Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، جمعی از اهالی رسانه لرستان، با تجمع در مقابل دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد اعتراض خود را نسبت به انحلال این دانشکده اعلام کردند.
صمد اسمی، معاون آموزشی دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد در این رابطه گفت: تاسیس دانشکده با تعهد استانداری‌ها در سطح کشور انجام می‌شود، کمااینکه این دانشکده وابسته به اوقاف و امور خیریه است و طبق اساسنامه تاسیس دانشکده با همکاری استانداری‌ها در سطح کشور انجام می‌شود و استانداران تعهد می‌دهند تمام امکانات رفاهی و زیرساختی را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که این دانشکده هیچ‌کدام از استانداردهای آموزشی و رفاهی را ندارد، اظهارکرد: امکانات دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد کمتر یک موسسه قرآنی است.
اسمی با تاکید بر بررسی پایداری و ماندگاری دانشکده‌های علوم قرآنی در استان‌های هم‌جوار اشاره کرد و افزود: چرا دانشکده‌های مشابه در شهرستان‌های ملایر، قم و خمین پایدار ماندند اما دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد بعد از ۶ سال به مرحله انحلال رسیده است.
معاون آموزشی دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد با بیان اینکه این دانشکده امکانات و استانداردهای لازم آموزشی و رفاهی را ندارد، اظهار کرد: تعهداتی که مسئولان استان در خصوص ایجاد این دانشکده دادند کاملا واضح است و مکان ساخت دانشکده مشخص شده تا و اسکلت سازه‌ای آن را زده‌اند.

وی با بیان این‌که به تفاهم‌نامه فی‌مابین استانداری و اوقاف و امور خیریه توجه نشده است، اضافه کرد: استانداری متعهد شده بود که سه میلیارد تومان را طی مدت سه سال به ساخت دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد اختصاص دهد اما تاکنون این امر عملیاتی نشده است.
اسمی با اشاره به این‌که چندین جلسه رئیس دانشکده با مسئولان ارشد استان برای پیگیری وضعیت ساختمان دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد برگزار شده است، تصریح کرد: دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد یکی از دانشکده‌های وابسته است و سالانه مبلغی از طرف استانداری به این دانشکده برای هزینه‌های جاری تخصیص داده می‌شد و سال ۹۶ یک ریال به این دانشکده تخصیص داده نشد.

معاون آموزشی دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد مااکنون برای تغذیه ۲۰ دانشجوی این دانشکده هم با مشکل مواجه هستیم و خط تلفن ثابت دانشکده هم قطع است، اضافه کرد: استانداری موظف بوده تا سالانه ۷۰ میلیون به دانشکده پرداخت شود اما سال ۹۶ هنوز یک ریال پرداخت نشده است.
وی به انتقال صد دانشجوی این دانشکده به دانشکده علوم قرآنی ملایر اشاره و تصریح کرد: در یکی از جلسات پیگیری وضعیتی ساختمان دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد پیشنهاد شد تا قسمتی از دانشگاه سما در اختیار دانشکده قرار داده شود این در حالی است که طبق تفاهم‌نامه استانداری لرستان می‌بایست سه میلیارد تومان برای احداث دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد اعتبار تخصیص دهد.
اسمی با تاکید بر اینکه استاندار فعلی هم نمی‌تواند تعهدات استاندار قبلی را انجام دهد، اظهارکرد: ما از استاندار فعلی نیز چند درخواست کوچک داشتیم که هیچ کدام از آن‌ها به نتیجه نرسید.

معاون آموزشی دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد نبود هیئت علمی در دانشکده را یکی دیگر از مشکلات آن برشمرد و با بیان اینکه
پایه و اساس یک دانشگاه هیئت علمی است، اضافه کرد: در استان لرستان هیئت علمی وجود ندارد و طی چند سال گذشته تمام اساتید مدعو بودند.

وی با بیان این‌که دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد دارای دو واحد برادران و خواهران است، تصریح کرد: تمام اثاثیه واحد برادران دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد توسط اوقاف جمع‌آوری شده است.
اسمی ادامه داد: برای انتقال دانشجویان از خوابگاه به دانشکده درخواست یک مینی‌بوس از استانداری لرستان داشتیم که تاکنون به نتیجه نرسیده است.

انتهای پیام/

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: