مجموعه داشته است، در خصوص ترویج کارآفرینی در میان روستاییان و افراد نیازمند، فعالیت‌های قابل توجهی انجام می‌شود و بنیاد نیز در این مسیر، با افرادی که قصد کارآفرینی دارند، مشارکت داشته و برای ورود به بازار کار، آن‌ها را توانمند می‌کند.

وی افزود: جهاددانشگاهی در این بخش نیز می‌تواند همکاری‌های خوبی با مجموعه داشته باشد و در زمینه آموزش افراد، مشارکت کند. در حوزه درمان زوج‌های نابارور نیز همکاری‌ها به‌خوبی در حال انجام است و می‌توان این مشارکت را توسعه داد.

رییس هیات مدیره شرکت نفت و گاز پرشیا نیز با اشاره به توانمندی‌ جهاددانشگاهی در زمینه قطعه‌سازی برای صنعت نفت و حفاری، تاکید کرد: در این زمینه نیز آمادگی داریم که با جهاددانشگاهی همکاری‌های گسترده‌ای را آغاز کنیم.

در ادامه این سفر دکتر طیبی با بیژن عالی‌پور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های دو مجموعه در زمینه تولید قطعات مورد نیاز صنعت نفت و حفاری، گزارشی از روند پیشرفت پروژه‌های مشترک ارایه داد.

پروژه نمک‌زدایی از نفت خام

طیبی در خصوص پروژه نمک‌زدایی از نفت خام که از سوی جهاددانشگاهی در حال انجام است، گفت: با تلاش جهادگران این نهاد، واحد پایلوت نمک‌زدایی را با موفقیت اجرایی کرده و دانش فنی آن نیز تدوین شده است.

وی افزود: پروژه دسالتره مارون نیز در حال انجام است و به‌زودی شرح خدمات و پروپوزال فنی آن به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ارایه خواهد شد.

دکتر طیبی تصریح کرد: در زمینه جایگزینی توربین‌های گازی با توربین‌های دور متغیر نیز موفقیت‌های خوبی در جهاد دانشگاهی حاصل شده و تست‌های اولیه نیز موفقیت آمیز بوده است. در حال حاضر جهاددانشگاهی این تکنولوژی را در اختیار دارد و آماده همکاری با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب هستیم.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به دیگر پروژه مشترک دو مجموعه در زمینه تدوین دانش فنی و ساخت مته حفاری، ضمن تقدیر از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بابت تلاش برای رونق تولید ملی، گفت: خوشبختانه تست مته موفقیت‌آمیز بوده و آماده رونمایی از مته هستیم.

همچنین بیژن عالیپور، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نیز در این دیدار با اشاره به همکاری‌های دو مجموعه، گفت: جهاددانشگاهی بخشی از بدنه نظام است و سابقه همکاری‌های مشترک بسیاری با شرکت نفت داشته است. اکنون نیز انتظار می‌رود در آینده این همکاری‌ها توسعه یابد و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نیز از جهاد دانشگاهی حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به مشکلات بخش خصوصی و تولیدکنندگان خارجی، افزود: زمانی که با تولیدکنندگان خارجی و خصوصی همکاری می‌کنیم، مشکلات بسیاری در روند انجام کار ایجاد می‌شود و بارها پیش آمده که کار به مسایل حقوقی کشیده شده است، این در حالی است که جهاد دانشگاهی نیز مانند شرکت نفت، بخشی از بدنه نظام است و می‌توانیم دور یک میز بنشینیم و مشکلات را باهم حل کنیم، در نتیجه ما نیز خود را موظف می‌دانیم که از جهاد دانشگاهی به عنوان یک تولیدکننده داخلی حمایت کنیم.

همکاری‌ با شرکت ملی حفاری ایران

دکتر طیبی در ادامه سفر خود به اهواز با حیدر بهمنی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران نیز دیدار کرد.

بهمنی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های دو مجموعه، گفت: در بسیاری موارد شاهد هستیم که شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ صنعتی در کشور، به‌جای حمایت از تولیدکننده داخلی، تمایل دارند که قطعات مورد نیاز را از تولیدکننده خارجی تهیه کنند و همین مساله موجب می‌شود تولیدکننده داخلی هیچ‌گاه توانمند نشود، این در حالی است که اگر محصول تولید داخل، اگر چه با کیفیت پایین‌تر، خریداری شود، به مرور شاهد رونق تولید داخلی خواهیم بود.

وی افزود: جهاد دانشگاهی نیز به عنوان یک تولیدکننده داخلی موفق، علمی و بخشی از نظام، همکاری‌های خوبی با شرکت ملی حفاری ایران داشته است و ما نیز از این مجموعه حمایت خواهیم کرد.

دکتر طیبی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از همکاری‌های نزدیک شرکت ملی حفاری ایران با جهاد دانشگاهی، در زمینه توسعه همکاری‌های مشترک دو مجموعه اعلام آمادگی کرد.

دکتر حمیدرضا طیبی در این سفر از مرکز پزشکی جهاددانشگاهی خوزستان نیز بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: