Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: از شهرداری اراک انتظار می رود تا انتهای نیمه اول سال ۹۸ حتما ترانشه دفن اصولی زباله و پسماند را به اتمام رسانده و بهره برداری کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ مهدی زندیه وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی روز پنجشنبه در نخستین جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان با اشاره به بارندگی های اخیر و نگرانی از ورود بیشتر شیرابه زباله ها به منابع آب زیرزمینی گفت: تصاویری که پس از بارندگی گرفته شده نشان می دهد که با ورود سیلاب به قسمتی از محل دفن پسماند شهری، مقداری زباله در نقطه ای جمع شده که باید جمع آوری و دفن شده تا از آلودگی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید کانال منتهی به سیلاب ساماندهی شود، اظهار کرد: شهرداری باید با اعزام ماشین آلات مهندسی به محل، ایجاد کانالی ایزوله و هدایت آب به مسیری دیگر از ورود آب به محل شیرابه ها جلوگیری کند تا آلودگی زیست محیطی کمتری ایجاد شود.

بهره برداری از ترانشه دفن اصولی پسماند شهری تا پایان نیمه اول سال۹۸

زندیه وکیلی افزود: راهکار اصلی دفن اصولی پسماندهای شهری است که البته وضعیت نسبت به گذشته قطعا بهتر شده ولی واقعیت آن است که نسبت به کاری که باید انجام گیرد بسیار عقب هستیم. همچنین انتظار می رود تا انتهای نیمه اول سال ۹۸ حتما ترانشه دفن اصولی زباله و پسماند به اتمام رسیده و بهره برداری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به برنامه های میان مدت و بلند مدت دفن بهداشتی زباله ها، تصریح کرد: سال های گذشته قرار بر این بود که سایتی در محل دفن زباله ها با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شود تا پردازش زباله های تر و خشک انجام شده و زباله های دفن شده که فاقد شیرابه است و آلودگی ندارد به ۳۰ درصد کاهش پیدا کند، اما به دلیل عدم مدیریت شهرداری این کار به صورت ناقص انجام شد و بخشی از زباله های تر که باید به کود کمپست تبدیل می شد، انجام نشد و مشاهده می شود که مشکلات سابق همچنان باقیست.

وی با بیان اینکه اگر بتوان حجم پسماند را به ۸۰۰ تن در روز رساند، می توان به آن دید اقتصادی داشت، عنوان کرد: اگر این تضمین به وجود بیاید که روزانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ تن پسماند شهری تولید شود، می توان با انجام پروسه ای آن را به برق و بخار آب تبدیل کرد که اینکار ضمن تولید انرژی از زباله، دغدغه زیست محیطی دفن زباله و آثار مخرب آن را از بین می برد.

تعیین تکلیف بی خطر سازی پسماند عفونی تا انتهای اردیبهشت ۹۸

زندیه وکیلی با بیان اینکه باید تمامی زباله های عفونی منتقل شده به محل دفن پسماندها بی خطرسازی شود، ادامه داد: باید در این خصوص شهرداری و محیط زیست با برگزاری جلسه ای تکلیف پسماند عفونی را تا حداکثر دو ماهه ابتدایی سال ۹۸ تعیین کنند. البته اکثر حجم تولید شده این نوع پسماند که توسط بخش ها و بیمارستان های دولتی تولید شده بی خطرسازی شده و می شود اما قسمتی از آن که توسط بخش خصوصی تولید می شود بی خطر سازی نشده که باید تکلیف آن مشخص شود.

انتقال پسماند کمیجان و آشتیان به اراک

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه باید پسماندهای استان در دو یا سه نقطه تجمیع شود افزود: اراک، ساوه دو نقطه قطعی تجمیع زباله تعیین شده و نقطه دیگر آن از بین سه شهر خمین، محلات و دلیجان انتخاب خواهد شد. که با توجه به همین موضوع حتما باید با هماهنگی های صورت گرفته پسماند دو شهرستان کمیجان و آشتیان پس از نگه داری موقت در مرکز شهرستان، به وسیله سیم تریل حمل زباله به اراک منتقل شود تا با دفن بهداشتی آن، مشکلات زیست محیطی ایجاد نشود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: