Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@17:21:19 GMT

توزیع کالاهای اساسی را به فروشگاه‌های اینترنتی بسپارید

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۲۱۳۶

توزیع کالاهای اساسی را به فروشگاه‌های اینترنتی بسپارید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، با افزایش قیمت ارز و صادرات بعضی از کالاهای اساسی، تعادل قیمت‌ها بهم خورده و تا به امروز نیز شاهد افزایش قیمت به صورت دوره‌ای در مورد برخی کالاها بوده‌ایم؛ به طوری که در مقطعی با تأمین کالا و عدم موجودی کالا روبه‌رو شدیم. برخی این مشکل را تا حدودی ناشی از توزیع ناعادلانه و دخالت افراد سودجو می‌دانند، نه کمبود اقلام اساسی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه به گفتگو با مدیریت عامل سوپرمارکت اینترنتی اُکالا، مهندس کلب‌خانی نشسته‌ایم. این فروشگاه اینترنتی از اواسط سال ۹۶ شروع به کار کرده و در حوزۀ توزیع کالاهای اساسی مشغول خدمت رسانی به مردم است، به اعتقاد کلب‌خانی توزیع کالاهای اساسی در شرایط اقتصادی نامناسب بهتر است به فروشگاه‌های اینترنتی سپرده شود. در ادامه مشروح این گفتگو را می‌خوانید.

* آقای کلب خانی، ارزیابی شما به عنوان مدیرعامل یکی از مطرح‌ترین سوپرمارکت‌های اینترنتی کشور چیست؟ نحوۀ توزیع و سازماندهی در وب‌سایت اُکالا به چه شکل بوده است که توانسته از این مشکلات تا حدودی مصون بماند؟

- با عنایت و لطف پروردگار و تلاش شبانه‌روزی مجموعه اُکالا، توانستیم در این راه قدمی برداشته و با عرضۀ کالاهای اساسی سهم کوچکی در رفع این مشکلات داشته باشیم. اُکالا با استفاده از تکنولوژی‌‎های به‌روز توانست ساز وکارهای مشخصی را برای حذف واسطه‌های میانی به کار بندد که هرچه بیشتر این محصولات به دست مصرف کنندۀ واقعی برسد. در این روش با توجه به ماهیت خرید اینترنتی، صف‌های طولانی و بی‌نظمی خریدهای حضوری که برای مردم آزاردهنده است، رفع می‌شود و خرید با آرامش بیشتری صورت می‌گیرد. آسایش و امنیت خرید اینترنتی دو مقولۀ مهمی است که خرید را برای شهروندان در هیاهوی تهران، آسان کرده است. ما در اُکالا با توجه به این دو نکته سعی کردیم به سراغ عرضه‌ی محصولات اساسی که در این روزها دغدغۀ مردم است، حرکت کنیم تا گره‌ای هرچند کوچک را باز کنیم. در این مسیر توانستیم نتیجۀ خوبی نیز کسب کنیم و رضایت مشتریان را بدست آوریم. تجربۀ به‌دست آمده از توزیع گوشت را مورد توجه قرار داده و با افزایش ظرفیت‌ها، هر چند محدود، اقلام دیگری مانند شکر را وارد برنامه کردیم و در آینده نیز اقلام بیشتری را عرضه خواهیم کرد.

برای پاسخ به بخش دوم سوال شما هم باید خدمتتون عرض کنم که بحران‌ها و معضلات اجتماعی به طور حتم بر هر کسب‌وکاری اثرگذار است، خواه اینترنتی باشد، خواه نباشد. اُکالا با دقت در روند فروش و عرضه بارعایت قیمت‌های مصوب، همیشه سعی در رضایت مشتریان خود داشته است. در روزهای سخت نیز تخفیف‌های خود را سر پا نگه داشته تا هم‌چنان در کنار مردم باقی بماند و این مسئله سختی‌هایی را نیز به همراه داشته که با همراهی مردم و تیم اُکالا از این سختی‌ها در حال عبور هستیم.

* شاهد بودیم که فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ، بازار میادین و تره‌بار که محل عرضۀ مستقیم گوشت تنظیم بازاری بوده‌اند، حتّی با ایجاد راه‌حل‌هایی مانند ارائۀ کارت ملی برای دریافت گوشت و … نیز نتوانستند تقاضای جامعه هدف را به درستی پاسخ دهند و در دام سودجویان و دلالان گرفتار شدند. شما در فروشگاه اینترنتی خود چگونه این مشکل را مدیریت کردید؟ اُکالا به عنوان معدود فروشگاه‌های آنلاین که اقلام تنظیم بازار عرضه می‌کند، چطور توانسته این بحران را به نوبۀ خود مدیریت کند؟

- همان‌طور که در پاسخ به سوال قبل اشاره کردم، اُکالا با برنامه‌ریزی و طرح محدودیت‌هایی توانست تاحدودی مشکلات توزیع را ساماندهی کند و در جهت توزیع عادلانه قدم بردارد. برای مثال با گذاشتن محدودیت در سقف خرید در هنگام سفارش‌گذاری، تعداد سفارشات کنترل می‌شد. هر شماره تلفن و هر آدرس تنها قادر به خرید یک محصول از اقلام تنظیم‌بازاری بود. با بررسی اطلاعات تماس و آدرس از ارسال سفارش به شرکت‌ها (دلالان و واسطه‌ها) جلوگیری کرده و تمرکز را بر مصرف کننده نهایی یعنی مردم قرار دادیم

* سفارش‌گذاری این کالاها چطور در سایت اُکالا بهینه‌سازی شده است؟ آیا روش توزیع اینترنتی توانسته از مشکلات توزیع بکاهد و پاسخگوی تقاضای بالای بازار باشد؟

- سفارش‌گذاری به صورت زمان‌بندی شده و طی ساعات خاصی از روز انجام می‌شد و قبل از آن از طریق پیامک یا انتشار خبری در وبلاگ اُکالا به مردم اطلاع‌رسانی می‌شد. روش خرید اینترنتی، ایستادن در صف‌های طولانی و دیگر مشکلات خرید حضوری را از بین می‌برد، مصرف کننده واقعی راحت‌تر تشخیص داده شد و در نهایت سعی شد نسبت به فروش حضوری، با گذاشتن محدودیت‌ها و طرح‌هایی برای کنترل، هرچه بیشتر به سمت توزیع عادلانه و رساندن این اقلام با قیمت مصوّب به دست مردم قدم برداریم.

* با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و قرار گرفتن در بازارهای مناسبتی، اقلام پرمصرف خانوار دچار افزایش قیمت می‌شوند. به نظر شما فروشگاه‌های اینترنتی با داشتن قیمت مصوّب می‌توانند راه‌حلّی در برابر این موج‌های گرانی باشند؟

- مشخص بودن قیمت‌ها و توان مقایسه آن به صورت گسترده در فضای مجازی و حضور رقیبان گسترده در این عرصه، خرید از فرورشگاه‌های اینترنتی معتبر را هر چه بیشتر مطمئن می‌کند. اُکالا فروشگاه اینترنتی افق کوروش است. همه مردم این فروشگاه‌ها را می‌شناسند. برندهای معتبر ایرانی با کیفیت خوب و تخفیف‌های قابل توجه از ویژگی این فروشگاه‌ها و اُکالاست. اُکالا همواره تلاش بر رضایت مشتری داشته است.

* آیا افزایش قیمت‌ها در چند ماه اخیر بر کیفیت کالاها و خدمات فروشگاه اینترنتی شما اثر گذاشته است؟

- کیفیت و سلامت محصولات برای ما در اُکالا اولویت محسوب می‌شود. همۀ محصولاتی که در اُکالا عرضه می‌شود تحت نظارت سازمان بهداشت، کنترل کیفی شده و استاندارد هستند. همواره تأکید ما بر برندهای معتبر و شناخته شده است. در مورد افزایش قیمت‌ها نیز باید بگویم که به طور طبیعی این افزایش قیمت تأثیرگذار بوده اما با پایبندی اُکالا به قیمت‌های واقعی و مصوّب توانستیم اعتبار و اعتماد مشتریان خود را هر چه بیشتر کسب کنیم.

* آیا فروشگاه اینترنتی شما برنامۀ خاصی برای ماه مبارک رمضان دارد؟

- به طور حتم با شروع این ماه پر برکت و افزایش نیازهای مردم به اقلام اساسی، ما نیز به نوبۀ خود تلاش کردیم تا با وجود همۀ سختی‌ها و تنش‌های بازار، همچنان در کنار هموطنان باقی بمانیم. طرح‌ها و برنامه‌های ویژه‌ای نیز ترتیب دادیم تا این محصولات با تخفیف بیشتری عرضه شوند. همچنین امکانی برای خیرین فراهم آمد تا بتوانند به صورت ناشناس برای افراد نیازمند، سبد کالا خریداری و ارسال کنند.

کد خبر 4621485

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۲۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: