Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احمد سالک کاشانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان، با اشاره به بودجه فرهنگی کشور اظهار کرد: نکته اصلی این است که بودجه در سال‌های 94، 95 و بودجه فرهنگی برای 96 به نسبت کل بودجه کشور بسیار ناچیز است، نکته دوم اینکه بخش‌ها و فعالان خودجوش فرهنگی را که در بند پنجاه جدول هفده بود حذف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته دیگر این است که در بودجه به مسائل فرهنگی که اصلی‌ترین موضوع در کشور هستند توجه کمتری شده است، هرچند در کمیسیون فرهنگی برای لایحه دائمی کشور بیش از 50 محور پیشنهاد شده است اما از این تعداد پنج محور در آنجا مورد توجه قرار گرفت.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به برنامه ششم توسعه خاطر نشان کرد: در برنامه ششم پیشنهادهای زیادی از طرف کمیسیون مطرح شد که خوشبختانه تعدادی از آن در لایحه دائمی تصویب شده بود و بخشی از آن نیز در لایحه ششم تصویب شد و در بودجه هم پیشنهادهایی مطرح کردیم که متأسفانه هم در کمیسیون تلفیق وهم در دولت با استقبال روبرو نشد.

وی عنوان کرد: اصولاً توجه به مسائل فرهنگی بسیار کم شده است و این موضوع نه اینکه فقط در مورد دولت یازدهم صادق باشد بلکه دولت‌های قبلی هم همین نگاه را داشتند.

سالک با تأکید بر اهمیت پیوست فرهنگی تصریح کرد: ماده دو برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه مربوط به پیوست فرهنگی دستگاه‌هاست و در جهتی که دستگاه‌ها پیوست فرهنگی خودشان را بدهند خیلی تلاش شد اما متأسفانه دستگاه‌های اجرایی با بی‌رغبتی نسبت به این موضوع رفتار کردند؛ این در صورتی است که هر تشکیلاتی باید یک پیوست فرهنگی و یک پیوست امنیتی داشته باشد، پیوست‌هایی که بتواند تکالیف مدیران و کارمندان هر دستگاهی را در رابطه با مسائل فرهنگی تعیین کند اما استقبالی از طرف مدیران نمی‌شود و این یک اشکال کلی و کلیدی است که برای رفع آن باید پیگیری کرد تا به نتیجه برسد.

وی توضیح داد: کارگروه‌های کمیسیون فرهنگی امسال نسبت به سال گذشته بسیار فعال بودند و پیگیری‌های خوبی در بخش‌های مختلف صورت دادند، امیدواریم که نتایج قانونی و علمی این کارگروه‌ها در صحن علنی مطرح شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به دغدغه‌های فرهنگی که رئیس‌جمهور آینده باید داشته باشد، بیان کرد: چیزی که برای ما مهم است عمل کردن به اصول قانون اساسی مثل اصل ده و اصل هشت است، دولت آینده باید علاوه بر اینکه به دغدغه‌ها و مطالبات فرهنگی مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای داشته باشد تلاش کند اصولی که در قانون اساسی در ارتباط با مسائل فرهنگی وجود دارد در جهت اجرایی و قانونی شدن عمل کند.

وی ادامه داد: طبق برنامه ششم توسعه رئیس‌جمهور آینده باید در برنامه بودجه سالانه خود مسائل فرهنگی را در اولویت کار خود قرار دهد، یعنی باید پیشانی دولت مسائل فرهنگی مذهبی و دینی باشد؛ دولت آینده باید در جهت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی کشور در مسائل مختلف باقدرت تلاش کند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و نماینده مردم اصفهان در مجلس تأکید کرد: در آینده با فضای مجازی وحشتناکی روبرو هستیم که اگر زیرساخت‌های مناسب با این فضای مجازی برای مقابله با شرایطی که دشمن در آن به وجود می‌آورد، آماده نشود با شکست روبرو خواهیم شد؛ با توجه به انتقال فرهنگ‌های دینی از طریق فضای به جهان فعلی یکی از رسالت‌های مهم دولت آینده باید توجه به فضای مجازی باشد.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: