Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت بلایا (اپدیم) با همکاری دفتر سازمان ملل متحد در ایران، کارگاه آموزشی پایش چارچوب سندای و ارزیابی زیان ها و خسارات حوادث و بلایا را در اردیبهشت ماه برگزار می کند.

به گزارش ایرنا، مرکز اطلاعات سازمان ملل در ایران روز شنبه با اعلام این خبر افزود: این کارگاه به منظور کاهش خطر بلایا و برنامه عمران سازمان ملل متحد در روزهای دوم تا چهارم اردیبهشت در تهران برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چارچوب سندای ( 2030-2015) است که مهمترین راهبرد کاهش خطر پذیری بلایای طبیعی سازمان ملل برای 15 سال آتی است. چارچوب سندای که بررسی های اولیه و کارشناسانه آن توسط کشورهای مختلف در فاصله سال های 2012 تا 2015 صورت گرفته است مورد حمایت سازمان ملل متحد نیز قرار گرفته است.
به بیانی دیگر چارچوب سندای ابزاری است که جایگزین راهبرد هیوگو (2015-2005) تحت عنوان «برگشت پذیر کردن جوامع و ملتها» در برابر خسارات بلایا و حوادث شده است.
بر اساس این گزارش، متخصصان و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه، سازمان مدیریت بحران کشور، وزارتخانه ها و سازمان های مسئول دولتی و نیز کارکنان دفاتر سازمان ملل در ایران در این کارگاه سه روزه شرکت می کنند.
این کارگاه همزمان با تلاش های ملی برای مقابله با آثار سیلاب های گسترده اخیر در کشور برگزار می شود و خروجی های آن به توسعه ظرفیت ها و ابزارها برای ارزیابی زیان ها و خسارات حوادث و بلایا و نیز پایش اجرای چارچوب سندای برای کاهش خطر و بلایا کمک می کند.
دفتر سازمان ملل در ایران اعلام کرد: آسیا و اقیانوسیه حادثه خیزترین منطقه جهان است و گزارش حوادث و بلایا در منطقه آسیا و اقیانوسیه در سال 2017 که از طرف کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل در آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) منتشر شده است، حاکی از این است که سرعت رشد خطر بلایا در این منطقه بیش از سرعت ایجاد تاب آوری است.
این مساله به ویژه در کشورهایی که ظرفیت و توانایی های محدودی برای آمادگی و پاسخگویی در برابر بلایا دارند، بیشتر است. بسیاری از این حوادث فرامرزی هستند و همچنان توسعه پایدار را با تهدید مواجه می کنند و ایجاد تاب آوری در برابر بلایا یک چالش اساسی توسعه در منطقه آسیا و اقیانوسیه است.
بر اساس این گزارش درک کافی از خطر حوادث و بلایا اولین اولویت اقدام در چارچوب سندای برای کاهش خطر بلایا است.
درک و اطلاع کافی از توزیع مکانی و زمانی زیان ها و خسارات ناشی از مخاطرات گوناگون اولین گام برای تولید اطلاعات و دانش کاربردی است که پایگاه های داده های ملی خسارات حوادث و بلایای کشورها را قادر می کند تا اهداف ملی خود را در کاهش بلایا پایش کنند و به تولید اطلاعات برای طراحی و اجرای راهبردها و برنامه های ملی کاهش خطر بلایا کمک کنند. امری که برای تحقق اهداف چارچوب سندای برای کاهش خطر بلایا مورد نیاز است.
اجتمام * 3063*1834

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: