Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - تنش‌های تجاری و فضای نامطمئن فعلی کماکان خطر زیادی دارد و ریسک‌های موجود بر سر راه اقتصاد چین، رشد اقتصادی را پایین خواهند کشید. این تازه‌ترین اظهارات صندوق بین المللی پول در خصوص دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیوید لیپتون، قائم مقام مدیر اجرایی صندوق بین‌الملی پول گفت: در کوتاه مدت چشم انداز اقتصادی خیلی مطمئن نیست و امکان افزایش تنش‌ها در مساله تجاری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات چینی به دنبال راهی هستند تا در صورت تشدید تنش‌های تجاری با امریکا، ثبات را در سطح کلان اقتصادی و مالی حفظ کنند.

کاهش مجدد پیش بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی چین تنها دو ماه پس از ان رخ می‌دهد که این نهاد در ماه اوریل پیش بینی خود از رشد اقتصادی این کشور را از ۶.۵ درصد به ۶.۳ درصد کاهش داده بود. آمریکا از ماه گذشته بر واردات محصولاتی به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار از چین تعرفه ۲۵ درصدی اعمال کرده و تهدید کرده است که ۳۰۰ میلیارد دلار دیگر از محصولات چینی را به فهرست تعرفه‌ها اضافه خواهد کرد. در طرف مقابل نیز چین بر واردات بیش از ۴۵۰۰ قلم جنس آمریکایی تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرده است.

صندوق بین المللی پول پیش بینی کرده است که با وجود اقدامات انجام شده از طرف دولت، رشد اقتصادی چین کماکان بر روی دور کند خواهد بود و در سال ۲۰۲۰ به ۶ درصد کاهش پیدا خواهد کرد. این نهاد با تمجید از تلاش دولت برای کاهش وابستگی به رشد اعتباری از مقامات خواسته است تا با کاهش ریسک‌های آربیتراژی موجود در بازار این کشور و تقویت نظارت‌های خود بر بازارهای مالی به سمت دستیابی به یک چارچوب مالی مؤثر تر حرکت کند.

صندوق بین‌المللی پول تنها نهاد معتبری نیست که پیش بینی خود از رشد اقتصادی چین را کاهش داده است. بانک جهانی نیز نرخ رشد امسال چین را ۶.۲ درصد و برای سال اینده ۶.۱ درصد پیش‌بینی کرده است. اقتصاد چین در سه ماهه نخست امسال رشد ۶.۴ درصدی را تجربه کرد که تقریباً همه کارشناسان معتقدند این رشد در فصول دیگر امسال تکرار نخواهد شد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: