Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: نرخ خرید تضمینی گندم باید براساس قانون به میزان تورم افزایش یا کاهش پیدا کند، چرا زمانی که تورم اقتصادی ۱۰ درصد اعلام می شود، نرخ خرید تضمینی گندم تنها ۲ درصد افزایش می‌یابد.

سیدراضی نوری در گفت وگو با خبرنگار تسنیمدر شوشاظهار داشت: نرخ خرید تضمینی گندم باید براساس قانون با تورم افزایش و یا کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جای سئوال دارد، زمانی که تورم اقتصادی کشور 10 درصد اعلام می‌شود چرا نرخ خرید تضمینی گندم تنها 2 درصد افزایش می‌یابد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرخ خرید تضمینی گندم توسط دولت حتی جوابگویهزینه‌های تولید هم نیست، ادامه داد: هزینه جاری تولید و حقوق کارگران در شرایطی با افزایش مواجه می‌شود که بهای فروش تولیدات کشاورز بر طبق هزینه تولید و سود متعارف محاسبه نمی‌شود.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفت: هزینه‌های تولید محصول کشاورزی بسیار بالا بوده، با توجه به اینکه قیمت خرید تضمینی گندم توسط دولت پائین است چیزی نصیب کشاورزان نمی‌شود و این سبب بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی برای کشاورزان می‌شود.

نوری با بیان ارائه گندم در بورس کالا نیازمند جبران مابه التفاوت میان نرخ گندم در بورس کالا و بها‌ی تضمینی گندم توسط دولت است، تصریح کرد: قیمت جهانی گندم نسبت به گندم ایرانی پائین‌تر است؛ به دلیل اینکه نرخ تمام شده گندم بالاتر از هزینه تولید جهانی تمام می‌شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع‌طبیعی مجلس با بیان اینکه تکرار خودکفایی‌ گندم‌ به‌طور متمادی‌‌ نیازمند نگاه استراتژیک توسط دولت است، یادآورشد: به‌طور مثال کشور ژاپن برای تامین برنج مصرفی داخلی‌اش بیش از 10 برابر نرخ تولید یارانه در نظر می‌گیرد تا بتواند برنج مصرفی کشور را با تولیدات داخلی تامین کند.

تشکیل کمیته ویژه تولید و اشتغال در کمیسیون کشاورزی مجلس

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی گفت: کارگروهی ویژه برای حمایت از تولید و اشتغال و آنچه در برنامه ششم توسعه و بودجه سال 96 مشخص شده است، تشکیل شد که بر اساس آن سه نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی، چند نفر از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و چند نفر از کارگروه کمیسیون کشاورزی عضو این کمیته هستند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کمیته مذکور تشکیل شد تا بر اساس آن قبل از 15 اردیبهشت‌ماه سال جاری، برنامه‌ای در حمایت از تولید و اشتغال و همچنین وام‌های کمتر از 100 میلیون تومان که برای کشاورزان مشکل‌ساز شده بود در کمیسیون کشاورزی تدوین شده و به صحن علنی مجلس ارائه شود.

افزایش تولیدات ارگانیک کشاورزی

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی،گفت: تولید محصولات ارگانیک نیازمند جدول‌بندی و برنامه‌ریزی مدون است تا بتوان با نظم تولیدی محصولات ارگانیک در عرصه تولید بهینه را مورد حمایت قرار داد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای افزایش سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بسیاری بیماری‌ها باید نگاه ویژه به تولیدات ارگانیک داشته باشیم‌،‌ تصریح کرد:مشوق‌های تولید برای حضور بهینه شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش تولیدات ارگانیک الزامی است.

نوری افزود: ایجاد بازارچه‌های تولید به مصرف ارگانیک، نرخ‌گذاری محصولات با برند ارگانیک و تداوم تولید از محورهای الزامی توسعه تولیدات ارگانیک تلقی می شود.

تاسیس صندوق حمایت از تولید دانه‌های روغنی

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: با تصویب تاسیس صندوق حمایت از دانه‌های روغنی در مجلس شورای اسلامی راهکاری برای ایجاد تسهیلات و وام برای تولیدکننده جهت افزایش تولید ‌دانه‌های روغنی تلقی می شود.

نماینده مردم شوش درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاسیس صندوق حمایت از دانه های روغنی در کمیسیون کشاورزی تصویب شده است، تصریح کرد: اساسنامه ی صندوق مذکور دارای محورهای است که می‌توان با عمل به آن تمام مجموعه‌های تولید‌ روغن را مورد حمایت و پوشش قرار داده شود.

عضو مجمع نمایندگان خوزستان ادامه داد: برای پاسداری و حفظ امنیت غذایی در قالب پدافند غیرعامل باید تولید محصولاتی که در سفره‌ غذایی شهروندان قرارمی گیرد، در اولویت باشد و این درحالی است که توسعه صنایع تبدیلی نیز از محورهای جدانشدنی افزایش تولید روغن در کشور به شمار می‌آید.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تصویب تاسیس صندوق حمایت از دانه‌های روغنی راهکاری برای خودکفایی روغن در 10 سال آینده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به شمار می‌آید.

برای بهبود وضعیت تولیدکنندگان سود وام‌ها کاهش یابد

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سودهای سنگین وام های بانکی مانعی برای بهبود وضعیت اقتصادی مرغداران،کشاورزان، دامداران و بطور کلی تمام تولیدکنندگان درصنعت کشاورزی به شمار می‌آید، گفت: نباید سود وام‌های بانکی به حدی بالا باشد که تولید‌کنندگان به بانک بدهکار شوند، زیرا اساس اخذوام توسط تولید‌کننده به حرکت درآوردن چرخه تولید است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از معضلات اساسی در صنعت کشاورزی که ان‌شاالله در سال جاری بر طرف شود را می‌توان ترسیم سازوکاری برای جلوگیری از بدهکار شدن کشاورزان به بانک‌هابه شمار‌آورد، افزود: یکی از راهکار‌های جلوگیری از مقروض شدن کشاورزان به بانک ها پرداخت به موقع خسارت کشاورزان توسط بیمه کشاورزی وکاهش سودهای بانکی است.

برنامه ریزی جامع و بلند مدت برای فروش محصولات دامداران

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: دامداری‌ها وظیفه‌ی مهمی در راستای تامین لبنیات مصرفی کشور را دارند، بنابراین برای برطرف شدن معضل فروش محصولات دامدارن، نیازمند برنامه‌ریزی جامع و بلند مدت هستیم.

نماینده مردم شوش درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنظیم هزینه تولید شیر در دامداری‌ها نیازمند یارانه است، افزود: عدم افزایش سرانه مصرف لبنیات به جهت سلامت و استراتژیک بودن شیر برای ما نمی‌تواند از منظر اقتصاد و سلامت تغذیه امری مناسب تلقی شود.

نوری با بیان اینکه بهبود دائمی وضعیت خرید و فروش شیر نیازمند ایجاد مدل توسعه یافته است تا تمام ابعاد بازار شیر از جمله بازاریابی، توزیع، میزان عرضه، تقاضا و هزینه تولید با واکاوی کارشناسی شده بررسی شود تا بتوان به طریق بلند مدت وضعیت تولید شیر را سرو سامان داد، افزود: تعاونی روستایی به عنوان ناظر اتحادیه دامداران را یاری دهد تا خرید بهینه شیر از دامدار در دستورکار قرار بگیرد.

واردات مشابه تولیدات داخلی به کشور ممنوع شود

عضو مجمع نمایندگان خوزستان گفت: برای حمایت از تولید داخلی نباید اجازه داد واردات مشابه تولیدات داخلی به کشور رقم بخورد زیرا بدیهی است با این روش، کشاورز برای حضور در عرصه تولید با مشکلات زیادی مواجه می‌شود.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ورود محصولات بی‌کیفیت به بازار کشاورزی عاملی برای کاهش سطح کیفی به بازار اقتصادی تلقی می‌شود، تصریح کرد: واردات و صادرات محصولات بی‌کیفیت کشاورزی عاملی برای حذف فرصت‌های اقتصادی بازار به شمار می‌آید، بنابراین صادرات محصولات بی‌کیفیت کشاورزی از طرفی دیگر مانعی برای جلب اعتماد مشتریان خارجی در بازارکشاورزی به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: تعیین نرخ منطقی و رعایت استاندارهای کیفی تولید راهکارهای اساسی برای به ثبات رسیدن بازار کشاورزی تلقی می‌شود، بنابراین برای جذب مشتری صادراتی به طریق دائمی چاره‌ای جز رعایت مولفه‌های تولید برحسب استاندارهای بین المللی را نداریم.

نوری افزود: ثبات بازار صادراتی محصولات کشاورزی، تولیدات دامی و مرغی در گرو حفظ اعتماد سازی با مولفه‌هایی همچون تداوم تولید، کیفیت و تعیین نرخ صادراتی در بازارهای کشاورزی است.

انتهای پیام/

R41468/P1361/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: