Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دزفول در مجلس با اعلام اینکه تا امروز کمتر از ۶ هزار هکتار از ۳۴۵ هزار هکتار کانون‌ ریزگرد داخلی نهال‌کاری شده است، گفت:‌ 50 درصد این نهال‌ها خشک شده‌اند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، عباس پاپی‌زاده نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، درباره معضل ریزگردها در استان خوزستان گفت: ریزگردها امروز معضل 22 استان کشور هستند که منشأ آنها داخل یا خارج از کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ریزگردهای خارجی به علت بُعد مسافت تا به فضای کشور برسند ته‌نشین می‌شوند، خاطرنشان کرد: باقی‌مانده ریزگردهای خارجی که رقیق شده‌اند در ارتفاع بسیار بالای از جو کشور قرار می‌گیرند در نتیجه مشکل حادی برای تنفس مردم ایجاد نمی‌کنند.

پاپی‌زاده با ذکر اینکه ریزگردهای ناشی از کانون‌های داخلی در کوتاه‌ترین مدت خود را به کانون‌های جمعیت داخلی رسانده و در ارتفاع پایین معلق شده و به زیرساخت‌های آب، برق و مخابرات آسیب وارد می‌کنند، گفت: ما در چند سال گذشته تلاش زیادی کردیم تا دستگاه‌های اجرایی را متوجه اهمیت موضوع کنیم و به آنها بقبولانیم که مشکل ریزگردها تا حد زیادی ناشی از کانون‌های داخلی است.

* محیط زیست و وزارت نیرو حاضر به پذیرش واقعیت ریزگردها نبودند

وی با تصریح براینکه دستگاه‌های اجرایی در زمینه پذیرفتن این واقعیت مقاومت زیادی کرده‌اند، اظهار داشت: سازمان محیط زیست و وزارت نیرو حاضر به پذیرش این موضوع نبودند که کانون‌های داخلی ریشه اصلی بحران ریزگردها در کشور تشکیل می‌دهند.

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ با پیگیری‌هایی که دو سه سال گذشته انجام داده‌ایم و دعوت مسئولین به منطقه، سازمان محیط زیست را متقاعد کردیم تا مطالعاتی انجام داده که در نتیجه آن به این باور برسد که کانون اصلی بحران ریزگردها در داخل قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه 345 هزار هکتار اراضی شناخته شده تولید ریزگرد در خوزستان وجود دارد، اظهار داشت: در پیگیری طرح مهار بحران کانون ریزگردهای داخلی بسیار ضعیف عمل شده است.

پاپی‌زاده با اعلام اینکه تا امروز کمتر از شش هزار هکتار از این کانون‌های ریزگرد داخلی نهال‌کاری شده است، گفت:‌ حدود 40 الی 50 درصد از این نهال‌ها خشک شده‌اند و حداکثر دو یا سه هزار هکتار اراضی نهال‌کاری شده مفید برای مقابله با ریزگردها باقی مانده است که در مقایسه با 345 هزار هکتار عددی بسیار ناچیز است.

عضو فراکسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در افق در نظر گرفته شده برای سال 96، عدد 30 هزار هکتار جهت نهال‌کاری در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به عملکرد سابق دولت و بودجه تخصیصی بعید است که به این عدد دست پیدا کنیم.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: