Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به وضعیت بحرانی خوزستان در سال گذشته اکنون چالش جدی روبروی دولت دوازدهم حل معضل ریزگردها با کار عملیاتی و جلو گیری از انتقال اب از سر شاخه های کارون خواهد بود در غیر اینصورت الگوی مقابله با ریزگردهای دولت با شکست روبرو خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهوازنوین : یکی از وعده های جدی دولت به مردم خوزستان در انتخابات دولت یازدهم و دوازدهم جلوگیری از اجرای طرح های انتقال آب خوزستان در مصارف غیر شرب بود د،وعده ای که در گیر و دار اصرار و انکار مدیران ارشد دولت همچنان با قدرت تا اتمام طرح پیش میرود طرح هایی همچون تونل بهشت آباد و کوهرنگ ۳ طرح هایی که اگر به اتمام برسند با برنامه ریزی برداشت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیارد متر مکعب انتقال آب نیمی از آب رودخانه های کارون ،کرخه، … را به گفته مشاور استاندار خوزستان خواهند برد.

مشاور استاندار در امور آب با اشاره به مشکلات منابع آبی خوزستان در یک دهه گذشته خواستار توقف طرح های انتقالی آب از خوزستان شده و گفته : آورد رودخانه های خوزستان در گذشته ۳۰ میلیارد مترمکعب بوده و اکنون به حدود ۱۸ میلیارد مترمکعب رسیده است،کاهش آبدهی رودخانه های کارون، دز، کرخه، مارون و زهره در ایران و رودهای دجله و فرات در عراق در ایجاد کانون های ریزگرد تاثیر داشته اند.

وی افزود: متوسط آورد کارون بزرگ از ۱۹ میلیارد مترمکعب در گذشته به ۱۴ میلیارد مترمکعب در ۱۵ سال اخیر کاهش یافته است، همچنین در این مدت متوسط آورد کرخه از ۵.۲ میلیارد مترمکعب به ۲.۱ میلیارد مترمکعب؛ آورد مارون از ۱.۵ میلیارد مترمکعب به ۸۵۰ میلیون مترمکعب و آورد زهره از ۲.۵ میلیارد مترمکعب به ۱.۱ میلیارد مترمکعب رسیده است.

قمشی طرح های انتقال آب در تضاد با طرح مقابله با ریزگردها دانسته و تاکید کرده در صورت ادامه انتقال آب، طرح های مقابله با ریزگردها کاری عبث خواهد بود.

به گزارش اهوازنوین : به نظرمیرسد از آنجا که بحث های انتقال آب همچنان مطرح است معاونت محیط زیست دولت دوازدهم باید بطور جدی در این موضوع ورود کرده وبا تعامل با وزیر نیرو آینده دولت در راستای حل معضلات زیست محیطی خوزستان و بررسی حق آبه تالاب های خوزستان چاره ای جدی اندیشیده تا با انتقال آب خوزستان بار کانون های ریزگردی خوزستان تشدید نشوند.

از آنجا که حل معضل ریزگردهای خوزستان ارتباط تنگاتنگی با حوزه آب دارد لذا با مدیریت صحیح منابع آبی و حق آبه تالاب ها باید در راستای تکمیل طرح های کوتاه و میان مدت و بلند مدت مقابله با ریزگردها برداشت و به این مهم نیز توجه داشت هرگونه دست اندازی به منابع آبی خوزستان با هر هدفی به سایر نقاط کشور قطعا مردم این منطقه را با بحرانهای جدی روبرو خواهد کرد. و تا زمانی که در اجرای طرح های انتقال آب خوزستان تجدیدنظر نشود باید نگران گسترش ریزگردها در این استان باشیم.

دولت دوازدهم باید در ابتدای راه خود تکلیف برنامه اش در حل معضل ریزگردها را معین کند که در این حوزه دو راه بیشتر ندارد یا هم و غم خود را در حل معضل ریزگدها بگذارد و طرح های انتقالی آب از سرشاخه های کارون را متوقف کند و یا اینکه برای راضی نگه داشتن همه هم طرح های انتقالی آب را ادامه و نامه های محرمانه در این مورد بزند در هر صورت با توجه به وضعیت بحرانی خوزستان در سال گذشته اکنون چالش جدی روبروی دولت دوازدهم حل معضل ریزگردها با کار عملیاتی و جلو گیری از انتقال اب از سر شاخه های کارون خواهد بود در غیر اینصورت الگوی مقابله با ریزگردهای دولت با شکست روبرو خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: