Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-20@02:17:11 GMT

به استقبال کدام استرس برويم؟

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۳۵۰۵۸۲۰

خبرگزاري آريا -
استرس يعني فشار روانشناختي که مي تواند مثبت يا منفي باشد

شايد شما هم در برخي از اوقات زندگي خود با استرس هايي مواجه شده باشيد که کل زندگي تان را تحت شعاع قرار داده باشد مثلا نگراني براي نتيجه يک امتحان که خواب را از شما بگيرد و يا استرس طرد شدن از کاري که به آن وابستگي داريد.

مديريت استرس
شيباني متخصص روانشناسي باليني درباره معناي استرس و راهکارهاي مديريت آن ، اظهار کرد: استرس يعني فشار روانشناختي که مي تواند مثبت يا منفي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رويدادهاي مثبت مثل ارتقاي شغلي، مسافرت يا ازدواج که در دسته استرس هاي مفيد هستند و اتفاقات ناگوار زندگي مانند مريضي ، تصادف، مشکلات اقتصادي جزء طبقه منفي استرس قرار مي گيرند.

اين متخصص روانشناسي باليني با تاکيد بر اينکه استرس ها جزئي از زندگي ما هستند و نمي توانيم آنها را حذف کنيم، ادامه داد: بايد استرس ها را مديريت کنيم. براي مديريت استرس منفي، در گام اول بايد خودمان آن را مديريت کنيم و از راهکارهايي که به ما آرامش ميدهند استفاده کنيم. يکي از قديمي ترين راه کارها دعا، نيايش، توسل وتوکل است.کساني که اعتقاد به يک نيروي برتر، به خداوند متعال دارند با اين اعتقاد،بهتر مي توانند آرامش خود را حفظ کنند.راهکار بعدي درد و دل کردن است. اگر دوست قابل اعتماد داريم؛ حتي به اشتراک گذاشتن احساسات، باعث مي شود آرامش بيشتري داشته باشيم.

وي يکي از قديمي ترين راهکارهاي مديريت استرس را ورزش کردن دانست و تصريح کرد: مثلا من که قرار است بدهي مالي را طي هفته آينده تسويه کنم، چطور مي توانم آرامش بگيرم. ورزش به ما اين امکان را خواهد داد تا با آرامش و با تمرکز بيشتر روي مسئله فکر کنيم. يکي از راهکارها، آرام سازي است. مي توان با آرامسازي، عضلاتي که در اثر استرس دچار گرفتگي شده اند را رها کرده و به آنها انبساط بدهيم تا تنش به مرور زمان کمتر شود. حتي با گوش دادن به يک موسيقي بي کلام، مي توانيم تمرين آرام سازي را انجام دهيم. تمام اين ها به ما کمک مي کند آرامش خود را حفظ کنيم اما به ما کمک نمي کنند عامل استرس زا حذف شود.

شيباني گام بعد از آرامسازي شخص را يافتن راهکارهايي براي حل مسئله تنش زا عنوان کرد و بيان داشت: مشورت کردن با يک متخصص در خصوص فردي که مثلا دچار بيماري خاصي شده، معمولا راهگشا است چرا که فرد را در رابطه با آن موضوع، اطلاعات و آگاهي اش را افزايش مي دهد يا درباره استرس ارتقاي شغلي ميتوان با اطلاعات گيري از افراد آگاه در اين زمينه، از مواخذه هاي بعدي در کار، جلوگيري و پيشگيري کرد.

وي در پايان متذکر شد که استرس ها برخي اوقات به ما در زندگي کمک مي کنند تا اعتماد به نفس بيشتري به دست بياوريم آنهم وقتي که در حقيقت مشکل و يا مسئله استرس زا را حل ميکنيم.

منبع: ميزان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۵۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: