Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر در کشور ما امنیت سرمایه گذاری وجود داشت امروز ما شاهد سرمایه گذاری ایرانیان در خارج از کشور و بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد دلار یعنی ده هزار برابر سرمایه گذاری خارجی بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازتهران نیوز،مناظره دیروز یک نکته ریز و تاسف بار داشت که متاسفانه کسی به ان اشاره نکرد. در قسمتی از صحبتهای آقای روحانی ایشان با افتخار از جذب ۲۵۰۰ میلیون دلار سرمایه خارجی پس از برجام گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به راستی اگر در کشور ما امنیت سرمایه گذاری وجود داشت امروز ما شاهد سرمایه گذاری ایرانیان در خارج از کشور و بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد دلار یعنی ده هزار برابر این سرمایه گذاری بودیم.واقعا چه کسی و یا چه کسانی مسبب فرار این سرمایه ها از ایران شده اند. کدام تفکر امروز بیشتر می تواند اعتماد این سرمایه گذاران را جلب کند. .

از عمده دلایل سرمایه گذاری ایرانیان در خارج از کشور به خصوص در چین و دبی شفاف بودن نظام پولی، پایین بودن بهره وام، پایین بودن قیمت مواد اولیه و راهکارهای ساده جهت تولید است که سبب می شود سرمایه داران فرصت را مناسب ببیند و در رشد اقتصاد کشور مقصد سهیم باشند.

لازم به تکرار مکررات نیست این دولت نتوانست در زمینه اقتصادی خوب عمل کند. اگر سرمایه گذاری بخواهد در ایران سرمایه گذاری کند ابتدا با بروکراسی اداری سخت و پیچیده مواجه می شود سپس به رشد اقتصادی، میزان صادرات و واردات، قاچاق و عوامل اقتصادی دیگر برخورد می کند که زمینه را برای سرمایه گذاری نامساعد می کند.

همانطور که شاهد بودیم در مدت این چهار سال با رکود بی سابقه و میزان قاچاق و واردات بی اندازه مواجه بودیم علاوه بر آن در این مدت کارخانجات بزرگ کشور تعطیل شدند که این خود یک الزامبرای عدم سرمایه گذاری خارجی در کشور است.

اما در مناظره روز گذشته، جمله “آیا در کشور ما همه اقوام و اقلیت‌ها از حقوق مساوی برخوردارند. وقتی یک خانم از اهل سنت در مدیریتی می‌گذاریم، از دو جهت مورد هجمه وارد می‌شویم؛ اول اینکه چرا یک خانم مدیر شده و دوم اینکه چرا یک نفر از اهل سنت مدیریت رده بالا را به دست آورده؟” را از زبان رئیس جمهور محترم شنیدم،

دکتر محمد استادیکارشناس مسائل سیاسی در رابطه با صحبت های دیروز روحانی در خصوص اقوام و اقلیت ها در گفت و گو با خبرنگارتهران نیوزگفت:واقعا سخت و دردناک بود که رئیس جمهور راجع به کشور خودش اینگونه قضاوت کند، من نمی دانم فردا دشمنان چگونه از این جمله استفاده خواهند کرد؟ نمی دانم آیا چنین ادعائی به امنیت ملی کشور ضربه نمی زند؟ در کشور عزیز ما همه اقوام و اقلیتهای دینی بطور آزادانه مشغول به زندگی و انجام فرائض دینی خود هستند و در کلیه دستگاههای کشور از مجلس تا دولت نیز حضور دارند.

استادی ادامه داد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی اقلیت‌های دینی در اصل سیزدهم قانون اساسی ( ایرانیان زرتشتی، کلیمی، مسیحی) تنها اقلیت‌های دینی شناخته می‌شوند که در حدود قانون در انجام مراسم دینی خود آزادند و در احوال شخصیه و تعلیمات دینی بر طبق آیین خود عمل می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: روحانی با این صحبتش به جای اتحاد اختلاف در بین اقلیت ها و اقوام می اندازد و نشان میدهد در کشور ایران بعد از انقلاب به اقوام بها داده نشده و در زمان روحانی به آن ها رسیدگی می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی یونسیدستیار ویژه رئیس‌جمهوری ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی می‌گوید: «اقلیت‌های دینی در ایران در مراکز حکومتی مثل مجلس شورای اسلامی حضور دارند و مانند سایر مردم ایران از آزادی‌های دینی و مدنی برخوردار هستند.»
نمایندگان محترم اقلیتهای مذهبی در مجلس شورای اسلامیدر جاهای مختلف از وضعیت اقلیتها اظهار رضایت کرده و از جمهوری اسلامی ایران تشکر کرده اند. به عنوان نمونه، نماینده محترم سابق مسیحیان ارمنی آقای روبرت بگلریان اظهار می کنند: «ارامنه از وضعیت خود در ایران بسیار راضی هستند و حاضر نیستند در کشورهای دیگر زندگی کنند. »
دربسیاری از کشورهای غربی که خود را مهد دموکراسی و رعایت حقوق بشر می‌دانند جایگاه خاصی برای مسلمانان و به خصوص شیعیان قائل نشده و آنان را حتی از حقوق اولیه خود منع می‌کنند.

استادی در جای دیگر از اظهارات خود گفت: بهنظر بنده خیانت شاخ و دم ندارد و تاریخ همانگونه که در مورد میرزا آخان نوری و دیگران قضاوت کرد در مورد این دوستان هم قضاوت خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۷۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: