Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: با پرداخت تسهیلات ۴۰۰۰ میلیارد تومانی به قطعه‌سازان و افزایش تزریق قطعه و لوازم یدکی به شرکت‌های خودروساز، پیش‌بینی می‌کنم تولید خودرو در ایران‌خودرو و سایپا به ۶۰۰۰ دستگاه در روز افزایش یابد.

ولی ملکی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نظام بانکی در ماه‌های پایانی سال گذشته زیر نظر ستاد تنظیم بازار ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به قطعه‌سازان پرداخت کرد که باعث جلب اعتمادِ نسبی قطعه‌سازان برای افزایش تولید قطعه و لوازم یدکی خودرو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس افزایش تولید خودروهای پرتیراژ در ایران‌خودرو و سایپا را در کاهش انتظارات تورمی بازار خودرو، گرفتن بهانه از دست دلالان حاشیه‌ساز و مهار نوسانات قیمتی خودرو موثر دانست و افزود: مجموع تولیدات روزانه این دو خودروساز تا پایان سال گذشته به حدود ۴۱۰۰ دستگاه در روز افزایش یافت که افزایش ۳.۵ برابری نسبت به اوایل سال داشت. با تسهیلاتی که اخیرا به قطعه‌سازان پرداخت شد، پیش‌بینی می‌شود طی ماه‌های پیش‌رو تولید روزانه خودرو در ایران‌خودرو و سایپا به ۶۰۰۰ دستگاه در روز برسد که این مسئله موجب افزایش تولید و عرضه بیشتر خودرو به بازار، عمل به تعهدات خودروسازان  در پیش‌فروش خودرو و مهار تدریجی نابسامانی‌های قیمتیِ حاشیه بازار می‌شود.

وی ادامه داد: البته با ترخیص ۱۶ هزار کانتینر قطعات و لوازم یدکی خودرو از گمرکات و تزریق آنها به چرخه تولید و  ترخیص بیش از ۱۳ هزار خودروی خارجی متوقف شده در گمرکات کشور، می‌توان بهانه‌ها را از دست دلالانِ حاشیه بازار گرفت.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از جمع‌بندی نهایی طرح ساماندهی خودرو در کمیسیون صنایع و معادن و تاثیر آن بر بازار سخن گفت و افزود: طرح مذکور تا ابتدای اردیبهشت در کمیسیون صنایع و معادن نهایی و به هیات رییسه مجلس تحویل می‌شود. با تعیین تکلیف آن می‌توان بازار خودرو را از  بلاتکلیفی و نابسامانی خارج و فعالیت در این بازار را قانونمندتر از وضعیت فعلی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: